|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   varanje
22.2.2005 13:25:22   
ZARA
nejcko, jst skoz hodm z mobijem v WC pa ne varam nobenga ;)...

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   varanje
22.2.2005 13:32:12   
ZVEZDICA 22
Nejcko, saj ravno v tem je hec, ko mi do te nedelje niti enkrat ni naredil tega, da bi šel kam z mobitelom,pa tudi če je šel recimo v trgovino ga je pistil doma, mene pa je občasno tudi zgrabilo, da sem pogledala in vedno je bilo vse ok.čudno se mi zdi, saj če bi varal ali karkoli hotel prikriti, bi po moje malo bolj pazil in ne bi puščal mobitela doma na vidnem mestu ali imel sporočila tako na glasen ton.Bil je trenutek, ko se je to zgodilo, pričakoval po moje ni, kaj pa je ta trenutek pomenil pa mogoče ne bom vedela nikoli, kar pa sproži posledico, da mu ne bom mogla nikoli zaupat!

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   varanje
22.2.2005 13:35:39   
nejcko
ZARA, ti hodiš skos, ok, ni problema. Jaz sem mislila, če bo tip začel hoditi s tel. na sekret, pa tega do zdaj ni počel. to mi je pač na pamet padlo, ker je moja kolegica na ta način ugotovila, da jo tip vara. Samo to sem hotla poudart.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   varanje
22.2.2005 13:36:24   
maruškaD
Moj pusti mobitel ležati povsod po sobi... pa gre ven in dela, mobitel pa je v sobi.

Ampak niti enkrat mi ni padlo na pamet, da bi mu pregledala telefon, da bi se prepričala če je vse OK.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   varanje
22.2.2005 13:40:57   
viv_
Kar se tiče Kire - če sta tako dogovorjena in če obema ustreza ne vem v čem je problem. Saj tu Kira nobeni ne vsiljuje, da bi to morala počet.

Pa še nekaj - a tista dva, ki se vsak teden enkrat zdereta eden na drugega kot ne vem kaj, pa se obkladata z vsemi možnimi žaljivkami, imata pa uredu zakon, ker se ne varata in iz istega naslova se imata rada? Ja lepo prosim no... Ampak to je opravičljivo "ker se vsi kregamo", to kar pa počneta Kira in mož pa ni.


(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   varanje
22.2.2005 13:45:05   
tinkamiška
Zvezdica, ko berem kako te tole žre se spomnem na sebe nazaj, sem imela podobne občutke. In to je najhujše, kaj lahko naš um naredi, če mu pustimo. In kako težko je takrat nehat sumit in "lovit" vse ze "znake", ki se ponujajo. Dolgo časa me je bilo sram pred samo sabo, ker sem vohunila po stanovanju in iskala dokaze. Grozno. dejstvo pa je, da če bi znala takrat prisluhniti sami sebi, bi mi bilo vse to prihranjeno. Ponižana sem bila sama pred sabo in ne pred partnerjem, najhujše je odpustiti samemu sebi.

Nebom ti govorila kaj nardit, ker to nič ne pomaga. Ko se sama odločiš stopiš ven iz tega kroga in zadihaš. Verjemi od tam stvari izgledajo čisto drugače.

Veliko sreče:rozica:

Tinka

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   varanje
22.2.2005 13:46:13   
ery
maruškaD, to se pa ravno ne strinjam s tabo. Jaz sploh ne bila z nekom, ki bi mi to predlagal. Potem naj bo raje sam in naj si da duska. Zakaj bi potem tip sploh imel punco, če ima zraven še 10 drugih??

Naj bo raje sam....

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   varanje
22.2.2005 13:50:57   
maruškaD
To se zdi tebi ery (tudi meni če bi tip to predlagal ne bi bila za). Ampak če pa njima ustreza - pa to ni nič slabega.


(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   varanje
22.2.2005 13:57:42   
Anonimen
Viv... tocno tko..

In ta nacin kot ga ima Kira.. je veliko bolj zdrav... naraven.. v bitvu iz mojega stalisca, je to edini pravi temelj za usprsno pratnerstvo.. ker cista osnova vsega je to, da je clovek lahko to kar je. Ce pa nekdo ne more biti to kar je.. potem bo cez nekaj let postal nezadovoljen.. in po ze znanih tirnicah bo sel zakon naprej..

