|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
29.8.2008 0:14:00   
jasna
Pandica, ja no, če pa že imamo nosečkeuser posted image . Bi pa v velikosti trebuščka gladko zmagala janja. Janja, imaš kakšno slikico?user posted image
Sicer pa pandica, pripravi se da bo trebušček naslednjič sam še večjiuser posted image
Suzanamai se pa še sončiuser posted image

Dost je blouser posted image , nočkouser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 29.8.2008 0:15:13 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
29.8.2008 0:20:07   
Pandica
A Janja  je imela še večjega? Janja, pokaži kakšno slikico, plis.
Še večjega v drugi nosečnosti user posted image Ja, kaka pa te bom user posted image

Jasna  lepo ajaj in sladke sanje user posted image

Saj jaz bom tut šla počasi v mižule.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
29.8.2008 7:12:52   
VANILI
jutro mamčice!
madonca, kdo bi si mislil, pandica in jasna,2 trlici, ampak sta bili res kot sodčka z okončinamiuser posted image .
jaz sem v 1.noečnosti lahko nosila vsa normalna oblačila. Je bilo scer poletje proti koncu,tako da so bile itak hlače na elastiko, ampak nobene nosečniške stvari nisem mela, razen kavbojke-farmerke, pa nič i jih ni blo treba štelat. Res, v 2.n pa sem tudi jaz prenašala medicinko okoliuser posted image

evo, grem pakirat, se mi včeraj ni dalo, po silkepilanju pa sem si ogledala Lost, je bil en zanimiv del - pred leti sem bila nora na to nadaljevanko, potem pa vse manj, ker se je vlekla kot čreva pa kr neki je ratalo, no včeraj pa je bilo tko, da sta scnarista povedala zodbo, meni j blo pa fajn, da mi ni blo treba mislit, ko je kaj naredil, hehe

teo je valda že pokonc, ampak mi pusti teh 5 minut, priden in uvideven je.

ok, se bom kar odlkolpa, če hočem spakirat, sicer bom čist not padla pa,ne bo nič od mene. ob 11ih pa gremo.

veliko pišite, ker uživam v branju vas. lp

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
29.8.2008 7:13:32   
VANILI
samo še to- kaj kinnie je tudi na dopustu??
pa margareto pogrešam

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
29.8.2008 8:41:05   
sanosan
Dobro jutro!

Po dolgem času se tudi jaz oglašam in med pregledom novic ugotovim, da imamo nove nosečke. Čestitke obema in lepo nosečnost.

Neli - ti si prava šminkerica!!!

Skuštrana - tudi jaz še nimam menstruacije. Sem že razmišljala, da bi poklicala g in jo vprašala, če je to normalno (saj ne da bi si jo želela, vendar če želimo še enega člana, bi jo skoraj morala met user posted image ). Je pa res, da sem imela cikle po prvi nosečnosti vsak mesec za par dni daljše, tako da...

lp

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
29.8.2008 10:24:29   
Ulaa
Jest sem pa danes tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem bila pri pediatrinji in mi danes pove, da bi lahko zaprosila za podaljsanje porodniske, na podlagi tezave ki jo ima Nik ze od rojstva grrrr. Kje je bila pa do sedaj. Sedaj pa iscem dohtarje po pediatriji in ORL-ju ko zmesana da mi napisejo kak papir. grrrrr Sej drgac je super P., samo tole mi je pa malo dvignilo pritisk.

Nic grem v soping, bom mogoce pol kej boljse volje.

oktobrka: user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
29.8.2008 12:14:41   
Jenny Anny
NI kaj mamčice lepi trebuščki, pa kilogramčki tud (no tuki sem bla pa med vodilnimi kot zgleda +23kg)user posted image user posted image

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
29.8.2008 13:27:39   
mama06
Pandica, a si dala slike razvijat v Foto Tabor? Si dala naročilo preko neta? In, ali so ti priznali kak popust glede na količino, saj jaz imam za razvit okoli 600 slikuser posted image

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
29.8.2008 16:03:28   
*pikijakob*
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

IZVIRNO SPOROČILO: drobižek
sanwebdra - zakaj pa ne bi smela z alkoholnim flumastrom napisat imena? Jaz sem ga že...kaj pa kaka vrvica ali pa obesek, da bo takoj razpoznaven lonček od Julije?

saj ne gre za to, da ne bi smela ... samo nočem user posted image  pa bom na koncu itak to naredila ... bom vidla, mogoče pa ima edina takšnega, pa si bosta vzgojiteljici zapomnili brez imena - ja, sanja svinja o koruziuser posted image

Kaj pa če nalepiš gor nalepko in na nalepko napišeš ime, da ne boš iznalazila lončka, pa pač večkrat menjaš. ali pa jaz imam nek selotejp na katerega lahko pišeš in je bolj plastičen, tako da ne bi verjetno hitro odstopil.

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
29.8.2008 16:06:20   
Pandica
Ja, kje pa ste vse danes, da je tako zatišje tu?
Se pozna, da je lepo vreme zunaj. Moja user posted image ima zdaj lepotni spanec, ko se zbudi pa tut šibneva ven na sončka.

