Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Ja kaj zdaj jih mora točno tvoja tamala pojest, ker jih je pač ona zanjo kupila? Jih bo pač kdo drug pojedel.. Kake fore. Kake flekce pa ima? Take suhe? Ker Eni se kaže alergija kot dermatitis. Zdaj je že par dni ok - nima čisto nič rdeče kože.
, da nekje ne dobiš službe. Držim pesti
. pol pa sem si kupila ene kratke hlače-kopalke. No, jaz ih bom mela za kopalke, saj v bustvu so, take nadkopalke ampak jaz jih bom mela za kopalke (a nisem to ćže napisala...). Mi vsaj malo vsega odvečnega skrijejo. Pa ene fuuul lepe sem vidla, ampak so ble znižane iz 60 evrov. Tu mač. Drugo leto si bom pa ene lepe kupila. Letos bom morala pa kaj skombinirat. i je škoda dat ful denarja, če mi bodo drugo leto pol prevelike (haaaaaahaha - sanja svinja...)
. Se mi zdi, da se samo še štajerke javljamo. Pa VANILI z drugega konca nam itak dela dobro družbo