|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
21.7.2008 10:48:23   
Kasija
Dobro jutro!

Kavica za vse...
user posted image

Jennyanny Saj včasih je res težko dopovedat. Upam, da ni kakšna huda reakcija. Po moje je pomembno, da si kmalu ugotovila in odpravila piškote.  Tašče so pač nujno zlo, razkorak med generacijami pa tudi. Te povsem razumem.

vanill kaj so to za ene kratice? pai? gt? Da vem za kaj vse boš zdravilna user posted image

Elian je pa zdaj kar parkrat na teden pri mojih starših, da se navadi biti še kje drugje kot z mano. Pa se zelo zabava. Sicer ne vem, če bo kaj pomagalo jeseni za vrtec, ampak upam da bo.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
21.7.2008 11:08:50   
mehurčica
Vanili, evo nekaj kopalk sem našla:
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
21.7.2008 11:12:22   
mehurčica
Kasija, hvala za kavico! Čeprav sem prej že spila kapučino - iz nove skodelice.user posted image

Vanili, tudi mene zanimajo kratice.

Jenny Anny...tašča...user posted image Ja kaj zdaj jih mora točno tvoja tamala pojest, ker jih je pač ona zanjo kupila? Jih bo pač kdo drug pojedel.. Kake fore. Kake flekce pa ima? Take suhe? Ker Eni se kaže alergija kot dermatitis. Zdaj je že par dni ok - nima čisto nič rdeče kože.user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2053
21.7.2008 11:35:57   
mama06
Evo, da še jaz poštemplam svojo kartico.

Zadnjič zvečer se nisem mogla več pridružit debati, ker sem se napokala čipsa in šla raje spat, ker je bil želodček polnuser posted image user posted image

mehurčica - sem izstopila iz kluba Monk, saj sedaj sicer obrišem tla s suho krpo, da pobrišem prah, amapak mali se tak slini in plazi po celi hiši, zraven pa z rokami in koleni maže, da je nemogoče imeti neflekasta tlauser posted image user posted image user posted image . Sedaj te popolnoma razumemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

alergija - jaz sem našega naročila v bioresonančno ambulanto v Rog. Sltini. Pregled imava 6.9. in je za plačat 60EUR. Je bila kolegica s svojim 16M, ki je alergičen na vse mogoče in so v bolnici dejali, da na čokolado pa ni, v tej ambulanti so tudi to potrdiliuser posted image . Baje je zelo dobra in jo vsi hvalijo, rezultate pa dobiš takoj. Pa še moj dragi gre na ta pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image Sem ga končno uspela prepričatuser posted image

VANILI - ni user posted image , da nekje ne dobiš službe. Držim pestiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2054
21.7.2008 11:36:21   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

Saj ni res, pa je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2055
21.7.2008 12:47:29   
Jenny Anny
Mehurčica fleki so čist suhi ja. Zdaj je že malo bolje, zjutraj je bla pa ko ena fleka, čist je bla rdeča, najbolj po nogah.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
21.7.2008 13:36:45   
majoli
Pozdravljene punce,

jaz sem tudi nekaj slabe volje in spet ful prehlajena. Tole vreme je za znoret, pa še ful sem odvisna od njega. Hvala za fotke kopalk, sem se vsaj malo nasmejala.
Naš mali je ok, je pa zadnjih nekaj dni neješč. Včeraj smo imeli obiske in sta prijateljici rekli, da če bi jima kdo zagotovil, da bosta imeli tako fajn in pridnega otroka kot je naš, da bi takoj zanosili user posted image . Itak so naši oktobrčki zakon!

Je pa še pri enem dojenčku deloval kvas in pikec, ki se je zbujal čisto vsako noč po večkrat, zdaj spi do 6, 7ih. Tako, da zgleda, da je stvar res za sprobat. Je pa ta bejbi star že 13 mesecev in sta starša res srečna, da lahko končno malo bolje spita.

Vanili, saj ti boš pa kmalu lahko imela svoje terapevtske skupine user posted image . In boš še ful bogata.

Nič, grem še malo pospravljat. juhej!

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
21.7.2008 13:49:54   
maks
MAJOLI: sem ravnokar prebrala glede kvasa; kako ga je pa zaužil in zakaj pomaga glede spanja; hvala za odogovr!LP

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
21.7.2008 14:33:08   
teka

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

LOL user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

prava popestritev dneva! vanili javi, če boš kaj izbrala user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2059
21.7.2008 15:12:10   
mišk
Mehurčica:...za posrat!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
21.7.2008 15:30:21   
sanwebdra
Kopalke: mhm, zelene bi kar šle!user posted image

Julija ima tretji zobek. Levo zgoraj, mislim, da je trojka. Ne morem natančno določiti. Bo zdaj mala vampirka!user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
21.7.2008 16:34:38   
majoli
Maks, zelo lepo upor. ime user posted image . Kvas naj bi po eni teoriji pomiril živčke, ker ima B vitamin, po drugi pa naj bi napolnil želodček in dal dojenčku občutek sitosti. Eni pravijo,da pomaga in da pikci res dalj časa spijo, enim pa žal ne pomaga nič. Daš ga pa lahko tako, da vzameš za kavno zrno kvasa in ga bebici prilepiš na nebo (potem pa mu npr. ponudiš kaj za pit ali pa daš dudico), lahko ga pa kar tako ponudiš, mogoče ga bo rad jedel.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
21.7.2008 19:11:21   
mehurčica
Kopalke - meni so kar vse všeč. Bi se težko odločila.user posted image

Srečanje MB ta teden: jaz v sredo ne bom mogla. Je mogoče katera za jutri?

