Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. 
A si šla v Udine po nakit?
Jaz grem šele v četrtek kupit poročno perilo, še vedno mi ni zneslo. A si dobila zmiksan komad?
za plesne. Mene ta naša "učiteljica" že počasi skrbi.. Bomo očitno tisti ples zadnji teden vadla, saj midva ne bova imela nobene posebne koreografije. A baloni ki sta jih kupila so kakšni posebni baloni al kar navadni samo da si jih napolnila s helijem? Midva nisva imela v načrtu okrasitve z baloni, v soboto pa sva bila na ogledu prostora in so ga ravno pripravljali za eno poroko. Prostor ima zelooooo visok strop (grad) in tam so jim okrasili z baloni, ki so viseli iz stropa. Pa mi je blo všeč, zdaj pa razmišljam da bi tudi jaz imela tako okrasitev. Bom vidla kaj bo še dekoraterka rekla.
.
. Sem čudežno brez opravkov, edina stvar, ki sem si jo zadala je da v nulo pospravim bajto
pa moram imet vse zglancano, ker bom drugače poslušala še pol leta
.
.
.