|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
15.6.2008 19:42:35   
metkica1
Pandica vi ste tudi včeraj dopolnili 8 m. Mi tudi. Ojoj še tri  mesece in vrtecuser posted image

Sem pa moji danes prvič dala za jest rumenjak in kruh sem ji notri nadrobila in je full jedla.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Desetke007 part 4
15.6.2008 20:53:37   
valči
Zdravo!

Še ena,ki se more potožit,namreč za mano je grozen dan.
Zjutraj ob pol desetih mi tašča reče,da dobimo obiske in če sem kaj spekla.Jaz,da ne,da nisem vedela,da pridejo.In po,da nekaj bo treba...Da naj grem k njej po jajca in skuto naj odcedim in spečem skutine rezine.OK.
Vendar je bila ura za Nino dat spat,pol pa še peči.Vredu.Hitim,kot nora,hitro spečem še rolado,zamesim testo za skutine,dam Nino tačas spat in kot nalašč,njej ni za spatuser posted image Pride mož,jaz sem se razuser posted image ila,vse sem še imela od zajtrka na mizi,razmetano,pa še pečt je treba in sem težilauser posted image Nina ni spala.

To nahitro naredim,dam spet Nino spat,šibam tja.Tača in od tašče tašča sedita,pijeta kavo,jaz pa hitro delat.Pomijem posodo,grem sir spanirat,pol se je že Nina zbudilauser posted image Jo nafojtram,grem nazaj,me pošlje po solato na njivo.Se šlepam z vozekom,hitim,kot norc,cel dan samo skačem iz ene hiše v drugo in delam,kot hlapec.Ej,obiski pa namenjeni svakinji,jaz pa vse strečt in vse,vseuser posted image On pa lepo carta ves dan princa.Ma dojadilo mi je,film mi je pokal,ker ona meni ni niloli nič pomagala,otrok čuvala,nič!

Jaz pa morem vseuser posted image Ej,nikoli ne jamram,danes pa mi je zavrelo.Še jem ne v miru,samo na brzake,ostali pa v miru,kot kraljiuser posted image
In vsi ti obiski,kakih 15 -18 nas je bilo,se čudijo,zakaj hitim,zakaj sem nervozna?
Ker mi Nina ni danes vsega 45 minut spala!Zato.Ker še imam dva,zraven Nine in vse ostalo za naret.Tašča se vedno ima čas vsest za mizo,klepetat.Jaz?Nikoli!


Evo,drage moje,par detajlov današnjega dne,pa cel roman.Hvala,ker ste me brale,mi je lažje.

Aja,Nina še ne spi,mož pa tam na oni strani čveka z obiski,saj,žena bo žeuser posted image

Če sem kero morila,mi je žal,samo imam slab,slab dan.


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Desetke007 part 4
15.6.2008 21:02:13   
metkica1
Valči user posted image full si pridna res. Jaz na tvojem mestu grdo rečeno steram vse z taščo vred v kuuser posted image . Pa naj te svakinja peče.
Samo veš tvoja tašče ve, da ti si zelo pridna in da boš vse super naredila za to pa je potem tko, ko bi ti vsaj otroke čuvala takrat, če druga ne.
Veš vse tašče so približno iste.

Drži seuser posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Desetke007 part 4
15.6.2008 21:10:15   
miska1
valči - sem prebrala, kako se ti da vse to prenašati. Pol si šla še peči. Jaz ne bi. Že takoj bi ji dala vedeti. Dons sm že svojemu dragemu povedala par krepkih, ker sem očitno deklica za vse. Spedenam Martina, pospravim kuhinjo, ga previjem, se z njim igram itd. Kaj pa on, česarkoli se je lotil v dveh dneh, vse napol. Sem na koncu pospravljala še za njim. Pol še tašča pravi naj kaj dol pridem z Martinom, naj pridem, če so obiski. Kot da mi trije nimamo svojih stvari in svojega lajfa. Mogoče nam ne paše vsak vikend tako, ampak bi šli malo odspat ali na kak izlet. Sigurno povem tudi njej svoje in tud dons sem ji, samo ne preveč ostro, malo med vrsticami.

srečanje Ce, a še katera s tega konca pride poleg skuštrane in metkice1?

