|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
10.6.2008 9:19:53   
anita goitan
punce živjo,
pridne ste uf že 3.stran user posted image user posted image
Jaz imam tako gužvo sedaj ko sem na dopustu da vas res bolj poredko prečekiram kaj pišeteuser posted image , vendar vseeno to počnem z veseljem potem vam pa samo na hitro kaj napišem.
Jaz drug teden dobim papirje, ker imam po 7.tednih pregled potem pa nesem te papirje okrog, tako da zaenkrat pojma nimama kako ta stvar s papirji izgleda.
Punce šibam, uživajte

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
10.6.2008 9:24:35   
karmar
Bambi vidim da smo imeli ponoči enake probleme tudi moj user posted image  je imel hude bolečine glave in vratu. In ravno tako kot tvoj- posledica prometne nesreče, ima šraufe v hrbtenici. Štukali so ga po kosih in mu HB sestavili nazaj vratna vretenca na mesto. Ima pa na žalost obdobja, ko ga zelo matra.user posted image .
Kaj se je zgodilo pri tvojemu user posted image ?

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
10.6.2008 9:25:54   
Maja T.
Renatka sem ti poslala ZS.

Anita G. po 7.t.?, to je pa bilo full dolgo za čakat user posted image .  Kako čudno eni G. naročajo user posted image na pregled. Uživaj drug teden na pregledu user posted image user posted image user posted image

lana777..... gajka ima prav. Danes moram sama, ker možek pazi na ženo od BUSHA


Neža user posted image user posted image user posted image


_____________________________

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
10.6.2008 9:38:23   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34

porod na Jesenicah - ravno sem brala, da je prvi cetrtek v mesecu nek tecaj o dojenju, potem pa sledi ogled porodne sobe in oddelka. A je aktera ze bila? A se je treba prijavit?  jaz bom verjetno sla drug mesec.

lepo se imejte



To drži, jaz na to predavanje ne grem ker že hodim na MŠ na Jesenice, na ta tečaj bom pa šla po porodu, ko bom videla če ga rabim ali ne, da bom kaj pametnega vprašala. Prijavit se ni treba, kar prideš, samo prej pokliči in se pozanimaj, da ne bo ravno takrat odpadlo.




Erin, kakšna pa je bla tista babica pri vas, a je bla bolj mlada, suha, s svetlimi lasmi, spetimi v čop. Če je bila ta, potem je bila ista kot pri nas, se je verjetno od nas peljala k vam.

Zdaj grem pa mal podremat, sem že od 5 ih pokonc, pa tist cukr test sem delala, pol grem pa še na fizioterapijo, pa po tamalga, pa še možeka danes ne bo domov, pride jutri. Ufff, dans bo še naporno, jaz pa že zdaj tok utrujena.





(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
10.6.2008 9:38:25   
košuta
Jutroooo!
Samo toliko. da boste vedele, da sem še živa... user posted image
Spet brala kot nora, da sem nadoknadila vse neprebrano. In smo že v tretjem delu! user posted image user posted image user posted image

Gajka - A posteljica je kompletna - sta preverila? Bravo zate, da boš kmalu doma. user posted image

Porod in user posted image  - Moj pa še kar cinca in še zmeraj ne vem, če bo šel zraven ali ne... user posted image  Ga vprašam vsake toliko časa, pa nič ne izvem. user posted image  Mu je doma, ko povrže kakšna krava (sorry za primerjavo) bljak in mislim, da se boji, da bo tam isto. user posted image  Sem pa najbolj jezna, ker ne vem, pri čem sem - če bi rekel, da ne gre zraven, bi se pač psihično pripravila na to, da ga ne bo... Ne bi bilo panike, tako pa nič ne vem...
Oh, sem vam zatežila.
Nič, grem zdajle pozdravit Zavod za zaposlovanje. Se beremo!

_____________________________

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
10.6.2008 9:44:37   
ozziebo
user posted image Čvekice, jutrooo, pa saj bo že tretji del ravnokar polnuser posted image !
So nam prišli montirat optične kable za internet pa TV, že celo jutro klicarim mojega, kje ja kaj napeljanouser posted image , no ja, nismo vsi za vse, če je bil pa on zraven, ko so kable vlekli...
Kar se tiče britja, zaenkrat še gre(po nogah mislim), drugje pa...user posted image
Daja 27, moja telovadba je letanje za tamalim celo popoldne. Kar se tiče bolečin v križu, pazi, kako vstajaš iz postelje oz. ležečega položaja, najprej na bok, pa potem gor ali dol. To nas je ves čas opozarjala na telovadbi, kamor sem hodila v prviuser posted image . Takrat sem bila še pridna..user posted image
Anita, te čisto razumem, odkar sem na dopustu, sem bolj zaposlena kot v službi..user posted image
Matejkauser posted image  za voziček.
 

