|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nuhalna 5,5 mm
5.6.2008 12:10:23   
tejka**
Čao punce....ker sem zelo prestrašena in user posted image  vas prosim za pomoč. Imela sem navadni UZ kjer mi je ginekologinja ugotovila povečano NS 5,5. Sem v 11 3/7.  pravi, da  je mogoče kakšno vnetje, mogoče odebeljena koža...samo njene besede niso zvenele kaj +. Čez teden imam pravo NS in me je groza. Ali ima katera takšne izkušnje?

Prosim vas za kakršnokoli izkušnjo.

Hvala in čim lepši deževni dan.....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nuhalna 5,5 mm
5.6.2008 12:13:43   
Anonimen
Pojdi še enkrat. Če bo še povečana, greš na krvni test (ta je ponavadi še slabši- ni nujno!!!!), nato pa še na amniocintezo.

(odgovor članu tejka**)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nuhalna 5,5 mm
5.6.2008 12:15:01   
Felicity
Prvo počakaj "pravo" NS, če bodo ugotovitve slabe, ti pripadajo dodatne preiskave (AC)  in ti bodo znali najbolje svetovat kaj in kako.

Srečno! user posted image


Še to: Saj nuhalno greš k nekomu ki ima licenco, ne?


< Sporočilo je popravil Felicity -- 5.6.2008 12:16:40 >

(odgovor članu tejka**)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nuhalna 5,5 mm
5.6.2008 12:18:26   
carly
Nimam sicer take izkušnje, je pa bila pri meni tudi na meji in sicer na ns, ki sem jo imela proti koncu 13.tedna.Sem bila tudi panična, pa sem šla naslednji dan dat kri za dvojni hormonski test in je bil rezultat super.Je pa imel gin.ko je meril ns ful probleme, se mali ni hotel obrniti in je potlej ful težko izmeril, tako da je mogoče pri tebi tudi kej takega, ker lahko da je tvoja gin. kej "falila", včasih izmerijo plodovnico al nekej podobnega.Sem nekaj o tem po netu brala ko je tudi mene skrbelo, se lahko to zgodi, še posebno če gin.nima veliko izkušenj s tem.Ti svetujem da se lepo pomiriš in počakaš do pravega ns, ki ti ga bo delal gin.z licenco, pa če bodo še takrat slabi rezultati tudi to ne pomeni vedno, da so v resnici slabi, te bodo poslali naprej na testiranje pa boš potem zagotovo izvedela. Na nuhalni se večkrat zgodi da so rezultati lažni.

(odgovor članu tejka**)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nuhalna 5,5 mm
5.6.2008 13:02:21   
*nina*
tejka utipkaj na google povečana nuhala svetlina in si poglej pod mamina čvekalnica in vse ostale pa boš malo pomirjena!!!potem ponavadi pridejo drugi izvidi nazaj vredu!!!!

koliko si pa stara če smem vprašat!!!????

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nuhalna 5,5 mm
5.6.2008 13:12:31   
Azzurra
1. Ali ima tvoja ginekologinja licenco za merjenje nuhalne svetline?
2. Nikakor ne verjemi, da krvni test poslabša rezultat - lahko ga bistveno popravi - AMPAK - tudi če je rezultat več kot odličen, to še ni garancija.
3. Odgovor, ki je najbližji resničnemu stanju lahko da amniocinteza.

Ampak, prvo kot prvo bi morali vedeti, če ima tvoja ginekologinja licenco. Če jo ima, potem počakaj še en teden in boste videle kako naprej. Če pa nima licence in nima potrebnih izkušenj, potem pa zlahka pride do pomote - imej v glavi, kolikokrat se celo pri spolu zmotijo, pa so lulčki in lulice bistveno večji od nuhalne svetline!

Srečno in poročaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: nuhalna 5,5 mm
5.6.2008 14:44:40   
tejka**
Ne, moja g.nima licence, slučajno mi je delala  redni UZ. Stra sem 33 let, zanosila z IVF. Si pa v nožnico še vednio dajem utrogestan. Zdaj vse razmišljam ali kaj lahko vpliva.....hvala za vse odgovore

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: nuhalna 5,5 mm
5.6.2008 14:58:58   
Taula
Če nima licence potem ne more kar takole strašiti.user posted image  Lepo se pomiri, počakaj na uradno NS. Tam ti bodo vse lepo zmerili, upoštevali tvojo starost, mere otroka, trajanje user posted image  in ti dali izračune. Če bodo slabi te čaka DHT..ta lahko lepo popravi rezultate. user posted image Drugače pa je še na voljo AC. Jaz sem dala vse to skozi in je bilo vse ok. Srečno.user posted image



_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu tejka**)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: nuhalna 5,5 mm
6.6.2008 7:48:36   
Julija08
Pa kaj je tej tvoji ginekologinjiuser posted image user posted image user posted image . Kar vsak ne more delat NS, zato je potrebno imeti licenco!!!
Ne sekiraj se in počakaj na pravi pregled, mislim kaj pa ji je da te takole straši!!!

Ne obremenjuj se že sedaj, jaz jih poznam cel kup ko jim je na NS kazalo ful visoke rezultate, na dodatem testu je bilo pa vse OK. Ena je imela celo rezultat 1:13, a si predstavljaš paniko!!! Sedaj pa ima doma zdravega fantka.
Tako, da pomiri se in počakaj pravi pregled. user posted image


(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?