|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
29.8.2008 23:42:49   
Alina_alin
Pandica, zs

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
30.8.2008 7:26:26   
mama06
Jutro!

Moja dva spita, jaz pa spet ne moremuser posted image user posted image

Evo en čajček za dobro jutro

user posted image

in še malo kavice za odvisniceuser posted image
user posted image

Jaz pa imam od včeraj novi mobitel, saj mi je straega Jernej tako oslinil, da je crknila slušalkauser posted image user posted image user posted image user posted image

lupinica / avtosedež - no, ša malo o tem. Naš dečko se v lupinici prav lepo počuti. Večinoma itak prespi, ča pa je buden, se pa veselo  igra v njej. Zelo redko se zgodi, da joče. Tako, da se nam nikamor ne mudi z avtosedežem, ker po teži sva komaj pri dobrih 7,5kg, višina glavice pa še ima plac, da pride do vrha. Imamo pa MC lupinico.

No, včeraj sva imela kontrolo v bolnici na gastro oddelku in so ga zmerili in ima 74cm in 7600g. Potem so mu pa jemali kri, ker gre spet v preiskavo celokupni IgE, RAST na KM, pšenico, kazein, beljak,.....Sedaj moram pista dnevnik hranjenja.

Nič, sem se malo razpisala za dobro jutro. Bodite pridni in se beremo!user posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
30.8.2008 8:33:34   
lane31
Jutro...........Mama06 hvala za kavico
Noa1 in Mehurčica.......lepo potujte in imejte se maxi user posted image
Alina........eno user posted image   za Tjašo....glede vrtca pa te spomnim na rek - v malih flaškah je strupuser posted image te še zna presenetit user posted image
Pandica.........poglej teste avtosedežev pa se ti izbira precej zmanjša user posted image
Avtosedež ......prejšnji teden sem jo dala v Maxi cosi priori xp .....je kar dobro prenesla selitev
Drugače pa nič novega pri nas.....nos še vedno utapljam v fiziološki user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
30.8.2008 10:40:55   
skuštrana
hOJLA...

Lupinice in avtosedeži - čimdlje v lupinici, je bolj varno. Mi smo Arsena prestavili, ko smo šli na Pag, ker se je pred tem ko smo šli iz Laškega do RIjeke drl celo potuser posted image user posted image Meni se je skoraj zmešalo, to pa nikamor ne vodi...Smo pa čakali da je dogural do 10 kil, vstaja ob opori se pa itak že dalj časa.. Lizo smo pa imeli v lupinici full dolgo, samo njej je bilo všeč...

Alina, ob dobrih dnevih Arsen je vse...Trenutno je pa spet zob na pohodu in je dobra samo zizauser posted image Če mene ni zraven poje vse kar mu daš, ko pa vidi mene je konec - slišiš samo mamam... Ponoči pa sem jaz tudi hodajoča dudauser posted image

Pandica, pojdi v trgovino, posedi Zalo v sedeže ki so ti ok in boš videla kam najbolj leže...Ker recimo Tobi sedež je full manj prostoren kot Priori ali Roemerjev.

Mama06, boš kaj po Ce hodila ta teden? Jaz bom tam od torka do čet? Če si za kak kofe javi...Pa Metkica1, kje siiii?

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
30.8.2008 10:45:56   
skuštrana
Živa, na mlečnih zobkih se naredi plombica, isto kot na stalnih...Jaz sem Lizi par dni nazaj na čisto zadnjem kočniku našla rjavo pikico - karies..Ker tiste zobe tam zadaj je pa res težko oprat. pa še sama jih hoče ne pusti da bi ji jaz. Grr...Sem pa taka lena postala, Arsenovih zobkov nisem še niti enkrat pokrtačlauser posted image user posted image Jao...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
30.8.2008 13:33:41   
živa
skuštrana, sem na istem user posted image . Šokirana sem bila pa predvsem zato, ker smo bili maja na pregledu in nas je zobozdravnica pohvalila, kako dobro čistimo zobke. Tri dni nazaj opazim obarvanost, včeraj že luknjico. Mene je kap - kako gre lahko to tako hitro? Pa smo ravno zadnje dni res ful ful pucali zobke user posted image .

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
30.8.2008 15:41:57   
Pandica
Ojla mamice,

najprej bi se rada zahvalila vsem, ki ste mi pomagale olajšati izbiro pri nakupu avtosedeža.
Sem se danes peljala z malo v Baby center in kupila sem ji Maxi Cosi Priori XP barvo Happy Flower.
Sicer se boma še vedno zaenkrat vozili v lupinici dokler še ji je prav, avtosedež pa bo začas čakal v Zalini sobici na vožnjo user posted image

Pa, da še vam pokažem eno slikico moje miške v novem sedežu  user posted image  

user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
30.8.2008 16:00:29   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Jaz pa imam od včeraj novi mobitel, saj mi je straega Jernej tako oslinil, da je crknila slušalkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Meni pa ga je na morju tak zabrisala na tla, da sem ga že skup limala z sekundnim lepilom  user posted image user posted image user posted image ampak mislim, da še lep čas ne bom imela novega, ker mami pride vedno zadnja na vrsto user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
30.8.2008 18:23:17   
mišk
Pandica, ful mi je všeč tvoj novi avtosedež! Pa to se mi dopade, ker nisi kupila nevtralne barve, temveč prav za punčke!user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
30.8.2008 21:10:28   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Pandica, ful mi je všeč tvoj novi avtosedež! Pa to se mi dopade, ker nisi kupila nevtralne barve, temveč prav za punčke!user posted image

