Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 14:26:56
|
|
|
|
Paštetka
|
Tanika, mi smo imeli testo za kruh. Samo mislim, da bi za pico bilo tudi dobro, sploh, če premažeš s česnom ali kakšnimi drugimi zelišči. Edino, če boš delala testo za pico, naj se ti fajn dvigne , da se tudi na palčki napihne lepo. Naš mali je cel nor na ta kruh. Dopoldne do ga v otroškem kotičku mesili, zvečer smo ga pa razdelili in spekli
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 14:27:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene Sem stara nova uporabnica tega portala. Me sprejmete medse? Pozdrav kind lady
|
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 14:28:03
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: srki Izjava o norih kravah in možganih . Saj je samo hec. Jaz Volga. Saj vem, da je bil hec. Al pa ne KL, ziher je slama, pa še ta bolj redka.
|
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 14:28:05
|
|
|
|
tanikaa
|
Bom tudi jaz naredila testo za kruh. In seveda fajn zraven dam zeliščno maslo in česen v olivnem olju. Majko jaz sem lačnaaaaaaaaa. A sem noseča?
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 14:28:30
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Pozdravljene Sem stara nova uporabnica tega portala. Me sprejmete medse? Pozdrav kind lady Daj nam, da se posvetujemo.
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 14:29:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena tanikaa Mislim, da nisi noseča. Si samo požrešna. Lep pozdrav kind lady
|
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 14:30:57
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Pozdravljena tanikaa Mislim, da nisi noseča. Si samo požrešna. Lep pozdrav kind lady Hvala. Nisem požrešna oz. sem. In ta pojav je značilen pri meni v obdobju, ko mam fiksno idejo da hujšam.
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 14:31:31
|
|
|
|
Bubamaraa
|
kaj dogaja?
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.5.2008 14:33:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 14:34:43
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa kaj dogaja?
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 14:36:55
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa kaj dogaja? lovjuuuuu tuuuuuuuuu kdaj se vidiva? boš kej v Ljubljani gospa?
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 14:37:44
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Čuj ti Volga, kaj pa če imaš bolezen norih krav? vse je možno. A one so tudi non stop lačne? Volga ne more meti bolezen norih krav, ker je to možganska bolezen. ne, saj je v redu, en pir si mi dolžna. Al pa dva,.
|
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 14:42:28
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Čuj ti Volga, kaj pa če imaš bolezen norih krav? vse je možno. A one so tudi non stop lačne? Volga ne more meti bolezen norih krav, ker je to možganska bolezen. ne, saj je v redu, en pir si mi dolžna. Al pa dva,. Ni blema. Pir vedno.
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 14:43:25
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa boš kej v Ljubljani gospa? Ne tako kmalu. S taščo sem v glih ne dobrih odnosih.
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 14:54:57
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa boš kej v Ljubljani gospa? Ne tako kmalu. S taščo sem v glih ne dobrih odnosih. ko boš obvezno javi!!!!!
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 14:55:19
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa boš kej v Ljubljani gospa? Ne tako kmalu. S taščo sem v glih ne dobrih odnosih. ko boš obvezno javi!!!!! Ja, bom.
|
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 14:55:40
|
|
|
|
Paštetka
|
LUkrecija, akko misliš nad žarom? A zunaj v kaminu oz. žaru na oglje? Mislim,d a bi se komot v kaminu na žaru ali tistim nad ogljem spekel. V onem kuhinjskem žaru, pa verjetno ne
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 14:58:06
|
|
|
|
Taula
|
Sama malcarija vas je
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 14:58:56
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Sama malcarija vas je Samo žretje, ja
|
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 15:02:02
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka bubamara, a kaj v naše konce, pa ne boste hodili? Jaz najverjetneje čez dober mesec, pogosteje hodila v LJ mika nas tist 31.5. ko je otvoritev.... pa ne vemo, če bo slučajno sosedov otrok rojstni dan paznoval...
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 15:03:44
|
|
|
|
Taula
|
kaj boš pa drugega počel v tem vremenu Hujšal. Aja...ti si suhica. Kar jej.
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Materinski dan v prvem nadstropjuMedtem ko številne mame danes prejemajo objeme in risbice, nekatere materinski dan preživljajo ob inkubatorjih. V prvem ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Velikonočni zajčki z jogurtomPrikupni velikonočni zajčki iz mehkega kvašenega testa z jogurtom so odlična ideja za praznično peko z otroki. Mehki, ra...
Zadnje s foruma
"Prepih."
пеперутка16
Ali verjamete v 'prepih' in ali sebe in svojega otroka zaščitite pred njim? Zanima me, koliko smo v Sloveniji obremenjeni z osnutki, medtem ko na primer v nekaterih delih sveta sploh ne vedo, kaj prepih je?