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
10.6.2008 9:53:56   
bambi14
....nekaj brskam po netu glede odškodnine za tiste, ki smo na bolniški. Se pravi dobivamo 80% plače, brez malce in prevoznih stroškov in sedaj me zanima ali obstaja kak zakon, ki bi razen solid. pomoči omogočal povrnitev 20 % plače za nazaj . A me razumete? A je kera v tem?
Pa še to sem našla za inf:
http://www.pravniki.info/viewtopic.php?t=4735
zanimivo a ne.....

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
10.6.2008 9:58:23   
bambi14
Bambi vidim da smo imeli ponoči enake probleme tudi moj je imel hude bolečine glave in vratu. In ravno tako kot tvoj- posledica prometne nesreče, ima šraufe v hrbtenici. Štukali so ga po kosih in mu HB sestavili nazaj vratna vretenca na mesto. Ima pa na žalost obdobja, ko ga zelo matra. .
Kaj se je zgodilo pri tvojemu ?

karmar- user posted image nima šraufov, razmik 4 in 5 vretenca,....posledica pa so glavoboli.Res se mi srček prav smili, pa mu ne morem čisto nič pomagat. Pa še masaža mu ne odgovarja, ker potem ga drugi dan vse razboli,......ne vem kak bo kaj to dolgoročno. Najbrž se bo moral sprijaznit z glavoboli, oz. on se je že....meni je pa hudo.

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
10.6.2008 9:58:41   
Maja T.
Bambi, Maja T. in Tamy lepo kofetkajte. Pa pazite, da ne naredite dežja, ker je edini dan v tednu brez dežja.


Naty se bomo potrudile, da ne bo dežja user posted image


Matejka user posted image user posted image user posted image za voziček.

Počasi pod tuš in na UZ.



_____________________________

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
10.6.2008 10:05:51   
bambi14
pa še to glede pravnih nasvetov se tiče nekaterih:
VPRAŠANJE OSEBE:
Pozdravljeni!Noseča sem v 7 mesecu in sem 3 -ji mesec na bolniškem.Zanima me kako mi zdaj obračunajo to bolniško,saj sem za ta mesec dobila 290 evrov plače,prejšnji mesec 411 evrov,od čega je zdaj to odvisno.???Prosim za pomoč saj v službi ne dobim odgovorov,ker ni "baje"odgovornega,pa mi ne znajo razložit.
ODG.PRAVNIKA:
Morda je razlika v višini osnove, ki je podlaga za izračun nadomestila. Podrobneje si poglejte 137. člen Zakon o delovnih razmerjih, ki določa osnovo in višino nadomestila za prvih 30 delovni dni (V primeru odsotnosti z dela delavca zaradi bolezni ali poškodbe, ki ni povezana z delom, znaša višina nadomestila plače delavcu, ki bremeni delodajalca, 80% plače delavca v preteklem mesecu za polni delovni čas) in 31. člen Zakona o zdravstvenem varsvtu in zdravstvenem zavarovanju, ki določa osnovo in višino za nadomestilo v primeru bolniškega staleža nad 30 delovnih dni (Osnova za nadomestilo je povprečna mesečna plača in nadomestila oziroma povprečna osnova za plačilo prispevkov v koledarskem letu pred letom, v katerem je nastala začasna zadržanost od dela. Nadomestilo znaša:...90% osnove ob zadržanosti od dela zaradi bolezni...)

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
10.6.2008 10:16:53   
sandra123
Bambi...sem kar vesela, da si to temo odprla...jaz sem danes dobila plačouser posted image ...naj bi nam v zdravstvu dvignili plače z mesecem majem, jaz pa imam še manjšo plačo kot prejšnji mesecuser posted image ...nič mi ni jasno...tole je pa že krizauser posted image

_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
10.6.2008 10:17:58   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Bambi, Maja T. in Tamy lepo kofetkajte. Pa pazite, da ne naredite dežja, ker je edini dan v tednu brez dežja.


Naty se bomo potrudile, da ne bo dežja user posted image




Le glejte, ker je Nejc lahko zunaj in uživa, notri je pa siten in mi dela sive lase. user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

pa pa

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
10.6.2008 10:20:59   
naty13
Gajka user posted image user posted image user posted image user posted image  za seznamček. Sayuri je itak v P polno zaposlena in ne bi utegnila. user posted image user posted image user posted image user posted image

MATEJKA user posted image user posted image user posted image user posted image  za voziček. Boš zadovoljna. Midva sva najprej hotela takega kupiti kot sta ga vidva potem sva se pa odločila za model 2v1 in lupinico. Pa sva ful zadovoljnna. user posted image

Anita ti imaš pa še manj časa zdej ko si doma kot pa prej ko si bila v službi. user posted image  Tudi jaz grem drug teden v akcijo s papirji tako kot ti.

