|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:48:18
|
|
|
|
tanikaa
|
Joj, jaz sem tudi čist mimo vdarila. Kot ponavadi. Ste pa fajn familija. Sem te v bistvu mela za eno smrkljo tam nekje okrog 20 let.
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:48:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Po dolgem cajtu mi je spet cukr orenk zrasu. Ooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:50:16
|
|
|
|
Volga
|
No, Ankica, 1:0 zame Sem te čist točno opisala
|
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:50:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Joj, jaz sem tudi čist mimo vdarila. Kot ponavadi. Ste pa fajn familija. Sem te v bistvu mela za eno smrkljo tam nekje okrog 20 let. Ja, a ne zgledam 20 stara? Tam sem nehala štet leta .
|
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:50:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga No, Ankica, 1:0 zame Sem te čist točno opisala Sploh z uno trajno si čist zadela.
|
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:51:11
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Joj, jaz sem tudi čist mimo vdarila. Kot ponavadi. Ste pa fajn familija. Sem te v bistvu mela za eno smrkljo tam nekje okrog 20 let. Ja, a ne zgledam 20 stara? Tam sem nehala štet leta . jaz pa pri 27-tih. prihodnji mesece bom spet 27. stara. Damonca, je to lušno. SRKAAAAAAAA, fotko.
|
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:51:39
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Joj, jaz sem tudi čist mimo vdarila. Kot ponavadi. Ste pa fajn familija. Sem te v bistvu mela za eno smrkljo tam nekje okrog 20 let. Ja, a ne zgledam 20 stara? Tam sem nehala štet leta . Veš kdaj sem jih že jaz? V bistvu se niti več sama ne spomnim. Ja, še malo pa bom šla v penzijo.
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:51:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Po dolgem cajtu mi je spet cukr orenk zrasu. Ooooooooooooooooooooooooooooooooooo Tudi jaz!OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO pogrešala sem te
|
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:52:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ha pa nimaš očal , nekak sm bla prepričana da maš očala Lušna familija
|
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:52:39
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Po dolgem cajtu mi je spet cukr orenk zrasu. Ooooooooooooooooooooooooooooooooooo O kontra Cukr se nevarno dviga
|
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:52:47
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Po dolgem cajtu mi je spet cukr orenk zrasu. A ti si še med živimi?
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:53:12
|
|
|
|
Anonimen
|
karin, mam leče
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2008 10:53:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:53:33
|
|
|
|
Volga
|
Evo mene, 2. z leve. Z dekliščine.
|
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:53:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Po dolgem cajtu mi je spet cukr orenk zrasu. Ooooooooooooooooooooooooooooooooooo O kontra Cukr se nevarno dviga Veš kaj,v takem kislem vremenu,pa cukr kar zapaše.
|
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:53:40
|
|
|
|
Pikec
|
No ktira se zdej razkazuje tle?
|
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:54:35
|
|
|
|
*alja*
|
Pa kaj nobena noče slik prilimat. Jaz berem in berem vse 4 strani pa nobene slike , dajte se izprsit
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:54:51
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR No ktira se zdej razkazuje tle? Ja, Pikolinček, kje se pa ti potičeš?
|
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:54:53
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Po dolgem cajtu mi je spet cukr orenk zrasu. A ti si še med živimi? Komajda... ...an fajn k metla mal počiva?
|
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:55:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Volga izgledaš mačo Na pogled midve ne bi bile glih prijateljeske,morda pol ure vsega skup,pol bi se pa že zgrizle in skregale.tak občutek imam,dva divja karakterja.
|
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:55:27
|
|
|
|
tanikaa
|
Ej Volga, stara, saj sploh nisve debeli.
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:55:46
|
|
|
|
Pikec
|
Ja, Pikolinček, kje se pa ti potičeš? Safr furam....
|
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:55:52
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *alja* Pa kaj nobena noče slik prilimat. Jaz berem in berem vse 4 strani pa nobene slike , dajte se izprsit Ja kaj pa ti?
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:56:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ste pa firbčne, babe . A ta vsoka si ti, Volga? Ja, no, saj taka si v mojih mislih, samo obuta v cokle, pa s krilom. Ne vem, zakaj mi to hodi po glavi
|
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 10:56:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *alja* Pa kaj nobena noče slik prilimat. Jaz berem in berem vse 4 strani pa nobene slike , dajte se izprsit Ene jih imamo v albumih,linki so pa spodaj,kaj ne vidiš?CCCC
|
|
|
|
Cepljenje otroklola85 RRKaksno je vase stalisce glede obveznega cepljenja otrok? Bi po vase bilo bolje, ce bi se starsi glede tega lahko sami odlocali, ce zelimo cepiti ali ne?Sem za cepljenje (
68%)

Sem proti cepljenju (
8%)

Sem za svobodno izbiro (
21%)

Ne vem, ne morem se odlociti (
3%)

Drugo (
0%)
Število vseh glasov: 217Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!