sanwebdra
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja Igrat se pa tud noče - samo leze naokoli in stika za prepovedanimi rečmi (beri: vtičnice, daljinci, gumbi na štedilniku, pralnem stroju, odpiranje omar, jemanje posode iz omare... danes zjutraj mu je uspelo, da je iz elektronske varuške potegnil kabel in ga dal v usta - seveda, ga je mal zrukalo... mu pa nič ne sede, bolj mu govorim, naj pusti stvari pri miru, bolj mu je zanimivo... za pop ). Kot da bo Julijo opisovala . IZVIRNO SPOROČILO: tave A sm jest to prou vidla???!!! Oktoberka je tud ???!!! JUPIIIIIIIIIIII!!! Se podpišem! No, lane31, vidiš, da je šlo za dopust!!! Boš še kar dolgo hodila na srečanja! Mi smo bili pravkar na spoznavnem sestanku z vzgojiteljico in njeno pomočnico. In seveda, sta obe imeli Julijinega atija v zadnjem letu vrtca. Cca. 26 let nazaj . Čeprav ne izgledata takooooooooooo stari, sploh pomočnica vzgojiteljice ne. Julija in še en fantek bosta najmlajša, pa od 12 otrok v skupini so samo 4 punčke. Otroci pijejo samo vodo in nesladkan čaj, tako da ne vem, če se bi Julija privadila ... in na vsem, kar v jasli prineseš, mora biti napisano otrokovo ime? Prosim pojasnite mi, kako naj na lonček, iz katerega pije in se posledično zelo pogosto pomije oz. navlaži, napišem ime - pa da to ni z alkoholnim flumastrom ? Sicer pa sem dobila kar dober občutek ...