_____________________________

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
10.6.2008 10:33:09   
tatly
ojla.vidim da ste full pridne!kako pa veste gdaj vasa bebika kolca?mene moja user posted image skoraj vsako jutro zbudi z brcikami drugace pa cez dan brca ampak ne tako kot vjutro-je to normalno?kaj ve katera kaj dobi tista ki je nezaposlena in e samohranilka?komaj čakam na jutri da visim svojo bebikouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
10.6.2008 10:33:42   
bambi14
....pejte zdaj gledat RTL- kako se fotka nosečke. Me je kr malo zamikalo......user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
10.6.2008 10:44:57   
bambi14
mogoče si bo lahko katera pomagala s tem:
[DOC] Datum:Oblika datoteke: Microsoft Word - V obliki HTML
Plača in prejemki iz dela (plača, nadomestilo plače-bolniška, stimulacije in bonitete): ... Namen, za katerega se prosi za dodelitev denarne pomoči: ...
www.obcina-kozje.si/dokumenti/48/2/2008/vloga1_1711.doc - Podobne strani

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
10.6.2008 10:47:27   
Vilika
HOOOJ!

user posted image user posted image user posted image  za 3tji del čvekice!!!

Počasi se mi pa le vreča energija, zato bom poskusila napisati vsaj nekaj...

Med vikendom smo končno dokončno razbili mansardo... in sedaj sva že 2 noči spala v novi spalnici - torej pri tašči user posted image . Malo je smotano, bom pa čez klakšen mesec znala bolj povedat kako bo šlo...

Glede lubita pri porodu sem na istem kot košuta - še vedno ni prepričan če bi bil zraven, jaz si pa zelo želim da bi bil... verjetno bo vsaj do ključnega momenta pa bo šel pol malo ven in pride potem nazaj... Baje da nebi prenesel..user posted image  kako so tej moški eni bojazljivci - še gledat ne more, ka če bi moral biti še v moji koži.
Danes sem stopila v 31. teden user posted image . Je pa tudi pri meni med vikendom začel nekaj čudno otrdevati trebušček - očitno sem se preveč naprezala.. A te magnesol tabletke se kupijo v lekarni ali ti jih mora G predpisat?

Vsem ki ležite v porodnišnicah - naj mine čimprej.
Vsem ki imate preglede  - vse naj naj!!


Bodite pridne, se tipkamo!

_____________________________

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
10.6.2008 11:05:46   
Tamy30
vilika magnesol lahko kupis v lekarni

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
10.6.2008 11:17:55   
bella02
user posted image user posted image user posted image za naš 3. del, smo res prave čveke user posted image user posted image user posted image . Sam izvemo pa veliko koristnih stvari user posted image .

Vilika in Košuta, upam, da bosta pregovorili svojedva, da gresta z vama. Saj ni treba gledat dol, držinaj naj vaju za roke in spodbujata, je to največ vredno!

Bambi14, ti ne znam nič povedat okoli plače, še nisem tako daleč user posted image

Tatly, moj user posted image je pravi razbojnik, vendar se mi zdi, da se je zadnji teden kar malo umiril. Zdajle ga fajn čutim, čez dan, ko sem na nogah, malo manj, zvečer v postelji pa spet čutim njegove akrobacije. Mislim, da je to noirmalno, saj ima zmeraj manj prostora. Panika je, ko ga nič ne čutiš. Sicer pa je rečeno, da v našem obdobju zadostuje vsaj 10 gibov, oziroma, da ga čutiš vsaj 10x, ker ima zmeraj manj placa.

Matejka, user posted image user posted image user posted image za voziček, je res krasen!

deja27, tudi moja telovadba so sprehodi, pa še to ne vsakodnevni. Imam doma 4 leta staro punčko in se že tako dost sprehajam. Včasih pa še križ boli, pa smo tam user posted image .

Tejkaz, se že seliš, ker te ni nič na RR? user posted image user posted image user posted image

Gre katera gledat jutri posteljo v Interspar? Midva mogoče. Kar se pa posteljnine tiče, je pa tudi meni ful všeč pri galebu.

Jagode, tudi pri nas so. Ampak zdaj premišljujem, če ni moj srbeči trebuh posledica jagod? Samo po moji logiki bi mogla biti pikasta še kje drugje, al kako?
Ena od nas (pojma nimam, katera user posted image ) je že lep čas nazaj imela tudi neke probleme s kožo, srbečico, ali nekaj podobnega. Bi bila zelo hvaležna, če bi mi povedala, s čim jo je blažila.