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Desetke007 part 4
15.6.2008 21:24:16   
Pandica
Valči   user posted image  user posted image    Res si dobra, da vse to prenašaš. Jaz bi že zdavnaj popuser posted image a in jim povedala kaj jim gre. In, da ti tašča še reče, da moraš peči pecivo za njene obiske, ona pa kofetka in klepeta. Ne pusti se jim več, pa kr povej nam, ko še ti bo hudo.


Eh, moja user posted image   pa še je vedno tak prehlajena, da je joj. Zdaj sem ji spet izmerila TT in ima pod pazduho 37.4C
Zdaj ta prehlad že traja en teden? Kaj mislite, da bi jo morala iti pokazati k P?
Drugače pa mi papa normalno, živahna tut isto, skratka samo nosek, prehlad in kateri dan še malo temperature.
Al pa so zobki razlog za TT, jaz ne vem več no... user posted image


_____________________________

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Desetke007 part 4
15.6.2008 21:28:20   
Pandica
Drugače pa smo prej imeli obisk. Dvojičici Laro in Saro kot sem že prej napisala, stari 2 leti in pol user posted image   Kako sta delali mali, kaj si ti nor user posted image   Sem se že malo pripravljala na to, da mene pa še vse to čaka user posted image Zala pa je full uživala v njuni družbi, ker ima tako rada otroke in njihovo družbo, je tako čebljala in se igrala z njima, kak so ble luštne user posted image

_____________________________

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Desetke007 part 4
15.6.2008 21:32:07   
*kinnie*
Valči:user posted image user posted image
Res si pridna....in taki ponavadi potegnejo najkrajši konec. . Čeprav sem še mlada, me je življenje marsikaj naučilo. Pomagam, če je pomoč potrebna, če pa smrdi po izkoriščanju...pa no way.Zdaj sem na srečo že nekaj časa pri hiši in sem si tudi izborila svoje mesto....tako da sem jim tudi jaz dala vedeti do katere meje dovolim, da gredo. In prvo pravilo je: na prvem mestu v mojem življenju je moja družina...potem pa dolgo nič...potem pa mogoče še kdo...in tega si niti pod razno ne dovolim vzeti.


< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 15.6.2008 21:33:24 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Desetke007 part 4
15.6.2008 21:41:57   
lane31
Valči...........ob tvojem postu me je kar sram postalo mojega jamranja....verjamem kako se počutiš,še jaz sem žalostna ko to berem....pa kako so ljudje lahko tako slepi in gluhi user posted image user posted image user posted image user posted image ti so pa zate

Pandica.......ne vzet osebno teh zadev z obmesečnice.....kot sem že nazaj pisala ,jaz sem še na mojo pikico pozabila da ima 7 m......nikomur več ne čestitam....rada pa imam vse oktoberčke septemberčke in dva novembrčka.....ob 1l se bom sigurno vseh spomnila user posted image

A gledate zrneca..............crkavaš zravn user posted image


_____________________________

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Desetke007 part 4
15.6.2008 21:44:37   
2ursae
valči, user posted image , res, (pre)dobra si .... ne pustit, da ti odžirajo čas z otroki. Kaj pa pravi tvoj user posted image ? Jaz ti samo povem, da če ne bi bili moji obiski, jim zihr ne bi pekla user posted image . Je pa res, da je men lahko govorit, ker (HB) ne živim skupaj z drugimi, ampak le s svojimi 3mi in nimam izkušenj, kaj pomeni bit "ta mlada pri hiši".

CEEEELJEEEE!!! Kolk nas bo? Brez zamere ker težim, ampak pot je dolga (za nas Dolenjce extra pol ure) in draga (pri nas zdaj intenzivno šparamo, da bo za user posted image ), pa bi rada, da kaj dorečemo, da ne bo to eno kar-tako-mimo-grede srečanje.

