Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: komentar se na najino izbiro 17.6.2008 14:47:32
mišk
Aron!!! Meni je to ime favorit za fantka! Presliši neumne komentarje o psih!! To je ja lepo ime z zgodovino in pomenom! Tudi Elvis Aaron Presley ga nosi. On pa sigurno ni (bil) grd! Ostala imena mi niso všeč. Sploh pa ne Nana.
RE: komentar se na najino izbiro 17.6.2008 21:13:57
Lucka1
O punce, vidim oz. berem, da ste se pridno odzvale.....hvala za vsa mnenja. Sicer pa sva se odločila, da bova izbrala po 3-4 imena za vsak spol in šele ko vidiva se bova odločila, kaj mu/ji najbolj paše
RE: komentar se na najino izbiro 19.6.2008 23:58:51
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II
Zoja za punčko mi je v redu in Aron za fantka tko tko.
enako
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
RE: komentar se na najino izbiro 18.7.2008 12:51:51
Anonimen
Zoja
nobeno, Val mi zveni kot valj ali morski val, Aron je pa res čisto pasje, poznam namreč 6 kužkov (prav štela sem jih) s tem imenom. Mi je enako kot da bi mu dala Floki ime
Pa brez zamere, samo moje mnenje, odločitev bo pa itak vajina