Anonimen
|
Dobro jutro Kako ste kaj? Spet malo jaz ...se mi kr ne da bit na računalniku v tej vročini, mi tle iz lap topa piha ful topel zrak in mi čisto nič ne paše:) Najprej dobrodošle vse, ki ste iz morja...kawasakica in talika . Super, da ste uživali in da ste si nabrale novih moči. Joj, kje je še naše morje ...še 3 tedne, se sliši kmalu ampak filing je pa, da bo trajalo še 100 let. ****, sorči za zamudo ampak Vse najboljše tudi od mene!! Pa čestitke vsem slavljencem Pri nas ni nič novega Tjaša šiba kot norc, se že malo malo postavlja na nogce, če ji rata , čveka pa nenormalno veliko in to non stop ...pridna je, res! No zobov tud še nimamo pa smo stari 11 mesecev!! Malo odštevam tudi že za London...sem lih dons razmišljala, saskija, kaj če bi naju tvoj možek peljal v London , nekako bi se bolj varno počutila, že zarad tega, ker je tvoj mož ...vsak dan bolj me je trah letenja . No, pri nas je že skoraj dan...vsak dan vstajamo najkasneje ob 5.30 ...Sploh ne more dlje spat, zvečer pokusšam, da bi jo dala kasneje spat ampak ne gre, petnjast do 7h je ona že čisto koma, pa se lahko po trepalnicah mečem... Aja, še glede pikic...tud pr Tjaši sem par dni nazaj opazila pikice na rami, take male dorbne rdeče pikce...verjetno je to od vročine No, pridne bodite, uživajte, pa skrivajte se v senčki
< Sporočilo je popravil poopsika -- 29.6.2008 6:48:46 >
|