Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Kje si kupila shopping košaro? Za na ročaje? Aja, kje si kupila tisti gel? Izgleda ok.
Jaz se tako bojim teh padcev in bušk.

Res je hudo. JOJ samo, ko pomislim na včeraj. Ni šans, da bi ostala mirna in nasmejana, kao ni nič. Revček je s takim šusom butnil v zid, da je mene zabolelo.
Res me skrbi kako bo vnaprej.
Vem, da mu ne morem dati čelade na glavo in biti non stop za njim. No, pa sej včeraj sem bila zdraven, pa se je vseeno udaril, tako da.. Še hujše!
Sej ponavadi je nisem tako vesela, ampak to pomeni, da je ne bom imela na morju!
in imam polno glavo vsega in komaj čakam,da je ura 20 da jo dam spat.Nimam nič več časa za net in forume
.Bi pa sedaj samo stala ampak mene je tako strah,da bi jo iz celega nazaj vrglo,da ji skos stojim za ritjo.Saj ,ko jo pustm da pade vedno pade na ritko,ampak kaj pa če se zgodi da jo vrže nazaj...o ne sploh nesmem poštudirat.
na obisku in imajo na otoku Vir apartma, pa ga imajo sedaj cel drugi teden fraj in je rekla, da če želimo lahko gremo. Sicer me je malce strah kako bo, ker je tole kar daleč, ampak nekako bo že. Naš lumpek se precej hitro, ko je buden naveliča bit v avtosedežu, zato smo se odločili, da bomo kar zvečer ob 21.00h šli, ko gre ponavadi spat in bomo pač tja ponoči prišli. Ful se že veselim in komaj čakam, da se spet vržem v morje, saj lani, ko sem bila
nisva šla.
Aja, kam po kopanju pospravite igračke v kopalnici? Meni se zdi, da jih je z vsakim kopanjem več.