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Desetke007 part 4
15.6.2008 21:55:49   
mišk
Ja pa kdaj je pol srečanje? Jutri al v torek?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Desetke007 part 4
15.6.2008 22:15:51   
metkica1
V torek je srečanje, če jaz kaj vemuser posted image

Ja itak, da bomo kako dorekle, jaz vas hočem še v živo spoznat in malo počvekat z vami pa kavo spit.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Desetke007 part 4
15.6.2008 22:26:30   
metkica1
17.6. ob 10.00 srečanje v Celju

  • skuštrana
  • vanili
  • 2ursae
  • janja
  • miška
  • metkica
  • mišk ?

Se oproščam, če sem katero izpustilauser posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Desetke007 part 4
15.6.2008 22:56:52   
nova10ka
valči -  se pridružjem ostalim. ful si carica, ful maš dobre živce in ful s preveč pridna. če bi sem meni v celemu tednu zgodilo toliko, kot se je tebi danes do enih, bi se mi že zmešal!!! a pa to se ti dostikart dogaja? ker taki odnosi ne morjo trajat v nedogled...

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Desetke007 part 4
15.6.2008 22:59:36   
Kasija
Valči meni tole deluje bolj na izkoriščanje ta mlade pri hiši. Sicer res ne morem vedeti, kako to je, ker živim na svojem, samo meje pa le postavi. Ker je tko, da ljudje cenijo pomoč, ki se sama ceni. Pa user posted image

Danes pa ni nobene gor. Ste se naklepetale čez vikend. Pa zrnec je ful smešen user posted image , no obadva sta dobra.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Desetke007 part 4
15.6.2008 22:59:45   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: metkica1

17.6. ob 10.00 srečanje v Celju
  • skuštrana
  • vanili
  • 2ursae
  • janja
  • miška
  • metkica
  • mišk ?

Se oproščam, če sem katero izpustilauser posted image


Mislim, da se je tudi mehurčica javila, da pride, pa noa1, za pikijakob pa ni bla ziher.

Skratka, vidim, da je hud dan za večino. Take it easy!!! Jaz sem tud dostikrat deklica za vse, pa si vedno rečem, nikoli več. A kaj ko se zarečenega kruha največ poje. HB mi nimamo dosti obiskov, tako da pečem samo za RD, pa včasih ko mi paše.
Glede user posted image pa raje ne bi. Dobr dons je skuhal kosilo. Drgač je bil pa ves dan na kavču in buljil v TV. Ko je opral pralni stroj ali posušil sušilec in je piskalo, mi veselo reče: Ej, piska ti?  user posted image Mama ti piska. Da bi pa kdaj perilo ven vzel - aleluja. O kakem zlaganju ali obešanju pa itak ni duha ne sluha. Klubsko mizico v dnevni mi tko naseruser posted image s hrano, pa sem mu že tisočkrat rekla, da se v dnevni ne je. Komu to jaz?! Pol hoče pa še Andraž tam jest pa risanke gledat. Mislim, kako naj rečem otroku ne, če njegov fotr dela glih kontra. Po kosilu gora posode, jo bom jaz pomila, k mam ekcem. Zdej me pa vse srbi, boli in peče. Ampak svinjarije pa ne morem gledat. Urban se pridno igra (HB). Pol k je lačen, pa spet user posted image mene kliče. Pa se čez dan ne dojiva več. Če je pokakan, ga spet k meni prinese. Da bi ga kdaj skopal, je že višja tehnologija. Uspavam ga pa tudi jaz - pol pa dobim po glavi, da skoz spim. Halo! Še Andraža zvečer težko zrihta (če temu sploh lahko tako rečemo) - pelje ga v kopalnico in pusti vodo, nato gre nazaj k TV. Pol se iz dnevne dere, a se je že umil. Ko se Andraž končno umije (v bistvu se igra z vodo) pride in ga zavije v brisačo, pa mu reče naj gre k mamici, da ga bo oblekla. To je vsa njegova umetnost. Sej bi se naredila neumno, pa spregledala vse to, a kaj ko bi otrok itak takratko potegnil. Pol se pa angažiram, ampak zaradi otroka.
Tako, da punce, mislim, da nosimo kar podobna bremena. Pa smo preneumne, da bi se kregale. Ker če bi ble pametne, pol bi pa moški tenko piskali. Popravljam, saj smo pametne, pa tega včasih ne smemo pokazati - se raj nardimo neumne.


