cebrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_ mene pa je zdaj skoraj kap . so me ravno klicali iz ambilante, da je moj test za toxo še vedno poz. na svežo okužbo. in zdaj sem čisto panična, ker sem imela prvi test pred 2,5 leti in sem takrat morala v 14. tednu it na splav . po tistem pa me je na 3 mesece še 1,5 leto testirala in vsakič sem imela sum na svežo okužbo. po tem 1,5 let pa je moja gin. (ki je spec. za rizično nosečnost) rekla, da zdaj pa več nima kaj bit, četudi imam vrednosti še vedno tako visoke in lahko brez panike zanosim. in smo šli v akcijo. no pa je zadnjič dr. rekla, da naj grem zdaj še enkrat na test, ker jo zanima kak se kaj razvija ta zadeva, čeprav nič ne pomeni... pa me je zdaj sestra od nadomestnega dr. klicala (ker je moja na dopustu), da še vedno kaže svežo okužbo in da naj pridem jutri v amb. za rizično nos., da bom dobla zdravila... in zdaj sem čisto panična Čimbolj se pomiri, boš jutri vse zvedela kako pa kaj! da bo vse čimbolj u redu! Še ena nespečnica se vam pridružuje! Včeraj je bil dan katastrofa. Me je tako dajal nizek pritisk zunaj, da mi je cel dan piskalo po ušesih in tako se mi je vrtelo ,da tudi kosila nisem bila sposobna kuhat. Zvečer se je malo ohladilo in sem s takim užitkom padla v posteljo, ob treh zjutraj so me pa strele iz postelje vrgle! In to se je nadaljevalo do petih zjutraj, pol je pa ura začela zvonit! No pa sem potem nekako uspela do desetih na kavču potegnit! Je pa še moj nekaj len in je šele pred pol ure malo začel brcat. Očitno se mu nič ne da, ravno tako kot mamici! Je pa pri nas bila nevihta prava milina proti temu, kar sem slišala, da se je dogajalo drugje! No zdaj me pa zvonček kliče, da je kosiilo kuhano. Se tipkamo še zvečer!