Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 21:15:17
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Jao, mene si se bala? Veš da. Če si pa bila tako resna . Meta razmišlja kaj bi rekla . Neva, a ti si kaj pila danes? Citiranje ti res ne gre
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 21:16:35
|
|
|
|
NRMM
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: NRMM IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Jao, mene si se bala? zakaj pa se čudiš Ja, saj res ne vem... pošast babja... si pa res neka resna ti danes
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 21:17:28
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM si pa res neka resna ti danes Odrasla sem. Končno.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 21:18:49
|
|
|
|
NRMM
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: NRMM si pa res neka resna ti danes Odrasla sem. Končno. paše ti pa ne preveč
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 21:19:55
|
|
|
|
BAMBINA_
|
A dej ga srat Paštetka, ti si bivša URSKA? Ej, to pa nisem nikoli povezala. Si se izpisala ravno v času, ko sem jaz postala bolj aktivna, sem se pa še večkrat spomnila na URSKO oz. očitno nate in tvojega luuuuuštkanega sinčka v kravati, ki si ga takrat imela na avatarju...
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 21:22:57
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ A dej ga srat Paštetka, ti si bivša URSKA? Ej, to pa nisem nikoli povezala. Si se izpisala ravno v času, ko sem jaz postala bolj aktivna, sem se pa še večkrat spomnila na URSKO oz. očitno nate in tvojega luuuuuštkanega sinčka v kravati, ki si ga takrat imela na avatarju... jap . Evo, zdaj pa moje kčeri
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 21:31:46
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ A dej ga srat Paštetka, ti si bivša URSKA? Ej, to pa nisem nikoli povezala. Si se izpisala ravno v času, ko sem jaz postala bolj aktivna, sem se pa še večkrat spomnila na URSKO oz. očitno nate in tvojega luuuuuštkanega sinčka v kravati, ki si ga takrat imela na avatarju... jap . Evo, zdaj pa moje kčeri Ja saj same lepe otroke delate, zdaj imate itaq že tretjega na poti, če so prerokbe točne No, ampak tista fotka z Maxom mi pa res nikoli ni šla iz glave. Kjut, kjut, kjut.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 21:49:29
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Ne, ni bila ta, ampak podobna. Ampak.... ježeš marička sveta, kako je luštkan!! Ma, to se pa res kar stopim. Lukrecija, če čitaš.... filaj ajmre
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 21:55:47
|
|
|
|
kofetek2010
|
čeeeeeeeer! čeprav me nihče ne pogreša
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 21:56:45
|
|
|
|
Erdbeere
|
iii kakšen frajer
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 21:57:23
|
|
|
|
Erdbeere
|
jana čer...kako pa veš da te nihče ne pogreša??
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 21:59:27
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere jana čer...kako pa veš da te nihče ne pogreša?? me paštetka ni nič omenjala
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 22:04:26
|
|
|
|
Erdbeere
|
mah, sej je napisala, da se vseh ne spomni, nimaš kaj mal bilobila ji manjka
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 22:04:47
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere jana čer...kako pa veš da te nihče ne pogreša?? me paštetka ni nič omenjala Janči, pa ti nikoli nisi čvekala takole v tri dni z nami. Si bila bolj EXTRA
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 22:05:12
|
|
|
|
Erdbeere
|
a seloh mal považičkam men pa možek zdele sladoled dela
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 22:05:39
|
|
|
|
kofetek2010
|
Saj tudi naslov je pomenljiv... Čvek starih uporabnic hja, nimaš kaj... staramo se in RR z nami
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 22:06:43
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere jana čer...kako pa veš da te nihče ne pogreša?? me paštetka ni nič omenjala Janči, pa ti nikoli nisi čvekala takole v tri dni z nami. Si bila bolj EXTRA ah ne, kje pa... ko so zbrisali tisto ultra dolgo čvekalno klobaso mi je v trenutku zginilo čez 1000 postov
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 22:07:29
|
|
|
|
Erdbeere
|
še večji bo paštetka...s tem ko raste, raste vse...tud lumparije
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 22:11:29
|
|
|
|
Erdbeere
|
mogoče ji je pa prevroče, al ma prav vročino?
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 22:11:53
|
|
|
|
Erdbeere
|
sladoled mam pa domač, njami pa naj kar gre na rit, sej v ponedeljek začnem hujšat
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 22:17:04
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere mogoče ji je pa prevroče, al ma prav vročino? ma ne nekaj kašlj, pa 4 zobki ji grejo naenkrat ven, pa smrka... vročine nima, ker sem skoz pri njej
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...
Kakovosten odnos z otrokom: 10 zlatih pravilČe želite kakovosten odnos z otrokom, je prvi pogoj, da na otroka ne gledate kot na manjvredno bitje, temveč ga spoštuje...
Zadnje s foruma
oblačila
Lelly28 RR
Kaj naredite z oblačili, ki so jih vaši otroci prerastli?
MummyAgain
Preventiva in reakcija takoj ob prvih simptomih
Veliko smo zunaj, tudi ko je mraz, pijemo samo vodo, veliko vitaminov in zdrave hrane, priboljški so pri nas izjema. Jutro začneta z mlačno vodo, d vitaminom in Imunom od Fitobimbija. Ko se pojavi kakšen simptomček, mažemo prsi s Fitobimbijevim mazilom z eteričnimi olji, veliko spiramo nosek, vlažimo zrak, delamo inhalacije, če kašelj vztraja kljub temu, si pomagamo še z Bronhamilom in smrekovimi vršički. Vesela sem, da resno bolna nista bila že praktično leto dni.
Več >>