|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
25.8.2008 13:22:40   
*kinnie*
ponavadi sem jedla čupavce...so bili bolj suhi..bljak

pa sem rekla, te je pa  Vanilči pekla,....ziher so super....pa so biliuser posted image user posted image ....ma spet se mi bodo  začele sediti slineuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
25.8.2008 13:22:56   
VANILI
kinnie, ja vsako leto.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
25.8.2008 13:23:52   
*kinnie*
In najboljši kamp kjer ste bili je? Ohne FKKuser posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
25.8.2008 13:25:23   
Pandica
VANILI   imaš zs.

Kinnie   pozdravljena user posted image   Boma kako rekle?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
25.8.2008 13:37:12   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Kinnie   pozdravljena user posted image   Boma kako rekle?

user posted image

itak, zvečer pa kakšno pivičkouser posted image user posted image ....jaz sem to na morju dobesedno počela...imam tak trebuh, da o kg ne govorim....še dobro, da me bolj pogosto ne vprašajo, če sem nosečauser posted image user posted image

Drgač pa komaj čakam, da se mami kaj spravi MB, bom mogoče šla zraven....no odvisno kako bo s službo.....

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
25.8.2008 13:43:58   
Pandica
Ja, itak, da "moreš" te prit sabo v Mb, da se dobimo spet user posted image

Joj, ne govori mi sploh o hrani. Jaz sem na morju jedla, ko nora, sploh ob večerih, sicer pa to ni nič kaj novega, ker doma itak isto počnem, ne? user posted image user posted image
Se bom mogla malo v roke vzet, da spravim par kg nazaj dol. Samo kaj, ko je tak težko.
Kako pa Žani?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
25.8.2008 13:48:16   
*kinnie*
Mali je bil prav bogi nekaj časa, nismo nič spali, sem bila že čist adijo.....no danes pa končno 2.zobekuser posted image . Pa Zala...? Sem videla slikce.....lepotička na kvadrat!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
25.8.2008 13:54:37   
Pandica
user posted image  user posted image  user posted image bravo za 2 zobek

Zali pa sta šli ven obe dvojkici na morju, da sma se do pol enih ponoči nosli v mt. Drugač pa je vredu. Skozi nekaj čeblja, tiho ni niti minuto, se vidi, da je po mamici user posted image user posted image   , full plazi, vstaja, skratka ni mi dolgčas ob njej user posted image   Cmok Žaniju

Jaz pa že komaj čakam zdaj kosilo, ker sem že tak lačna. Joj, kak se bom spet basala user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
25.8.2008 14:05:55   
*kinnie*
sem zdaj vmes malo kuhalauser posted image user posted image

Ne vem kaj bo ratalo....če se bo temu sploh reklo kosilouser posted image

Vidiš, pa sva spet v formiuser posted image user posted image ....glede števila postov na danuser posted image user posted image ...( bova morale spet zeleno barvo uporabljatuser posted image user posted image )
.... zdaj počasi grem,....dokončat kosilce.....zvečer pa upam, da spijemo kako pivceuser posted image

Pa dober tek!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
25.8.2008 14:07:24   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Pa dober tek!

Hvala, enako user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
25.8.2008 14:43:12   
mehurčica
Hvala za čestitke! Delala pa bom na Sončku - zveza društev za cerebralno paralizo.user posted image

Midve z Eni sva ravnokar pojedli blitvo + pire. Sem kar dala v en krožnik. Pa je ona tričetrt pojedla, jaz pa ostanek. Ni mi jasno, kam gre ta hrana..user posted image zgleda,  da porabi ob teh njenih vragolijah.user posted image

Zdaj pa šibava na drugo rundo svežega zraka..

Kinnie in Pandica, dober tek.

Pa-pa

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
25.8.2008 14:43:51   
lane31
Dober dan babike......tudi jaz ne morem mimo tega da ne apeliram na forumke ,ki ste se prijavile da se plača.....edina izjema je Mehurčica za katero smo se vse zmenili........ja kam bi pa prišli če bi pri vsaki drugi familiji manjkal prijavljen član in se pol pač ne bi plačala hrana ,ker ga ni bilo......ja halooooooooo no.......dajmo biti fer in poravnat 23 € na odraslo osebo kot je edino prav.....glede pijače je pa tak da ne gre raziskovat koliko je kdo spil in koliko ni......dejstvo je da je račun pač treba plačat in  edino fer je da si ga VSI PRISOTNI IN PRIJAVLJENI delijo

Klavdija,Jasna,Pikijakob..........krasne slikice user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
25.8.2008 15:33:51   
Pandica
Tak, najedli sma se, zdaj pa šibama ven na sončka user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
25.8.2008 16:29:57   
2ursae
piknik: a lahko nekaj dodam, čeprav je debata menede ža a.a.: jaz bi potegnila z D., se mi ne zdi prav, da plača, če ni prišla oz. je zamudila hranjenje user posted image . To je piknik z malimi otroci, vsakemu se lahko zgodi, da npr. otrok zboli ali pride kaj nepredvidljivega vmes. Ne vem sicer, kaj je bil vzrok, da je odpovedala, ampak predlagam, da si njeno kosilo razdelimo. A smo kljub temu pojedle vso hrano? user posted image
No kakorkoli se boste že odločile, naj ena pol napiše, koliko se plača na osebo.

drobižek: kupovali smo sedež za Anžeta (za 15-36kg), itak da Roemerja user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
25.8.2008 18:26:41   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
sanwebdra - če bo šel kdo v Mb iz Lj, ti dam kašice po njem, sicer pa...

