Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

niste velik načvekale, sem z lahkoto mal pregledala. spanje danes je bilo malo boljše. dojenje po "regelcih" na 4 ure prakticirava zdej ponoč, edin problem je k se mi vmes še 2x zbudi in mu moram dudo dajat.... sam danes je blo bolš. ga bom probala tkole z dudo, da bo na čimveč ur jedel ponoč. mogoče se počas odvadi-pa ni glih k da bi rabil jest ponoč! ma zaloge še pa još. zdejle tamle lepo drnjoha, jaz sem pa vstala, da sem mojga pospremla do dol in šla čaj narest si. zdej bom pa šla še mal poležat.
popizdi še preden dobro vlečt začne...no nimam pojma. če je kera od vas pametna kaj se pri nas dogaja prosim za nasvet
saj smo po dolgem času malo spali...zaspala je ob 20:30..ob 21:00..hotela dudo...in spala do 5:00 (ker se ziher že več kot en mesec ni zgodil)..se najedla in spala naprej do 7:30..sem jo zjutrej čist polubčkala...
Sem mislila,da bova uspela it ven, sam je bil že preveč siten, jaz pa preveč lačna
je zjutraj šel potem kar z motorjem na šiht. Pa mi je naročil, da grem pol dol še enkrat probat, če bo slučajno vžgal. Mater te gare, boljši avto kot maš, več maš dela in stroška z njim