Bodite pridne, pa MB-čanke, ne ozirajte se ne vreme, tukaj se je sonček že skril user posted image .





(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
10.6.2008 11:22:57   
MATEJKA_
bella02 -  koža na trebuhu srbi, ker se razteza. pomaga, če jo s čim namažeš (mandljevo olje, kreme,...). če pa imaš zraven še pike, pa so le-te verjetno samo od tega, ker ti je vroče. vsaj tako je pri meni včasih. sem zadnjič imela oblečene nosečniške hlače, kjer tisti dodatni pas sega še vikogo gor po trebuhu in mi je bilo ful vroče. pa me je anenkrat začel ful trenub srbet. pa ga pogledam, in vidim, da imam cel kup malih rdečih pikic na njem. pa sem si ga s hladno vodo splahnila in na novo namazala in si tisti rob od hlač podvihala navzdol, da mi ni več trebuha prekrival.  in je bilo v roku 10 min spet vse normalno... koža se pač odziva na takšen način...

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
10.6.2008 11:28:54   
naty13
Dopoldanska user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana. Nekatere ste jutranjo prespale. Je pa zunaj tako fajn toplo, da bi se prilegla kakšna ledena kava.
 
Vse, ki imate danes preglede (vas je kar nekaj) dobro opravite in čimprej poročajte, kako rastejo vaši razgrajački. user posted image

Moj mišek pa že pančka, jaz bi pa mal mogla peglezen v roke prijet, pa mi nikakor ne ratuje. user posted image  Bom še enkrat poskusila. Je pa res, da sem imela danes po dolgem času spet voljo za pospravljanje in sem izkoristila mal ta moj pospravljalni nagon. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz grem jutri v interspar, pa bom spotoma pogledala še posteljico, če jih bodo imeli še, pa vam sporočim. user posted image

_____________________________

pa pa

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
10.6.2008 11:51:30   
Višnja
Živijooooooooo......

....ma kakšne klepetulje ste.....preden vas preberem in še kaj napišem mine že moj delavnik.
Mi smo ok....zdaj že težko sedim...vse me neki boli - pa križ, pa trtica pa vse kosti.....ko pa stojim, mi vleče tazadnjo dol user posted image user posted image  na stol...oz kamor pride.

Zdaj ob 13.00 imam pregled. Upam, da mi bo delal ultrazvok, ker zdaj mi pa že doolgo časa ni. Pa da vidi, če se je ta velikanček že obrnil, ker zdaj pa res nimam več občutka kje je, ker vse povsod me brca in tišči.


Zdaj pa grem....se javim kej zvečer, da sporočim kako je bilo.


Lepo se mejte in pridne bodite



_____________________________

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
10.6.2008 11:51:54   
Neža7
Lep pozdrav punce......

No, sem bila na GP. S ploda zgleda vse ok razen, da ima malo premalo glavo, da moram jutri na UZ v Celju. Še prvič hujšam, da zgleda, da bom šla na inzulin user posted image  čeprav je bolje, da bom lahko bolj normalno jedla. Blato mi bodo pogledali, če ima kakšne krvavitve.....
Naslednji pregled ima 3.7.08 in teža je -15kg

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
10.6.2008 11:56:52   
Višnja
ajaj, še to sem hotela pokomentirat. Moj user posted image  je bil prvič z mano in še dobro, da je bil. Mi je močil usta z vodo, ker pit mi niso dali, da ne bi bruhala in že občutek, da imaš nekoga tvojega zraven. Po porodu moraš pa še tri-štiri (z epiduralno) ležat tam v porodni in še dobro, da je bil zraven.


zdaj pa res....papa

_____________________________

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
10.6.2008 11:57:48   
gajka
Neža7 - si pa hitra! Najprej MŠ, pa še GP, zdaj pa že tule gor čvekaš! user posted image  Zakaj te pa v Celje pošilja na UZ? A hoče drugo mnenje ali kaj? A za insulin pa je že kar 100%, da ti ga bojo dali?

< Sporočilo je popravil gajka -- 10.6.2008 11:59:22 >

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Z vizualizacijo si lahko pomagate do lepše...
Čeprav si poroda ne moremo izbrati, pa lahko nanj vplivamo s pozitivnimi mislimi in vizualizacijami. Preverite štiri uči...
VIDEO: Noro brcanje v trebuščku
video
Poglejte si nenavadno močno brcanje, ki ga je tale mamica doživljala v nosečnosti. Njen trebuh je dobesedno oživel, se p...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?