|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
28.8.2008 21:53:34   
jasna
Bravo Eniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mehurčica, Daktarin oralni gel se dobi na recept. Brez R je 3,78 eur. Canesten je tudi na pozitivni listi.

Vanili, Operil lahko kamnot daš. Uradno je pa po 1. letu.

Micla, ojej, upam, da ni ogenj v strehiuser posted image ........user posted image  si te predstavljam pod tušemuser posted image

Sanwebdra, mi imamo tudi eno "pikapolonico" domauser posted image . Aja na lonček, flaško, dudo... sem pa jaz kar z alkoholnim flomastrom napisala ime. Saj čez par mesecev pa vzgojiteljice že vedo kaj je čigavouser posted image

Lane, jupi za dopustuser posted image

mama06, ti lahkjo čestitam za izpit?user posted image

ooo skuštrana, hojlauser posted image

Oktoberkin sms: "Trenutno sem v fazi grozne slabosti. Smo na dopustu in če verjameš, prou trpim. Rok mam po mojih izračunih 17.4. Jutri začnem 8. teden. V pon imam 2. pregled pri g, pa takrat sporočim kako je šlo. Lp iz Rovinja"

oktoberka, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3776
28.8.2008 22:06:13   
VANILI
helou mamčice!

evo mali je uspavan, morala bi spakirat še za jutri, ampak bom raje jutri, ker mam še druge opravke (beri: sebe poštimat).

operil: jasna, hvala, sem šla gledat na internet in vidla, da šele od 1.leta, ampak ste pisale, da ste že dajale in glejte, kk vam zaupam - semmu majceno špricnila v nosnički in je tko lepo spančkal. Mu pa samo voda teče z noska. In ne morem verjet, kako pusti, da mu pucam s fiziološko, kot da bi vedel, da mu pomagam.

janja, v kovčku so bili eni plastični delčki in rjave najlonkeuser posted image user posted image

majoli, kar fajn je, smo meli danes konferenco, tako da sem ga ob pol8 oddala, pa bila doma že ob 12ih, ko je že spal. V bistvu mu manjka en joškni obrok,pa a pol nadoknadila, ko se je zbudku, mali žabo moj. Mamčice, naj vas potolažim, res ni tako hudo, in zato so toliko bolj dragoceni trenuti, ko sva skupajuser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
28.8.2008 22:07:39   
VANILI
skuštrana, oj!!! potepuhka!!user posted image

mišk, jaz  ne bi dolgo povedala,a me vsakič izda slabost, ki je ne morem skritiuser posted image . Mi je bilo takoo slabo, da sem 2 eseca samo ležala. Pol pa, kot rožica.user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
28.8.2008 22:09:29   
VANILI
no, napište še kaj, da vas pol preberem, grem zdaj cunje rihtat.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
28.8.2008 22:24:57   
Pandica
Jaz pa se grem zdaj stuširat pa tut pol pridem nazaj.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
28.8.2008 22:38:21   
janja
Jaz vas bom pa danes kar zapustila. Tole plavanje me je čist uničilo. Sicer se mi pere en stroj...ejga, že piska. No, pol pa zložim v sušilec, pa si naštimam uro, da ven poberem. 

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
28.8.2008 22:47:37   
Pandica
Jaz pa sem stuširana, zdaj pa še grem jest čegevaro, njami, njami...

Danes pa jem že cel dan same dobrote. Za kosilo sem jedla pizzo, zdaj pa še to.

Ja, kaka pa bom, če bom tak nadaljevala? user posted image user posted image Ko en user posted image . No, saj dosti mi ne manjka.

Pridem nazaj.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
28.8.2008 22:58:13   
jasna
janja, a boš tok dolgo bedela ali rabiš uro da se zbudiš za cunje?

pandica, kaj je čegevara? Js bi tuduser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 28.8.2008 22:59:34 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
28.8.2008 23:01:18   
janja
Evo sem dodala še nekaj slik (glej pod 7-12 mesecev) Zdej pa res grem, preden padem iz stola.

NOČKO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
28.8.2008 23:03:17   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

janja, a boš tok dolgo bedela ali rabiš uro da se zbudiš za cunje?

Jasna, ko jaz zaspim, spim kot top. Mam tako globok spanec, da če bi v tistem trenutku vstala, sploh ne vem kje sem in sem vsa pijana.

Zdej pa res. LAHKO NOČ.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
28.8.2008 23:05:31   
skuštrana
No, hvalabogu nisem edina, ki še nima tečke s Krvavcauser posted image

In drugače kaj je novega? Kdo že hodi - razen Neli, pa kdo prespi noč v komadu, pa kdo se še vedno zbuja x-krat (razen Arsenauser posted image )...

Jaz pa ravno jem kuhane klipove kukuruza..Končno enkrat svinja ne sanja kukuruz, ampak ga res jeuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
28.8.2008 23:21:48   
Pandica

pandica, kaj je čegevara? Js bi tuduser posted image

WRAP's INTERNACIONAL
user posted image
Tortilja oz. filana palačinka. Imamo tu v Mb en full ( meni vsaj ) dobro lokal ( Cantante, Štajerke bodo že vedele, kajne? )  z tako hrano in pijačo, coctajli in to, hmm. Pol pa si lahko izbereš različne nadeve not, po želji. Jaz imam vedno tega, ki ima noter sir, klobase, paradižnik in kaj še vem kaj vse, v glavnem reče se mu čegevara. Veš kak je dobro. Imajo južnoameriško in kubansko hrano in pijačo.
Več si lahko pogledaš na tem linku : http://www.cantante.net/slo/ponudba.html
Samo pol se zna zgodit, da boš prišla ju3 k nam v Mb jest, ko boš vidla kake dobrote imajo. Meni je blo vse dobro kar sem do zdaj tam jedla in pila  user posted image