Hvala!user posted image user posted image user posted image

Mehurčica - YEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH!!!!!!user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
25.8.2008 18:47:37   
teka
se opravičujem, ampak MORAM še nekaj na temo PIKNIK:

vanili, janja in ulla (za druge žal ne vemuser posted image ) hvala za slastne posladke, res super da ste se potrudle še to pripravit user posted image svaka čast! pa klaudiji seveda itak za organizacijo, čas, potrpljenje, slikanje, zalaganje denarja, ....user posted image user posted image user posted image

sanwebdra, ti pa boš imela čez minutko ZS

< Sporočilo je popravil teka -- 25.8.2008 18:55:02 >

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
25.8.2008 18:53:20   
teka
klaudija, imaš ZS

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
25.8.2008 19:08:23   
teka
no, na naslednjem srečanju bomo imeli pa svoj band user posted image

user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
25.8.2008 19:28:01   
teka

flashback piknik: teka, a veš kaj imava z Zaro skupnega? Obe najina očeta kličeva očka. Torej jaz nikogar drugega ne poznam, ki bi tako klical očeta. Zara je prva! Sploh tle v naših koncih so atiji, tatiji, očiji. Ampak očka - to pa je redkouser posted image

hehe, smo že tri! tudi jaz namreč svojega očeta še vedno kličem očka user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
25.8.2008 19:33:57   
*pikijakob*

danes pamoje tašče ni.

kadar tašče ni doma, bučarji plešejouser posted image user posted image user posted image user posted image

pikijakob - neo je pa tud faca!! kakšn mali frajerček, kako že šiba!!user posted image user posted image   pati si tok luštna mamica! milina sije iz tebe

Hvala za pohvale se bom kar stopila. Tudi vi ste tako super družina. Ti tako žariš, ful se mi je lepo zdelo, ko je Teo očku zaspal v naročju, Živa pa je tak lepotica.

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
25.8.2008 20:34:58   
majoli
Mehurčica, bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ful, ful sem vesela. Pa mislim, da nihče ne misli, da moraš ti kaj plačati za piknik.

Klaudia, sem ti nakazala naš manjko. In moj user posted image je danes dobil tvoje nakazilo.

Punce, krasne fotke! Bomo mi ob priliki tudi kakšno gor dali.

Mi je kar hudo brati, ko se menite za srečanje v četrtek. Ampak itak, da se imejte ful lepo in uživajte. V službi je bilo ok, sinkota pa na momente blazno pogrešam. Sem se prej, ko sem ga uspavala, kar zjokala, on pa mi je solzice brisal.

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
25.8.2008 20:46:51   
jasna
Se moram vtaknit glede piknika, da se ne bo Klaudia počutila, kot da teži. Se strinjam z 2ursae glede hrane, pijača pa bi morala biti po pavšalu. Drugače se res nikamor ne pride, kot je Vanili super napisala. Predlagam da ostane prvotni izračun, hrana se deli na vse ki smo jedli in pijača po pavšalu. Če se ne motim, je bil izračun 23 na osebo. Kdor meni da je pošteno naj razliko poravna, kdor se ne strinja pa pač ne. In upam, da hitro zaključimouser posted image

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
25.8.2008 20:48:13   
mehurčica
Joj, Majoli, si predstavljam, kako ti je.user posted image Sedaj še bolj, ko so me tako na hitro zaposlili. Sem gledala Eni, ko se je kopala in je še taka mala pikica in je od drugega tedna septembra ne bom več tolko vidla.user posted image V jasli jo bom vpisala z 22.9., do takrat pa bomo probali pokombinirat z mojo mamo, mojo sestro in user posted image - sigurno bo kaj fraj dobil.

No, so mi pa brez problema šli na roko glede dopustauser posted image - mi bodo zdaj pisali prisotnost in potem, ko bom imela že nekaj dopusta, mi ga bodo samo črtali. Tako da gremo v soboto na morje. Jutri še morem it na zdr. pregled, ker ta dr. dela samo še jutri ta teden. V vrtec pa morem po morju nest potrdilo, da spremenimo datum sprejema, ker je bila prej sprejeta z 19.10.

A še katera danes tako utrujena? Mene bo pobralo.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
25.8.2008 20:53:49   
jasna
Majoli, saj bouser posted image  Saj gremo pa počasi vse za tabouser posted image

Mehurčica, uživajte na morju! Pa naužijte se drug drugegauser posted image

Teka, a že imate sestavo za celoten band?user posted image  Luštna slikcauser posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3599
25.8.2008 20:59:41   
Ulaa
piknik: se malo na to temo, Klaudia a ti prides v cetrtek v Lj?, jaz bom mogoce prisla, in ce, prinesem denar tja, sicer ti nakazem. Pa hvala za pohvale peciva. Jaz zelo rada pecem, in je bil piknik krasen izgovor za to!

sluzba: sem bila danes s sefom na kavi in sem mu omenila dopust in 4 urni delavnik in pravi da ne vidi problema. Se pa se naslednji teden se slisiva.

Mehurcica: jupiiiii za sluzbo!!! Vem da je tezko pustiti otrocka kar tako cez noc, samo se tezje pa je dobiti sluzbo!!

dekce: bejbe, ki nesebicno prispevate dekce po katerih se valjajo nasi malcki - HVALA!
Mimogrede, kje se jih kupi?

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?