MATEJKA_
|
spuščanje trebuha - meni se je spustil že pred nekaj tedni, mapak nisem tega kako posebej čutla... edino kar je, da se zdaj še težje vstajam in obračam, če ležim in to je to... res pa je, da ima zadnje čase finto in preizkuša z nogami trdnost mojih reber, ko na levem boku ležim . otrdevanje trebuha - ta teden dopolnim 36. tednov in mi trebuh do zdaj še nič ni otrdeval. niti nimam nobenih krčev ali česar podobnega. mi je zadnjič rekla patronažna, ja češ, nosečniški popadki pa verjetne že zdaj veste kak izgledajo pa sem ji kar rekla, da ne, ker res ne vem... prav nobenih bolečin, razen v križu in trebuni preponi, nimam - tudi od spodaj ne... to noč pa nisem skoraj nič spala, zvečer enostavno nisem in nisem mogla zaspat, ponoči pa sem tudi samo na wc hodla. moj je tako pozoren, da me vsakih ko grem na wc in ko priden iz njega vpraša, če je vse ok, pol pa nazaj zaspi. sem danes mislila it še v lekarno in v BC po bano, flaške in dude itd. no, pa me je v soboto presenetil, pa je rekel, da bova kar zdaj to šla, da ne bom rabla sama vsega v ponedelje zjutraj tovorit . pa sva šla še v mullerja po plenice, bano pa sem največjo v pikapolonci našla. no, danes pa sem še mislila v lekarno skočit, pa ne bo nič iz tega, ker še kar lije in grmi in bliska, da sploh ne upam prav ven it. glede na to kako je bilo včeraj...
|