|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
18.7.2008 11:25:42   
pingi
Se še jaz oglašamuser posted image  Vreme je itak za not bit, mali spi že od 9.30 (je ponoči spet nekaj žuraluser posted image ), kosilo se kuha...

Ja, malo sem spet dobila slabo vest, ko ste vse pisale o tem, kako ne spodbujat hojeuser posted image  Torej, mi pa Jakata veselo vodimo za rokice naokoli. Sicer ne dost, ene 5 minut na dan, ampak vseeno. Je rekla P, da, če zmore sam vstat, da ni panike. No, saj zdaj se že sam postavi na noge kjer le more in se tudi premika npr. ob robu postelje.
Sem mu pa ravno včerj kupila hoduljico in že veselo divja. Problem je edino, ko pride do ovire (stene, omare...), potem pač ne gre naprej in more mami posredovatuser posted image
Evo, tole
user posted image

No, pa še glavni greh: moja mami ima doma hojico in kadar greva k njej na obisk, je mali veselo notri in šiba naokrog. Jah, pa še polovično se bo pazil pri njej, tako da bo verjetno še dostikrat v njejuser posted image

Kožica in lulček: ja, naša P je tudi naročila, da naj pri vsakem umivanju malo potegnemo dol in umijemo; toliko kot pač gre. Mah, jaz nisem ravno ekspert, da bi vedela, koliko je ravno pravuser posted image  Sicer pa tudi ona na vsakem pregledu to pogleda in do zdaj ni bilo še nič narobe, pa tudi Jaka se ni pritoževaluser posted image
Je pa res, da je naša P stara ene 70 let. Sicer je pa bila neka šefica na Pediatrični kliniki, tako, da ji vseeno zaupam.
Majoli - bravo za službouser posted image  Se veselim s tabo!

Klaudia - super, da je vse okuser posted image

Mehurčica - Eni pa je gurmanka, z vsemi čutiliuser posted image  A povohala je pa ni?user posted image

Vanili - upam, da je najhujše zdaj že za tabouser posted image  Sem mislila nate in držala pestiuser posted image

Srečanje - super, kot vedno. Edino straaašno pomanjkanje punc nas pesti. user posted image Če ne bi bilo Eve, bi bila pa res prava tuga. Klaudia, Jenny Anny, Jasna, Suzanamai... hočemo punčke za naše fantaline!!user posted image
Kasija, tebi pa hvala za sladko pogostitevuser posted image
Evo, jutri pa predvidoma šibamo na morje, na Cres za 4 dni. user posted image Vreme sicer ni napovedano kaj ekstra lepo, ampak glede na to, da bo to verjetno edino naše skupno morje, upam, da bo vseeno lepouser posted image  Itak, da bo. Samo, da smo skupaj.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
18.7.2008 11:33:32   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

IZVIRNO SPOROČILO: valči

Pa ko sem bila 3. user posted image ,mi je ena bivša G rekla,da sedaj pa imam dosti user posted image .Jaz pa njej mrtvo hladno,da enega še najmanjuser posted image In to tako resno,da je bila kar tiho,ji je bilo nerodno.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
18.7.2008 11:35:41   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

klaudia vrtec v lanovem? povej kaj več, prosim. kje? kako se prijaviš? kam spada? sicer je elian že sprejet v ljubljani, samo za kasneje ne bi bilo slabo.

Na Škofljici je grozno pomanjkanje mest za vrtec. Za jasli je bilo zavrnjenih 60 otrok. In so mame znorele in zahtevale še več mest. Zdaj je občina odkupila mislim da dva stanovanja v blokih in jih predelujejo v vrtec. Za leto 2008/09 ne moreš več vpisat, ker so prijave potekale do 31.3.. Za naslednje leto bo pa šlo. Tukaj si lahko drugače več prebereš, ampak od lanovega nič ne piše. Je pa pisalo v Glasniku (občinski časnik), ki smo ga danes dobili.

Se pa borijo, da bi en vrtec tudi na Pijavi Gorici postavili. To bi blo pa zame super user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
18.7.2008 11:38:01   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

pametovanje o spolu - ko sem dobila izvid od AC in nesla izvide osebni zdravnici, ona reče... ja tut punčke morajo eni met user posted image .  Pa že od nekdaj sem sanjala o prvem otroku deklici... ah ja

Klaudia, super, da se je porihtalouser posted image user posted image user posted image

Jaz tudi ne morem razumet zakaj naj bi bile punce manj zaželjeneuser posted image vsi kao nekaj favorizirajo fante....meni je sosed rekel, no zdaj pa imate naslednika?!...kao zaradi priimkauser posted image user posted image . Zelo važno jauser posted image user posted image
En komentar se je nanašal na hišo, zdaj pa imate gospodarja....kakšnega gospodarja???? Jaz sem gospodaruser posted image .