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO! *** Tjazy

(odgovor članu Pilar)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
   varanje
22.2.2005 14:24:56   
Titty
Tjazy,če vzamem tvoje besede..."in po že znanih tirnicah bo šel zakon naprej..." To je res, a vendar le časovno! Osebnostno pa taka dva partnerja nazadujeta in "gresta nazaj" v vseh življenjskih vidikih. Kira in njen partner pa verjamem,da bosta res "vozila srečno naprej" in za povrh še kakega otočka naredila in mu dajala prave smernice v življenju: bodi iskren do samega sebe,saj le tako boš lahko do drugih !!
Kake "zdrave" smernice pa bi lahko otročku dala partnerja,ki nimata razčiščenih pojmov ne pri sebi in ne s partnerjem???

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   varanje
22.2.2005 14:50:47   
Anonimen

Ja casovno sem mislil.. :bravo:

Ampak zdaj pa razlozi to nekomu, ki to ne razume.. Ne mores.. Nemogoce je.. Nimas nobene sanse.. To je treba dozivet..
Ampak v isti sapi pa tisti, ki mu ni mogoce razloziti tole, od svojega partnerja zahteva, da se ravno tako kot on halucinira ali pa naj spakira. Od partnerja zahtevajo nemogoce.. Kot bi od sonca zahtevali naj vec ne sije.

Zvezdica.. recimo.. So ti svetovali, da se pogovori z njim, da tega vec ne bo pocel. Nimas najmanjse osnovne moznosti, da ti to uspe. Lahko ti uspe za nekaj casa.. ampak v tem casu, ko se bo on obnasal tako kot ti zelis bos zivela s prevarantom, z maskaro.. ker on ne bo do tebe taksen kot je v resnici.
Razumes? Clovek rabi dolocene dogodke.. resnicni life.. ne teorije, da lahko nekaj razume.. dojame.. se nauci in potem bo to delovalo, ker on tisto bo.
Ce delas tisto, kar so te naucili, kar so ti vzgojili, zivis izposojeno zivljenje.. ce delas tisto, kar si.. potem ZIVIS!

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO! *** Tjazy

(odgovor članu Pilar)
  Neposredna povezava do sporočila: 86
   varanje
22.2.2005 15:17:08   
Jutra
Kira, ti si faca:sloncek:

Dobesedno si razdelila folk na forumu.;)
Faca si mi zato, ker:
1. si tako odprta in svobodnih nazorov,
2. ker nisi obremenjena s povprečno družbeno miselnostjo,
3. ker ima tvoj pogled na vajin odnos dobro podlago. Redki so pari, ki so malo deviantni (ne zameri izrazu) in imajo svoj odnos tako pošlihtan:).
Bodita srečna še naprej:).

Še to, ponavadi so stvari in obnašanje, ki nas pri drugih motijo, naše lastne napake ali pa skrite, neizpolnjene želje;)

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   varanje
22.2.2005 15:50:48   
bikica30
Jaz bom pa dva stavka povedala:
1. če ne veš, ne boli!
2. če že varaš (vara) naj bo diskretnost na prvem mestu! Kaj ti pomaga, da je tebe ne moti, da je bil z drugo, če pa vsi okoli vaju mislijo: uboga reva, prevaral/a jo/ga je ali celo mislijo da ti ne veš.
Malo je treba pa tudi na ugled gledat, ne?
LP :rozica:

Sicer pa kakor komu paše.

Itak je bilo pa že večkrat dokazano da ljudje po naravi nismo monogamna bitja :)

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   varanje
22.2.2005 16:11:01   
Anonimen

Pri meni je ravno obratno...

Ce vem ne boli..
In ni v redu ce varas.. tudi ce diskretno. Potrebno je povedat.. svojemu prijatlju bi brez tezav povedali, da smo bili s tistim in s tistim.. torej zakaj ne tudi partnerju.. On je prvi, ki si zasluzi to vedeti!

