Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Če po pravici povem, sem vesela, da je v vrtcu, čeprav mi je hudo,...ampak punca rabi družbo,...nove prijatelje....in ima super vzgojiteljico....kolikor sem pri drugih starših uspela razbrati, najboljšo

,.....
. Ni vrag, da ne boš doživela vsaj enega lepega presenečenja!
Novo službo ali eno leto porodniške in s tem oddiha od tvoje sedanje službe.
A ima katera ali bo imela isofix avtosedež? Ker izbiram, pa me zanima katerega ste izbirale. Kolebam med romerjem in maxicosijem.
. Avtosedež imamo mi oni klasični, še od ta večje, Concord-a....copatke smo pa tudi kupili ene na brzino....nas še čakajo nakupi. Sem komaj otrokoma+ sebi nekaj kupila za oblečt, smo bili zdaj ko sem bila doma, bolj ubogi z oblekami
. Skratka pravi, da ne bo nobenih problemov, tako da bo jutri že spala tam (kar mi bo pa tud prav prišlo, ker mamo skoz neke delavce v stanovanju, ki skoz pametujejo od kod voda, pogruntajo pa nič
peljem na izlet....pa sem si podaljšala....