< Sporočilo je popravil Pandica -- 28.8.2008 23:22:31 >

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
28.8.2008 23:22:57   
VANILI
pandica, a je to kaka kubanska jed? Jaz bi tud, se dobro sliš

skuštrana, potem poročaj, kako bo v Črni gori - lepo lepo se imejte!!

mamčice, jutri gremo  Bovec, a mi kera verjame, da sem tok utrujena, da se mi sploh ne da pakirat?! Samo spat bi šla in rabila en cel dan torej 24 ur - spanca. Malo sutra, ja.
dejansko zdaj hodim na šiht, a hkrati se ni glede Teotka nič spremenilo - se trudim, da mu ne porušim ritem. To pomeni, da se ponoči še vedno 3x zbuja in papa, kot zanalašč pa se že 2 jutri zbuja ob pol 6, tako da tudi zjutraj ničesar ne morem naredit... v glavnem, na konferenci sem tako zehala,da so se mi oči solzile in kar malo kinkala.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
28.8.2008 23:24:43   
VANILI
o pandica, vidim, da si medtem odgovorilauser posted image
jaz bi še mal čvekala,a se moram posilkepilat, pa še kaj... o matr kok sem lena...
lepo se imej pa lahko oč

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
28.8.2008 23:32:11   
Pandica
VANILI  že greš ajat? Če je, ti želim sladke sanje in lahko noč.
Lahko pa še kako rečemo user posted image user posted image

Jaz sem pa končno uspela zložit vseh 367 slik katere sem šla danes dvignit v album.
Enega sem kupla takega lepega "punčkastega" za 300 slik, drugega pa Tweety, ono rumeno pišče, ki se meni tak dopade, da bo zdaj Zala še celo sobico imela v Tweety stilu. Moram se zdaj zraven spravit pa ji nalimat te robove na steno, da vam lahko pol pokažem. Pa v album še bom pod vsako slikico napisala komentar samo to še bo trajalo user posted image
Zdaj sem ravno pri začetku albuma oz. koncu nosečnosti, ko sem že bila 12 dni čez rok. Sem napisala kuj pod slikico, da je mamica že kod sod user posted image user posted image user posted image če pa sem res bila. Mi ne verjamete? Vam pokažem? user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
28.8.2008 23:40:22   
Pandica
Evo, dokaz, da me je skoraj razneslo user posted image  user posted image 10 dni čez PDP in 2 dni preden sem potem rodila. Aja, pa + 16 kg, to moram poudarit user posted image

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
28.8.2008 23:43:17   
Pandica
Pa, če bom še naprej tak veliko jedla kot delam zdaj, sem na dobri poti, da postanem ista kot sem bla na zgornji sliki user posted image  user posted image s tem, da trebušček nebo nosečniški user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
28.8.2008 23:45:15   
Pandica
Vidim, da imam monologe. Grem pisat komentarje dalje.

VANILI   kaj se že silkepilaš? Pa daj, nobene več ni user posted image   vse ste pobegnile.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
28.8.2008 23:50:40   
jasna
Pandica, mmm zgleda njamiuser posted image . Pa vidim, da imajo v CE tudiuser posted image . Ej, točno tak buši sem imela tudi jazuser posted image , ti pokažem?user posted image

Skuštrana, kako pa kaj Arso?user posted image  Pa Liza?user posted image  Kdaj pa gre prinčipesa nazaj v vrtec?

Vanili, uživajteuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
28.8.2008 23:52:57   
Pandica

Pandica, Ej, točno tak buši sem imela tudi jazuser posted image , ti pokažem?user posted image

Ja daj, da primerjama katera je imela večjega user posted image   Kolko pa si se zredila?

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
28.8.2008 23:58:27   
sanwebdra

IZVIRNO SPOROČILO: drobižek
sanwebdra - zakaj pa ne bi smela z alkoholnim flumastrom napisat imena? Jaz sem ga že...kaj pa kaka vrvica ali pa obesek, da bo takoj razpoznaven lonček od Julije?

saj ne gre za to, da ne bi smela ... samo nočem user posted image  pa bom na koncu itak to naredila ... bom vidla, mogoče pa ima edina takšnega, pa si bosta vzgojiteljici zapomnili brez imena - ja, sanja svinja o koruziuser posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
28.8.2008 23:58:51   
sanwebdra
grem, me že lubi kliče user posted image

nočko!

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 28.8.2008 23:59:01 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
28.8.2008 23:59:27   
jasna
user posted image  evo prva:

user posted image

pa še ena skeriuser posted image :
user posted image

prva je na poti v porodnišnico  (+ 18kg)

Sanwebdra, nočkouser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 29.8.2008 0:04:50 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
29.8.2008 0:10:32   
Pandica
Joj, Jasna  res si imela enak buši kot jaz user posted image  user posted image tak, da sem upravičeno napisala, da sem bila kot sod, ne? Da naju ne bodo druge klele, ko čvekama zdaj o nosečnosti user posted image
Me zdaj, zaenkrat nič ne vleče na on drug forum, nosečniški. Kasneje, čez par let user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
29.8.2008 0:13:19   
Pandica
Sanwebdra  nočko

VANILI  kaj ti se še vedno silkepilaš? Zdaj bi pa ja mogla že bit fertik user posted image

Kje pa je Suzanamai? Ljubljančanke ve boste ziher vedle? A na dopustu? Jo že tut pogrešam.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?