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO! *** Tjazy

(odgovor članu Pilar)
  Neposredna povezava do sporočila: 89
   varanje
22.2.2005 18:41:23   
Titty
Tjazy,mene pa zanima,če si to napisal iz lastnih izkušenj,ali je to samo tvoje mišljenje,brez da bi stvar poizkusil na lastni koži???
Mislim, da česar ne veš (in ne sumiš),absolutno ne more boleti (logično),ti pa če veš, te ne boli... hmm, vsaj na začetku verjetno zaboli, sej si človek,a ne? Dolgoročno pa imaš verjetno prav...

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   varanje
22.2.2005 19:46:01   
mimica
Nisem varala, sem pa bila že prevarana. Pa ne mislim povedati tega. Lahko imata dva človeka odpri zakon, ampak kako dolgo bo trajal je pa tudi vprašanje. Lahko je za sedaj idealna rešitev, ampak 100% ne za dolgo. Upam se iti staviti, da taki zakon propade, saj nekega dne pride ena ali eden, ki je boljši kot partner in glej, tu nastane ljubezen in en ostane sam.
Pred možem sem imela enega resnega partnerja in kljub temu ne čutim nobene potrebe po preizkušanju drugih. Mož mi nudi vse kar sem pričakovala, tudi v postelji in kar je še lepše, lahko mu zaupam tudi svoje fanatzije. Jih ne rabim it iskat drugam. In upam, da je tako tudi pri njemu oz. čutim da je tako, pa tudi ni imel veliko žensk.Če samo pomislim, da bi VEDELA, da je prišel od druge, halo, ne znam opisati.
Poročil je mene in je rekel,da sem jaz edina za njega in sedaj me naj tudi ima HA HA HA !

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   varanje
22.2.2005 21:13:45   
TaRe*
Jaz pa ne eno,ne drugo/vsaj upam:zmeden:/,sem bila pa v situaciji,ko je nekdo zaradi mene varal,in to, mojo prijateljico.:ups::ups::ups:
Takrat,res ,da sem bila še mlada,mi je bilo čisto kul,danes pa ,ko se tega spomnim,mi je pa fulll hudo.Ni bilo tega vredeno.
Da pa ne bom taka packa izpadla,povem še nekaj podrobnosti,da se malo ven zmažem.
Najprej sem bila jaz s tem fantom.Njej, kao, sploh ni bil všeč.Jaz pa sem odlašala z resno zvezo,ker je imel eno napako/pa ne bi o temu/,pa nisem imela dovolj poguma.Bolj ko je čas tekel,bol sem bila zagreta...na koncu pa opa,pa mi ga je pred nosom speljala.Ko se je pri njiju med polizal je prišel pa nazaj,k meni.Pa sem si ga sposodila malo.
Trajalo je kar nekaj časa,kljub temu,da je ona nekaj časa celo vedela.potem pa sem jaz naredila eno korenito spremembo v življenju,in se umaknila.
Še danes pa smo prijatelji,/sedaj imata družino,jaz pa tudi/,prerasli smo to,res pa je,da se nikoli o tem ne pogovarjamo...zahvala pa gre tej moji prijateljici,da je bila sposobna oprostiti,meni in njemu.
No,sedaj me je pa še bolj sram.:ups::ups:

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   varanje
24.2.2005 16:55:16   
india
Najprej moram rečt, da sem zelo vesela, da smo medse dobile dva fejst fanta - Vesa in Tjašija ( sori, sem poslovenila), oba sta namreč po njunih postih zelo poštena moža, fer do svojih sopotnic in zrelega razmišljanja.
Kar se pa varanja tiče, pa bi rekla tako. Če imaš nekoga rad, če ga ljubiš, mu ne želiš prizadejati nobene bolečine. Želiš, da on čuti, da mu povsem pripadaš, da mu zaupaš in da lahko on zaupa tebi. Ker po mojem, varanje je nekaj, kar ne spada v fer odnos med človekoma, ki se ljubita.
Ne moreš se predajti nekomu, b tem pa misliti ali vedeti, da nekje obstaja še nekdo,ki te čaka, da se vrneš k njemu.
To je moje mnenje, bila sem že večkrat prevaran, varala nisem nikoli in vem,kako boli, če te nekdo prevara, sploh pa, če ti potem še laže, da to ni res.
Dobro, da smo ljudje različni in da obstajajo taki,ki odobravajo to početje.
Jaz v glavnem ne morem več živeti z nekom, ki sem mu prenehala zaupati!