_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Desetke007 part 4
15.6.2008 23:02:09   
Kasija
nova10ka jutri prideta na plesne? jaz se sicer bojim, da bom bolj telovadila loveč eliana, samo kaj pa naj počnem doma, a ne user posted image  

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Desetke007 part 4
15.6.2008 23:09:24   
Kasija
janja še tebi en user posted image  Danes je bil en tak dan zgleda. Za otroke te pa čisto razumem, ker jaz tudi tega ne morem pustiti, da bi bil elian prikrajšan. Ej, če ima katera predloge za prevzgojo moških, na dan z besedo.

valči a tvoj pa se postavi zate'

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Desetke007 part 4
15.6.2008 23:10:17   
nova10ka
lane31 - 2 kg na teden je prav za čestitat!!!

kasija
- a elian si že sam vrata odpira? si prav predstavljam, kako divje se imate.

hvala vsem za spodbudne besede glede AM. moram priznati, da tašči delam krivico, ker je krasna ženska in nas vse povrsti vedno ful razvaja. mal sem razmišljala in ugotovila, da so se odnosi v širši družini s prihodom user posted image spremenili (kar  je noramalno) in se bodo s časom sharmonizirali. zdaj se učimo kako funkcionirati v novi situaciji. seveda spremembe nikoli niso enostavne, še posebej zdaj, ko so čisto nove in neznane.  in normalno da pride do nasprotnih mnenj, glavno je, da se kljub vsemu spoštujemo in si zaupamo.

evo, sem mal moralke nabila (predvsem sebi) user posted image .

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Desetke007 part 4
15.6.2008 23:11:17   
Kasija
Janja jaz včasih prav razmišljam, kako vzgajati, da moj sin ne bo tak.  Pa da ne bo mamin sinko.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Desetke007 part 4
15.6.2008 23:12:04   
nova10ka
nova10ka jutri prideta na plesne? jaz se sicer bojim, da bom bolj telovadila loveč eliana, samo kaj pa naj počnem doma, a ne


prideva user posted image , pa gremo pol še na user posted image , OK?. tjaša ga že ful pogreša!! ji nisem nič povedala, da je v četrtek že druge osvajaluser posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Desetke007 part 4
15.6.2008 23:15:03   
Kasija
nova10ka hvala, ker ga nisi izdala, saj ni veš, je šel samo tko glih mimo zoje...user posted image

janja daj napiši kaj

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Desetke007 part 4
15.6.2008 23:20:06   
nova10ka
Ko je opral pralni stroj ali posušil sušilec in je piskalo, mi veselo reče: Ej, piska ti?



Janja,
ja tale tvoj user posted image je pa res ful prijazen, da te opozori. Da nebi slučajno preslišala.user posted image user posted image user posted image