Jaz pa gledam zdaj na baby centrovi strani malo avtosedeže. Sicer še ji je jajčja dovolj velika, še ji kr manjka nekaj, da jo bo prerastla, samo saj sedež lahko počasi kupim, če bo kakšna akcija, ker nič ne pije in je, kajne? user posted image user posted image
Jajčko imam Romer - jevo, sedeže pa gledam tut Romerjeve pa Maxi Cosi.
A katera pozna to Kiddy firmo? Na kaj moram bit še posebaj pazljiva pri nakupu avtosedeža?
Ta Maxi Cosi Priori XP je zdaj v akciji.  http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176369
Kakšno je vaše mnenje o njem?

Pa ta Priori SPS? http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176358
V čem sta si sploh različna z XP-jem?
Joj, res se nič ne spoznam na to user posted image   bi pa rada, da je predvsem varen in udoben za mojo miško.

Mi lahko malo pomagate prosim tiste, ki ste temu malo bolj kos. Hvala.

Aja, še to. Kaj je boljše, da vzamem sedež od 9 kg do 18 ali od 9 do 36 kg?

Mama06  ja, slike sem dala delat pri Foto Tabor in naročilo sem oddala preko neta.
Prvo rundo okrog 20h zvečer, drugo pa okrog 23h predvčerajšnjim in sem jih včeraj ob 13h že šla dvigniti. Niso pa mi nič dali popusta glede na količino user posted image   , sama se pa tut nisem zrajtala, da bi jim kaj rekla. Eh, saj vseeno, samo, da imam zdaj slikice lepo spravljene v albumu, če bi se mi kje kišta razsula user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
29.8.2008 16:15:03   
Pandica
evo, mala je že gor, glih post sem v miru napisala, ker zdaj je že tu pri meni user posted image  user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
29.8.2008 16:22:29   
kmarija
Pandica - mi imamo Kiddy comfort pro (9 - 36) je nov model, ker ima več prostora pri nogicah in rokah. Pa z enim potegom se ga uravnava. Nam je super, je lahek za prenašat, Nina pa uživa user posted image . Sva pa izbirala med Romer king plus pa kiddyjem.

Jaz pa dajem fotke razvijat ali v DT foto ali v Comtrona (se mi zdi da je nejcenej).

Mi gremo pa v toplice user posted image v Olimje ,pa še na morje user posted image ..... user posted image user posted image  lani pa sva po grčiji all incluzive hodila
kaj čmo, pa drugo leto kam na lepše user posted image  (oz dražje) - zdej greva vse prek sindikatov user posted image
Uživajte, crklajte se še,  pa pa

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
29.8.2008 16:41:16   
skuštrana
Hojla!

Pandica, http://autosjedalice.info/cms/ na tej strani dobiš full fajnih info o avtosedežih user posted image Vse kar te zanima.

Mi imamo Roemer in lahko rečem samo, da dam glas ZA user posted image .
pRI kIDDIJU (ČE JE TO ON, KI IMA MIZICO NAMESTO PASOV) PA PAZI, KER SE NEKATERI OTROCI POČUTIJO UTESNJENE S TO MIZO. Probaj prej, preden ga kupiš.

Pri nas pa vsi spijo user posted image , kar je eno veliko čudo.

Ulla, upam, da uspeš podaljšat porodniško. Držim pesti.user posted image

Vanili, če mi napišeš naslov ti pošljem kartico iz črne goreuser posted image Za lušteuser posted image user posted image

Jasna, sumim da bomo čez vikend v L., naslednji pon pičimo na dopust...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
29.8.2008 17:01:36   
janja
Pandica, Jasna - ja vidve sta bile pa prav sexi nosečnice! Jaz sem bila bolj zaobljena, no saj sem tud manjša in pri meni + 15 kg pomeni več. Žal pa nimam nobene slike  iz zadnjega meseca. Tale je skor 2 meseca preden sem šla rodit, pa sem že tu obilna.
user posted image

Uf, nekaj smrdi...seveda Urban se je spet nakidal. Danes že ves dan neki prdka, pa zgleda da mu je zdaj uspelo. Grem...

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
29.8.2008 17:10:48   
živa
skuštrana, jaz nimam user posted image . Sem sicer krvavela točno na novoletni dan in sredi februarja, od takrat dalje pa nič več user posted image . In moj čvergo se še vedno zbuja n-krat na noč, ampak odkar kake tri noči nazaj res nisem več zmogla in sem po kaki uri crkljanja in božanja in dajanja čaja in ustvarjanja vsega, kar mi je prišlo na pamet (razen dojenja), enostavno zaprla vrata sobe in počakala, da se je stulil in zaspal (v sede! user posted image ), je bistveno bolje. Danes se je zbudil trikrat, dvakrat sem mu dala čaj, tretjič, ok. pol šestih, pa sem ga vzela k sebi in sva se dojila, da je spanje malo potegnil - do kakih 6:45 user posted image . Dobro, da moj večji ponoči "ne sliši" strašno trmastega, ihtavega in besnega bratca user posted image . Ne vem, od kod ima pri tako rosni starosti tako moč volje user posted image .