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   varanje
25.2.2005 12:05:41   
Anonimen

He he.. :)- Miska..

To moras pa vprasat mojo sopotnico.. ki bi me vcasih raje nesla.. kot prenasala.
Drugace pa jaz nocem imeti pridevniga.. "zrel" ali pa se huje "resen" ker potem ze vec ne mores biti tisto kar si.. ker ce te kdo zapre v jeco s tem, ko ti nad glavo obesi pridevnik "zrel" vec nisi cist svoboden.. nehote se ustvarijo se dolocena pricakovanja.. in potem svet ni vec tko preprost.
Igriv.. bi bila boljsa beseda..

Tjazy

(odgovor članu Pilar)
  Neposredna povezava do sporočila: 94
   varanje
25.2.2005 16:13:28   
india
Sorry, Tjazy, nisem mislila nič slabega. Saj tudi smaa nisem za omejevanje človekove svobode in mišljenja, le nekako sem te hotela označiti,kakor sem pač dobila vtis. Vse preveč je namreč dandanes ljudi,ki mislijo, da s tem, če nekoga prevarajo,niso storili nič slabega.

Lep dan, brez snega, ti želim,:miska:

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   varanje
26.2.2005 9:09:22   
Anonimen

Miska.. sej nisem vzel za slabo.. samo tko sem pac malo bolj za hec kot za res, zapisal.. da mi ni fajn, ce je kaksen pridevnik nad mano..

Tisti, ki prevarajo partnerja.. torej grego z drugim brez njegove vednosti.. prevarajao SEBE..
Tisti partner, ki pa ne prenese tega.. ki se potem cuti prevaranega, prizadetega.. je v cisto enekem smornu.. Prevaral je SEBE..
Med tema dvema clovekoma ni cisto nobene razlike, le na drugi strani premice se nahajata.

Torej.. po mojem ne gre za dobro in slabo, ker to je halucinacija EGA.. ampak za resnicno in prevarano.
Ce pricakujes od partnerja karkoli.. tudi zvestobo, je zelo velika verjetnost da se bos nekoc prevaral in vsaj malo je vprasljiva ljubezen med tema dvema partnerjema.. ker pricakovanje je ravno nasprotje zaupanja.
Ali zaupas.. ali pa pricakujes.. oboje nikoli ni mogoce. Pricakovanje je le prikrito nezaupanje. Ker ne mores ravno reci.. "ne zaupam ti" lahko reces "pricakujem" kar je isto, samo lepse se slisi.

Ker ce malo globje razmisljas.. Zakj bi varanje bilo ocenjeno za slabo? Ker prizadene drugega? Precej smesen razlog. Se nikoli v zivlejnju ni nihce priozadel drugega.. vedno te prizadenejo lastne sibkosti.
Recimo da on gre seksat z drugo.. iz razlicnih vzorov.. ampak ziher pa vzrok nikoli ni ljubezen do te osebe.. torej ta oseba ki je sla z drugim.. je prevarala sebe.. To je zagotovo..
Ampak da je ta oseba prizadela drugega s tem dejanjem.. pa je majckeno tezko razumljivo.. saj ni imel nic pri tem.. Problem je le v tem, da je njegov center.. v partnerju in njegova dobra volja je odvisna od partnerjevega obnasanja.. torej.. ne zaupa sebi, ne verjame v lastno vrednost, ima manjvrednostni kompleks.. skratka nima se rad, kar je najvecji mozni problem pri cloveku. Ce en maras sebe.. nemaras nikogar tudi partnerja ne.. in jasno te potem pratnerjevo varanje prizadene.. ce pa si odvisen od njega.. ker o sebi ne ves nic.

:kuza:

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO! *** Tjazy

(odgovor članu Pilar)
  Neposredna povezava do sporočila: 96
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?