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
18.7.2008 11:41:14   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

poslala čestitko pa ne najdem porodnišnice brežice.

SPLOŠNA BOLNIŠNICA BREŽICE Kratko ime PRS SB BREŽICE Naslov ČERNELČEVA CESTA 15 Naselje BREŽICE Pošta 8250 BREŽICE Občina BREŽICE

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
18.7.2008 12:18:47   
Margareta
Meni je tudi rekla patronažna, ko je prišla prvič k nama z Valom, da sem rodila prestolonaslednika.user posted image Pa skoz, ga je klicala Veliki kralj. Matr  kot, da sem kraljica in živim v kraljestvu.
Sicer je super patronažna, taka, da te ves čas spravlja v smeh. Pa malo že staromodna.

VANILI - kako je šlo? Povej prosim.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
18.7.2008 13:22:51   
*kinnie*
Vanili, daj javi veselo novičko!!!user posted image user posted image user posted image

Kasija: joj oprosti, ker sem tako nametala podatke o Bolnišnici Brežiceuser posted image , sem potem hotela urediti, pa nam je zmanjkalo elektrike....Splošna bolnišnica Brežice, Černelčeva cesta 15, 8250 Brežice

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
18.7.2008 13:59:55   
VANILI
oj!

nič še ne vem, pa verjetno še nekaj časa ne bom.

podrobnosti pa kasneje, dobimo dvojčka na obisk

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
18.7.2008 14:00:50   
*pikijakob*
IZVIRNO SPOROČILO: teka

*pikijakob*, danes kar nisem mogla verjet, kako se neo giba...je prečekiral vse vozičke...a zdaj bo pa razpredelnico pripravil s plusi in minusi? user posted image jo lahko kar na rr objavi user posted image

Ja še študira, se še ne more odločit, bo mogel še parkrat preiskusit vse vozičke potem pa bo.

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
18.7.2008 14:29:24   
majoli
Podobno kot ve, sem razmišljala tudi sama in Maksa nikoli ne vodim za rokice. Se mi zdi, da je najbolje, da otroček do teh raznih razvojnih premikov pride sam.

Mehurčica, super fotke.

Pingi, a tale hodulja je pa v razvojnem smislu ok? Ker se mi zdi ful fajn stvar.

Margareta, učila bom v Mengšu.

Sanwebdra, kakšno službo pa ti iščeš? Pa vso srečo ti želim pri iskanju!

Mi bomo imeli ful otrok user posted image in mi gre tudi blazno na živce, ko rečejo, da je pa najboljše imeti dva.

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
18.7.2008 14:52:56   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

nič še ne vem, pa verjetno še nekaj časa ne bom.

podrobnosti pa kasneje, dobimo dvojčka na obisk

Držim pesti, da bouser posted image

dvojčka - smo jih imeli pred 14 dnevi na obisku, stara 20mesecev in to tja padeš, kako je to polno energije. Lepo se imejte.

mehurčica - tvoja dečva pa zna s hrano. Se je je konkretno lotila. Bravo punca, pa lušna je ko user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
18.7.2008 14:54:34   
Klaudia
pingi - daj mi povej kako hitra je tista hodulja ki jo imate. Mi imamo od tomya multi6
user posted image
pa se mi zdi še kar nevarna. Ker ji kar uide iz rok.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
18.7.2008 15:12:36   
*pikijakob*
Mehurčica Eni je tak luškana, da sem si kar shranila par slikic.

Sanwebdra lepo da ste uživali in je čebelica lepo napredovala, pa pograšam vaju tudi, upam da se do naslednjega srečanja pozdravita.

< Sporočilo je popravil *pikijakob* -- 18.7.2008 15:14:03 >

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
18.7.2008 15:47:09   
pingi
Klaudia - po moje sta tele dve zadevici približno enaki po hitrosti user posted image . Itak, ko enkrat vstane in začne porivat, dobi kar hitrost. Ampak, naš se ne da. On skorajda laufa z njo. Še dobro, da pride do kakšnih ovir, ker če ne bi zgledalo kot podivjana kočijauser posted image  Mah, je kar nevarna zadeva, ampak bolje kot pa da mi pručko ali kaj podobnega poriva naokrog, ko se lahko še kaj bolj konkretno poškoduje.
Sem pa tudi jaz gledala Tomy Multi 6 (na Bolhi so po 20 evrov), ampak ker sem imela za BC ravno še en bon za 20 evrov, sem mu kar tega kupila. Je pa Multi 6 bolj uporaben, ker je lahko še igralni most.

Majoli - ja, ne vem glede primernosti. Prodajajo jih, prav tako tudi hojiceuser posted image  Ampak, glede na to, da sam vstane in potiska naokrog, skratka, mu jaz nič ne pomagam, že ne more bit tako slabo. Pa zanimive igračke so na mizici, tako, da je že to fajn.