Pandica, mislim, da ima pingi kiddyja. Mi imamo enega prastarega, pa novega Chiccota in sposojenega Maxi cosi Priori. Še ne vem, kateri je boljši, ker je čvergo še vedno v lupinici.

Joj, trebuščki ... meni je tako fino biti noseča user posted image . Jaz po kg nisem bila ne vem kako okrogla, ampak trebušček je bil pa tudi ogrooomen, vsaj tako se je meni zdelo user posted image .

Zdaj se je pa moj gavnar končno zbudil, mu grem delat družbo pri kosilu.

Lp,

živa

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
29.8.2008 18:13:17   
Ulaa
klaudia: rvc za p. sem ti nakazala, samo  mislim da bo vidno v ponedeljek.

podaljsanje porodniske:  a mi katera lahko opise to proceduro, kaj, komu, koga.....lahko zs. namrec v nedeljo zvecer greva z Nikom na pediatricno  user posted image in bova tam bivakirala cez noc, pa se v ponedeljek, in mogoce mi bodo dali potem en papir za to podaljsanje, jaz pa nimam pojma kje se to ureja.

greva se malo na sonce!

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
29.8.2008 20:34:01   
Pandica
Ulaa   user posted image   za Nika in čimboljše zrihtajta na pediatriji. Kaj pa je narobe, če lahko vprašam?

Janja  no, pa sem dočakala slikico tvojega bušija, hvala ti. Samo men se vseeno zdi, da sem jaz imela večjega, ker sem res bila ogrrooommmnnaaaa user posted image user posted image

user posted image    Povejte mi ali še jih imate vse v lupinici, če ne, katere avtosedeže imate in kako ste zadovoljne? Res me muči in mi ne da mira, bi šla ju3 najraje kar osebno v Baby Center. Samo te ga bom ziher že kupla user posted image user posted image tak pa še imam čas, da malo naštudiram to zadevo.

Pa kje ste danes vse hudiča? user posted image

Jasna  kje si? user posted image

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
29.8.2008 20:37:15   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

user posted image    Povejte mi ali še jih imate vse v lupinici, če ne, katere avtosedeže imate in kako ste zadovoljne? Res me muči in mi ne da mira, bi šla ju3 najraje kar osebno v Baby Center. Samo te ga bom ziher že kupla user posted image user posted image tak pa še imam čas, da malo naštudiram to zadevo.

Mi imamo tegale:

user posted image  romer duo plus. Sem jo pa ravno v ponedeljek dala noter, ker sem dobila avto na tri vrata in živce zgubljala, ko sem montirala lupinico.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
29.8.2008 20:44:38   
mehurčica
Pandica, mi imamo še od Davida Maxi Cosi Priori XP in smo ful zadovoljni. Razlika s SPS je menda ta, da se da lažje višje dat pasove, ko otrok zraste in dodatno se sedež zategne s tako ročko, da je bolj fiksen. Mi imamo črnega s kronicami, ker je David pač bil kralj.user posted image user posted image user posted image No, zdaj bo pa Eni kraljična. Sicer pa tako uporabljamo ves čas prevleko, da sedež ostane bolj ohranjen - naš bo šel potem za mojo sestro(upam).

user posted image Jutri zjutraj pa gremo tudi mi končno na morje!user posted image user posted image Tako da se tačas fajn imejte, če se nič več ne javim.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
29.8.2008 20:46:08   
mehurčica
Aja, Eni se vozi še v lupinici. Ji je še FUUUL komot. Se bo na morje tako lepo peljala, ležečki.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3820
29.8.2008 20:52:22   
Pandica
Mehurčica  lepo se imejte, uživajte maksimalno. V Zadru ne pozabite it pogledat morskih orgl, da vam nebo pol žal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3821
29.8.2008 20:53:39   
Pandica
Kako se vam zdi ta?

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169522

Neposredna povezava do sporočila: 3822
29.8.2008 20:56:02   
Pandica
Ja, saj Zali še je tut v lupinici full komot, samo avtosedež bom itak mogla slej ko prej kupit. 

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
29.8.2008 21:02:18   
Pandica
grem jest

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
29.8.2008 21:15:02   
sanwebdra
no, pandica zdaj pa greš ... DOBER TEK

Mi smo podedovali user posted image user posted image user posted image tri enake "mothercare" avtosedeže do 36 kg, s 4 stopnjami naklona, sicer niso najmodernejših barv, motivov - se pa dajo prevleke prat (so že opraneuser posted image ) in že razmišljam o tem, da bi dala vsaj eno novo prevleko zašit, pa je ... tako da bova midva imela vsak svoj sedež v avtu, pa še pri babici in otiju v avtu bo en! Modernejša varianta izgleda takole:

user posted image

Sem sicer razmišljala o enem novem, vendar bom denar verjetno raje kako drugače porabila. Npr. naložila na Julijino varčevalno knjižico!user posted image

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 29.8.2008 21:17:41 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?