Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Jaz pa se bom v miru uredila in prištimala na ponedeljek.
Mi prosim razložiš, ko boš imela čas?
Dosti! Bravo! In čestitke za samostojno hojo!!! Aja, smo že zadnjič spraševale.. Koliko je visok Ammar?
. Tako smo pristali glede hranjenja na isti stopnji kot tri mesečni otrok. Upam, da bo vrtec prehranjevanje spremenil na boljše.
.
. Jaz pogrešam konkretni shopping. Ampak zdaj je bilo spet en kup izdatkov, tako da bomo še malo počakali na jesensko robo
A ima katera Concordov Trimax avtosedež - sandra, helena???? Jaz namreč nisem povsem prepričana, kako ga stabilno pritrditi s pasovi. Naj se javi tista, ki ga ima, da mi pomaga. Hvala.
, ko se uspavamo...tega enostavno nisem navajena in pol sem vsa živčna...se premetava na vse strani, na koncu gre na trebuh, obtiči minutko in se nazaj vsede in pol imamo borbe....noče pa dude, ninike, niti uspavanja v naročje
se nimam nad kom znašati