Nič, grem počasi nabirat kramo za na morje. Juhej!

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
18.7.2008 17:25:52   
Jenny Anny
Majoli čestitke za službouser posted image user posted image user posted image

Pingi tud mi pridemo enkrat na srečanje sam ne vem kdajuser posted image , smo še vedno bogi, ne vem, al so to sam zobi, al sva pa v ponedeljek na pediatrični kaj staknile - sumim 6. bolezen, sam ma sam zvečer vročino, čez dan pa neuser posted image , včer zvečer smo mel 39.2c, zdaj pa tud že nekaj ratuje rdeča v lička

Klaudia, važn da se je porihtal, zdaj pa sam treniraj Keglove, jaz jih zmer pozabim delat.

Vanili držimo pesti, da boš kmalu sledila majoli.

No zdaj pa moram k punčki, ker je revca tako sitkana, da je joj, upam da to čim prej mine.

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
18.7.2008 17:57:28   
skuštrana
Te hodulje, ki jih imata Pingi in Klaudia sta ok...Mi imamo tako kot Klaudia in je zakonuser posted image  Liza je ni marala, Arsen jo ima pa že sedaj rad...

Moj otrok se je ravno najedel lastnega dreka - ne brat tiste s slabim želodcemuser posted image ..Sem ga dala na kahlico da kaka in se zatopila v en časopis in ko sem ga pogledala je bil cel namazan z drekom iz ust sem mu ga pa vlekla..Še par minut potem ga je žvečil, fuuujjjjjj..A mislite da mu je lahko kajuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
18.7.2008 19:18:42   
sanwebdra
No, Julija je bolje user posted image . Urin je končno popolnoma čist in AB je končno prijel, je zdaj tudi krvna slika v redu. Grlo in ušesa so tik pred popolnim okrevanjem. Dobili novo dozo AB, tokrat samo po pol žličke. user posted image Še enkrat hvabnkan         za  lepe želje nm mcdi  tu  mdi od JUli js ddn cvcuauser posted image  

Mehurčica, lepe fotke ... a pol je pa sledil tuš?user posted image
Mene je kar groza, ko se spomnim na vsa preoblačenja ... sem ful lena zadnje cajte, pa se mi kar ni za po tleh brisat in menjavat cunj na 5 minut ... ja saj vem, grozna mama ... saj me bo tudi lenoba minila ...

IZVIRNO SPOROČILO: majoli
Sanwebdra, kakšno službo pa ti iščeš? Pa vso srečo ti želim pri iskanju!

Karkoli user posted image (najraje seveda v policiji, pa administraciji, javni upravi ipd.)! Da bom le tistih ubogih 600€ skupaj nakrampala, ker drugače bo družinski proračun zeloooooooo trpel ... Kam smo prišli, kajne ... ko s sedmo stopnjo izobrazbe (kar bi ti pred 15 leti zagotavljalo solidno zaposlitev) iščeš kakršnokoli delo.user posted image Res. Tudi čistila bi.

Pikijakob, jaz vas tudi že ful pogrešamuser posted image . Definitivno se vidimo naslednji teden, da Julija malo pokaže, kaj zna. Je prava LUMPA ŠKUMPA postala.

Skuštrana, too cool.user posted image Ubogi Arsen in uboga ti. Po moje ne more nič bit, bo pač dvakrat prebavil.

Zdaj me pa že tako vleče stran od rač., da res moram iti ... bom kmalu brez majice ostala ... tako kot zadnjič brez spodnjega dela pižame, ko sem si zobe prala, in sem ji potem z ritko mahala ...user posted image

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 18.7.2008 19:19:49 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
18.7.2008 21:54:26   
drobižek
Pozdravljene po dolgem časuuser posted image Saj preberem še, sam napisat....

Večina je na dopustih, nekatere se pridno dobivate...

Mi smo po starem - vse ok, imamo pa še en zobek. Živa je bila očitno na jezikovnem tečaju v Nemčiji ali Avstriji, ker je prejšnji teden pridno trenirala "najn, najn", zdaj pa govori pa-pa-pa...dela korake ob opori in prehodi stanovanje po dolgem in počez. Še najraje pa se plazi po meni in me vleče za kiklo ali pa hlače...

mama06 - hvala za odgovor glede vozička na letalo. Smo kupili še eno marelo za 90 eurov in je res ne moreš primerjati s tem trikolesnikom, ki smo ga imeli do zdaj. Bomo kar trikolesnika uporabljali še naprej, ta marela bo pa za na hitro kaj...

VANILI, sanwebdra - upam in želim vama, da kmalu dobita željeno službo.

majoli - zdaj pa res ni nobene ovire, če boš za nedoločen čas, če bi še kakšnega user posted image imeli (kot praviš)user posted image Super za službo!