Ja, prvo sem misla vzet drugo barvo, ko sem na internetni strani gledala kakšne vse imajo. Pol pa, ko sem v trgovini videla tega v živo  user posted image   mi je bil daleč najlepši od vseh, pa še res je tak "punčkasti" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
30.8.2008 21:18:23   
Alina_alin
Pandica,  lep sedež. Pravi za tvojo lepotičko. In kaj "pravi" ona na njega- ko si jo posedla?Sem bila danes tudi v BC, sem se spomnila nate in videla onega, ko si mi ga včeraj "kazala" da ga želiš kupit...user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
30.8.2008 21:27:57   
Pandica
Alina_alin  že v trgovini, ko sem jo not posedla, da smo sprobali vse je bila full pridna, kljub temu, da sem jo morala zbuditi revico, ker mi je na poti do BC v avtu zaspala. Pa ravno zarad tega sem jo zraven vzela, drugače bi tak lahko sama šla po sedež. Pa sem jo še pol doma dala 1x not in se ji je tut full dopadlo, se je kar z pupiko začela igrat user posted image  user posted image
Ja, veš, saj ona barva, ki sem ti jo včeraj kazala tut ni slaba, mi je všeč, samo je pa ta Happy Flower lepša, no vsaj meni, odvisno od okusa vsakega posameznika, ne?
Ko sem vidla tega, sem takoj vedla, da bo šel ta z nama domov user posted image
Zdaj se še boma itak v jajčki vozle, pol pa ga tak nem znala not namontirat verjetno pa boš mi "mogla" pomagat.

Ja, kaj pa je danes tako zatišje tu? Kje pa ste vse?

Neposredna povezava do sporočila: 3862
30.8.2008 21:28:27   
Alina_alin
Še poročilo od Tjaške za danes: ponoči je bilo katastrofa, zbujala se skoz, res. Pa na pol ure, al nekaj takega, saj ne vem... Čez dan pa je bila pridna, kar dobre volje. Vročine nič, pikice so še kar. Tudi po obrazu še malo fleka, ki pa je proti večeru izginil. Sedaj nismo dali AB že 24 ur in ni nazaj zakuhala, upam, da pri tem ostane. V torek pa k osebni P in lab - za ziher, pa da slišim še njeno mnenje.
Danes pa tu gor mrk...Jaz pa bi z nekom čvekala, ko sem sama - otroka sem porihtala, ati pa na čagi.user posted image user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 3863
30.8.2008 21:30:25   
Alina_alin
Pandica, ni blema. Sicer je to pri nas moj porihtal, ampak ti bomo že to pomagali porihtat.user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 3864
30.8.2008 21:42:34   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Jaz pa bi z nekom čvekala, ko sem sama - otroka sem porihtala, ati pa na čagi.user posted image user posted image

A jaz pa ne veljam? user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3865
30.8.2008 21:44:41   
Pandica
Alina_alin  jezna sem ko hudič  user posted image   sem si vzela čas in ti full na dolgo in široko odpisala na zs, pa je šlo vse v nič...grrrr, zdaj pa lahko še 1x jovo na novo, p*****

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
30.8.2008 21:55:16   
Pandica
Če ti povem, da sem ti spet vse lepo napisala in z**** boš tak rekla, da sem nora user posted image  user posted image   zgleda mi ni danes usojeno za zs.

Pa še mala se mi je zbudila.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
30.8.2008 22:02:20   
Pandica
Alina_alin  uspelo mi je user posted image  user posted image  user posted image v tretje sem ti uspešno poslala zs user posted image  user posted image
Pa je res, da v tretje gre rado user posted image user posted image kot pravijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
30.8.2008 22:04:15   
Alina_alin
o Pandica, si še gor? kaj bova danes ruknileuser posted image
Jaz sem bila že 1.rundo pri Tjaški... imam opravičeno...user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
30.8.2008 22:12:59   
Alina_alin
Pandica,jaz mažem sladoled.  Carte dor - sxhwarzwald torta - mnjam. A moram še kaj povedat?

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 3870
30.8.2008 22:13:32   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

kaj bova danes ruknileuser posted image
Jaz sem bila že 1.rundo pri Tjaški... imam opravičeno...user posted image

Ne vem, ti povej, men je vseeno. Jaz pa častim, za nov avtostolček user posted image
Ja, jaz pa sem že bla tut pri Zali prvo rundo.

Neposredna povezava do sporočila: 3871
30.8.2008 22:16:01   
Pandica
Jaz pa jem tole zdaj user posted image  user posted image

user posted image

No, kaj pa boma pile? user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
30.8.2008 22:17:33   
Alina_alin
Pandica,Kak pogosto se dojita ponoči? Pri nas je to kar zelooo pogosto. Pa res se sprašujem kaj naredit: ker ko bo služba tu...takega tempa nem zdržala. Sedaj mi spi zjutraj - in jaz z njo - do 7.30 ali pa celo do 9.00.  Odstavit je ne bom verjetno upala, ker flaške tak noče, pa še gh ji ne diši...

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
30.8.2008 22:18:37   
Pandica
Pol pa jočema, da sma ko dva user posted image   , tu pa se ob takih urah bašema z vsem mogočim.
Pol pa itak ni čudno. Si pa mi naredla še full lušte z sladoledom, ne vem, če si nem šla še pol dol po en kornet. Pa saj sladoled imamo tut, samo te bom tak celo litrsko banjico pojedla user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
30.8.2008 22:19:40   
Alina_alin
Ni mi glih jasno kaj ješ - se slikica ne vidi.user posted image
Pile - hm, jaz bi pa hm, kakšen koktejl.. ker pivička mi glih na sladoled ne paše...

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?