Moški in gospodinjstvo: jaz sem imela enkrat 3 dni skupaj migreno in se nisem mogla iz postle premaknit. In moj user posted image je ful lepo skrbel zame, mi je kuhal nosil za pit, pa tablete in obkladke prinačal... Res je bil krasen. Tretji dan, ko sem se počutila že malo boljše, ga prosim za kozarec vode. On gre v kuhinjo, tam nekaj brska, nakar se ves obupan vrne: "Ni več kozarcev". Jaz sem vsa začudena vstala (saj imava vsaj 30 kozarcev) in šla preverit. In res - kozarcev ni bilo več, vsaj čistih ne. Je bil pa kup umazanih, ki so se tri dni nabirali... user posted image user posted image user posted image Dobro da migrene trajajo max 72 ur!!! Drugač bi še dehidriralauser posted image user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Desetke007 part 4
15.6.2008 23:30:17   
janja
No, sej ne smem user posted image sam kritizirat. Če hoče, se tudi izkaže, ampak sam če hoče. Ko sem prišla iz porodnišnice z Urbanom, je vse pospravil po stanovanju, kuhal mi je kosila, Andraža je peljal na sprehod. Ni, da ni. Res ga moram pohvalt. Ampak ženske itak nismo nikoli zadovoljne. Bi mi pasalo tudi, če bi kdaj previl Urbana, al pa ga mal dlje pestoval. Od CR sem bila kar izmučena, pa vse me je tko bolel - mi je bila umetnost že s postelje vstat.

Me pa moti, ker se z Andražem nič kaj aktivno ne ukvarja. Ok, ga pelje ven, mu kaj kupi. Sam jaz pogrešam, da bi šel z njim mal risat, delat plastelin, sestavljat kocke... preden sem rodila Urbana, sem jaz vse to počela z njim. Zdaj pa vem, da mu manjka - no sej kdaj še jaz vskočim (kolikor mi Urban dovoli). Samo za moje pojme premalo. Zato se mi včasih kar smili. Pol ga pa z veseljem peljem kam, kamor bi on rad šel, da mu vsaj na ta način v tem trenutku ustrežem. Zdele je bil že 2x z mano na srečanju in je bil ful vesel. user posted image


_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Desetke007 part 4
15.6.2008 23:34:52   
nova10ka
OK, dans očitno ne bo nič razglajenih teles, ste vse mojstrice iskanja in prilepljanja slik lepotcev očitno v toplih objemih svojih... Bom pa pol jaz še eno zgodbo napisala ne temo moški in gospodinjstvo. Pred parimi leti sva na mrzel majski večer s user posted image gledata TV, glih Ptiče od Hitchocka so vrteli. Čist vsa bila premražena, saj so v bloku nehali kurit (bil je maj), pomlad je pa zamujala. In se odloči, da nama bo skuhal čaj. Gre v kuhinjo (joj prejoj) in pristavi vodo. Vodo za čaj vedno grejeva v grelcu, saj je tam pripravljena v manj kot minuti. NO, medtem ko se voda greje, midva gledava film naprej, ptiči letajo in morijo uboge ljudi... nakar se iz kuhinje začne valiti bel dim...valda tečeva tja in tam pa najih plastični grelec vode čisto stopljen na štedilniku (na indukijski plošči), iz stopljene plastike se vali dim, pa še voda šprica!!! ojojoj!!! namesto, da bi na grelcu pritisnil gumb, ga je dal gret kar na štedilnikuser posted image user posted image user posted image user posted image ma sem se mu še pol leta smejala. Priče sva mogla pa pol pri odprtem oknu gledat, ker je stopljena plastika tolk zasmradila stanovanje. joj, me je bilo ful strah, da bo kak vrabček skoz okno priletel. 

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Desetke007 part 4
15.6.2008 23:35:06   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

janja daj napiši kaj


Kaj si sama, al tvoj že spi? Moji vsi moški že pod kovter gledajo, sam jaz še strašim tu. Sam dons nisem glih najboljše volje. Ful me že ves dan boli levi jajčnik. Ne vem a se mi pripravlja na user posted image , al kaj. Sam to že mal dolg traja. Al bom mela pa spet take grozne M, kot takrat preden sem rodila Andraža. Po Andražu pa balzam, sploh nisem vedla, da jih imam.

Pa še tale vreme. Vse čutim na brazgotini od CR. Naj bo že enkrat sonce, da mal k sebi pridem. Se mi zdi, da sem čist napihnjena in me bo glihkar raznesl.


_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?