Klaudia -sem vesela, da si porihtala zadevo!

To še vam moram povedat, ker še tega nisem doživela nikjer v slo.

Smo šli včeraj na kratek popoldanski izlet na Posestvo Pule v Mokronog (sigurno bodo za to vedele Dolenjke) in doživeli prijetno presenečenje. Na ženskem wc-ju, kjer imajo tudi previjalnico, imajo ne samo mizo za previjat, ampak tudi plenice in kremo za ritko. Res zelo pohvalno!! Posestvo Pule je kar nobl zadeva, ampak kaj takega pa res še nisem nikjer videla....

mehurčica - ful je lušna Eni!

Kasija - lepa hiška. Verjetno že komaj čakaš na vaš nov domek, kaj?

< Sporočilo je popravil drobižek -- 18.7.2008 21:55:36 >

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
18.7.2008 22:27:17   
valči
Vrglo me je venuser posted image user posted image user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
18.7.2008 22:29:29   
valči
Sedaj pa dela???
Kinnie,Kasija,da sta le uredili zadeve,jaz sem kmalu šla dol.

Mehurčica,carica ti je hčera,pa Davidu podobna!

Skuštrana,boga reva,ko si ga pucala!Mu ni nič smrdelo?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
18.7.2008 23:00:56   
VANILI
helou mamčice!

mislim, da mi je vse dol padlo s temi službami, danes na razgovoru mi je ravnateljica, ki je bila sicer zelo prijazna, strokovna in jasna, dala vedet, da si želijo defektologa, ampak se noben ni javil. Zadnji razgovor ima še kkonec meseca, potem bo morda ponovila razpis, tako da praktično še nič ne vem.
vm, da nekaj bo, in nekak sem se prepustila toku, ker me je to preveč izčrpavalo, ker sem skos študirala, kako kje kdaj, tako da sem danes o razgovoru kar šla spat s Teotkom za 2 uri (no, ne čist po razovoru, popoldne).

Dvojčki - danes je prišla prijateljica z 22 mesečnima dvojčkoma na obisk. Kok sta srčkana!! No Teo je večji od njiju in težjiuser posted image . Sta se pa odila s 6 meseci, imela ful težav, hodila na fizioteraopijo... in zdaj? sta dva navihana, pretna, prisrčna malčka, brez kakršnih koli sledi o kakšnem težavnem  dojenčnem obdobjuuser posted image user posted image . Ful so ju zanimale Teotkove igrače, Teo je pa bil ful navdušen nad njima. Juje bilo pa zanimivo opazovati, ker sta delovala tako usklajeno. Kot da bi en vedel, kaj bo drugi naredil in obatno. Zanimivo!

Jutri mamo spet žlahtovski žur - nečak ima rojstni dan. Na leto, sem izračunala, moram "prenašat" 10 rojtnodnevnih žurov, samisebi namen in čsit zrutiniziranihuser posted image , pol pa še vsi živiprazniki... joj tašča dela vse na svetu, da bi obdržala familijo na kupu. matr, smo kot plemenska skupnostuser posted image

majoli, super, še enkrat, a pol je to tista služba, ko so te na razgovoru "secirali"?? No, kakor koli že - važno, zelo važno, da je na NDČ in da je blizu doma!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
18.7.2008 23:01:54   
VANILI
in, mamčice, hvala vsem, ki ste se spomnile name!!!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
18.7.2008 23:18:31   
valči
VANILI,si še gor,ponavadi pobegneš,ko pridemuser posted image Pa držim pesti za službo.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
18.7.2008 23:20:38   
valči
Ko bi vedele,kdo mi na nogah,ki jih imam prislonjene na radiator,spi?!Sin.
Je prišel čist metuljast iz sobe,sedaj pa je ravno na nogah zaspal,bo ga treba kmalu prešlepat.Mene še čaka perilo dat prat,samo se mi ne da.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
18.7.2008 23:29:06   
VANILI
oj valči!
no vidiš,kako je to - mati za računalnikom, bogi naši otroc pa pol samo do nog uspejo prituser posted image user posted image . sem šla s tamalo gor in po tanovem narediva obnovo dneva, poveva si, kaj se nama je dogajalo čez dan, kakšno lepo stvar izpostaviva. No, pa sem zvedla, da tašča veselo teota za roke vodi po stanovanju, da hodiuser posted image . sem takoj mojmu naročila, da jito prepove počet. Milsim! Še dobro, da imam informerkouser posted image .
zdaj pa jaz tudi še perilo zrihtat, no se mi ne da likat, sem tokcrknjena, da bom malo pomeditirala potem pa spat.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

dojenje v javnosti

Ali dojite v javnosti?

Da (31%)

Da, vendar se umaknem (30%)

Če je res nujno (15%)

Ne (23%)

Število vseh glasov: 235

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!