Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
tako sem vesela, pa ne smem povedati 13.6.2008 13:38:39
Anonimen
Včeraj sem zvedela, da bomo dobili , ki sva si jo oba z potihoma želela . Ampak sedaj pa ne smem povedati, ker noče vedeti in sem mu obljubila, da tudi če zvem kaj bo, ne bom povedala. Upam, da bom zdržala, ker najraje bi mu kar okoli vratu skočila od veselja, ampak potem bo tako vedel. Sedaj pa še bolj komaj čakam!!!!
RE: tako sem vesela, pa ne smem povedati 13.6.2008 13:44:21
jana84
Zakaj si pa potem sploh vprašala kaj bo? Če "ne smeš povedat"? Jaz ne bi vprašala, če očka ne bi hotel vedeti. Te pa nič ne kritiziram. Boš pač sedaj do konca nosečnosti morala malce jezik za zobmi držat...Če ti bo uspelo. Konec koncev je pa še vedno lahko fantek...Narava velikokrat poskrbi za presenečenja. Poznam primer ko so vprašali kaj bo in so jim povedali da bo fantek, rodila pa se je hčerka...Samo toliko o sigurnosti določanja spola.
RE: tako sem vesela, pa ne smem povedati 13.6.2008 13:49:18
Anonimen
Moj tud ni hotel vedet, pa pol tud jaz nisem vprašala, ker ne bi mogla zdržat - ampak sva na zadnjem uz vprašala, ker sva se oba strinjala. Bi pa vseen lahko počakala do konca - mi ni blo take panike. Sam je pa res, da nisva nbenmu povedala
RE: tako sem vesela, pa ne smem povedati 13.6.2008 13:49:50
Katjusa
pazi da se ne zagovoriš poznam ene k je mož hotu vedet in mu je G povedal kaj bo in se je par dni pred porodom zagovoril pred ženo in starši (mislim da je bo nekaj takega) Tvoj si bo pa tak slej ko prej gor prišu ker ne boš mogla da nebi kej roza kupla
RE: tako sem vesela, pa ne smem povedati 13.6.2008 14:54:22
Naja30
Jaz ne vem, če bi zdržala, da mu ne bi povedala!
Lahko bi naredila kakšno luštno foto, npr. dobijo se majčke ali bodyji, na katerih piše "Očkova punčka" ali kaj podobnega. Po moje ti ne bo zameril, samo vesel bo kot ti.
RE: tako sem vesela, pa ne smem povedati 13.6.2008 15:35:15
kekec in mojca
Te čisto razumem, moj mož tudi ni hotel vedet za spol, mene je pa prvič razganjalo od radovednosti. Ko sem prvič zvedela, da je punčka, sem mu to tudi povedala, ampak na naslednjem UZ je zrastel lulček... Dolgo mu tega nisem povedala in sem ga skoz zafrkavala, kaj pa, če bo fantek. On pa meni: "Pa ne, če je pa punčka!"
In sva hodla gledat cotice... on roza, jaz pa "bele" in "modre". Rekla sem mu, da če se zmoti, še vedno lahko punčko oblačiš v modro, medtem ko fantke v roza ravno ne gre najbolje... Pa si je dal dopovedat.
Njegovo presenečenje v porodni sobi, ko je zagledal fantka, je bilo nepopisno... srečno, lepo... ne najdem besed, da bi opisala njegovo ganjenost.
V drugo nisem želela vedet za spol, da bi doživela enako presenečenje tudi sama, potem pa sem rodila s CR... ni bilo tako, kot prvič, kljub vsemu pa sem bila srečna, da imam spet zdravega fantka.
RE: tako sem vesela, pa ne smem povedati 13.6.2008 17:04:25
Azzurra
Mi smo imeli obratno situacijo, jaz nisem želela slišat, ko smo bili na UZ in sem rekla, da grem ven, ginekolog pa naj mojemu pove, jaz pa da ne bom vprašala nič! In v času od bolnišničnih vrat do parkirišča sem ga že zaslišala in ja, priznam, sem kar skakala od sreče, ko sem izvedla, da je
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.
21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.