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
21.7.2008 20:20:07   
teka
srečanje mb: jaz lahko tudi jutri, če bo max ok. današnji dan je preživel brez vročine, tudi spal je bolje, bomo vidli kako bo jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 2064
21.7.2008 20:33:03   
mehurčica
Teka in Noa1, za vaju itak vem, da se verjetno srečamouser posted image . Če pa se nam še katera pridruži, bo pa še lepše.user posted image Če bo dež, se lahko dobimo v Merkator centru na Pobrežju. Pri pizzeriji, ko je tisti igralni kotiček. Drugače pa v mestu ali parku.

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
21.7.2008 20:35:51   
mehurčica
Kaj lahko prosim katera izstopin iz karantene? Jaz vas tak rada berem!!! Anyone???

Neposredna povezava do sporočila: 2066
21.7.2008 20:45:09   
VANILI
helou!
u hvala za kopalke! jaz bi takoj zelene.
sem bla prej po Litiji v trgovinah, pa so bile samo take za stare bakice, sem si probala een 42 pa so ble tko čudne in sem se v kabini skor zjokala nad svojim špehom, žolco in celulitisomuser posted image . pol pa sem si kupila ene kratke hlače-kopalke. No, jaz ih bom mela za kopalke, saj v bustvu so, take nadkopalke ampak jaz jih bom mela za kopalke (a nisem to ćže napisala...). Mi vsaj malo vsega odvečnega skrijejo. Pa ene fuuul lepe sem vidla, ampak so ble znižane iz 60 evrov. Tu mač. Drugo leto si bom pa ene lepe kupila. Letos bom morala pa kaj skombinirat. i je škoda dat ful denarja, če mi bodo drugo leto pol prevelike (haaaaaahaha - sanja svinja...)

pai - pedagoško adragoški izpiti. Da lahko učiš. mi manjka samo še enuser posted image

gt - gestalt terapija. traja par let, upam, da bom izbrana. Žal ful drago ampak ful fajn. Če koga zanima, tule si lahko prebere. Mene v glavnem ful.:
http://www.gita.si/izobrazevanje.htm

no zdaj pa grem obesit perilo, sem šla dol v pisarno pod to pretvezo, pa si nisem mogla kaj, da ne bi sem pokukala, itakuser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

Neposredna povezava do sporočila: 2067
21.7.2008 20:49:35   
mama06
Evo, danes sem dobila knjigo J. Julla Kompetentni otrok. Sedaj moram samo še najti čas, da jo preberemuser posted image

mehurčica - jaz tudi rada berem vse desetke, pa je očitno nastal počitniški mrk. Imajo kolektivnegauser posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
21.7.2008 21:06:40   
teka
evo, še jaz se javljam na raport user posted image max že zaspal, upam, da bo noč mirna, sicer jutri zeeeh, zeeeh, zeeeh... pravkar pregledala fotke iz prejšnjega tedna in poglejte naša kolesarja:

user posted image

< Sporočilo je popravil teka -- 21.7.2008 21:07:10 >

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
21.7.2008 21:09:33   
teka
vanili, ti si si pa naložila veliko učenja...boš mela kar zapolnjen delavnik, ne bo časa za službo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
21.7.2008 21:11:04   
mehurčica
O, lepa slikica. Kaj Max ima tisti sedežek, ki ga lahko pripasaš? Jaz nimam tega za Eni in bi se mi med vožnjo 100procentno vstajala. Že v vozičku jo morem križem kražem zvezat.user posted image
Pa kje ste to? Zgleda, kot Marleske.

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
21.7.2008 21:13:02   
teka
ne, žal ni za pripasat, je samo "obroč" okoli, zato ga je treba zaenkrat ful pazit. in ja, točno, to so marleske, v limbušu pri mojih starših.

Neposredna povezava do sporočila: 2072
21.7.2008 21:34:30   
mehurčica
Zdaj me pa že moj dol naganja. Sem si končno dala še dve slikici v podpis - če grete z miško na moj nick, lahko vidite mojo princesko in mojega vojakeca.user posted image

Mama06, kolektivni je že mimo. Jih vidim gori mamike, pa samo berejo.user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
21.7.2008 21:40:29   
mama06

Zdaj me pa že moj dol naganja. Sem si končno dala še dve slikici v podpis - če grete z miško na moj nick, lahko vidite mojo princesko in mojega vojakeca.user posted image

Če pa ne želiš razkriti svojega profila, pol pa ne morem videt slikicuser posted image

Mama06, kolektivni je že mimo. Jih vidim gori mamike, pa samo berejo.user posted image

Saj jih jaz tudi vidim, kako samo berejo, pa nič ne pišejouser posted image . Se mi zdi, da se samo še štajerke javljamo. Pa VANILI z drugega konca nam itak dela dobro družbouser posted image user posted image

mehurčica - kako je sedaj z vama in mlekom. Danes sem mu naredila gris na vodi in zmešala z Allernovo in je pojedel 210mluser posted image user posted image . Me je pa prav strah, kaj vse bo ugotovila na testih v Rog. Slatiniuser posted image

VANILI a si za kak pir, sedaj ko je kinnie v komuniuser posted image user posted image user posted image . Saj si rekla, da se za letos za kopalke ne moreš spremenit, da bo pa drugo leto bolje. Po moje si sicer že sedaj v redu, samo ti zase najbolje veš.

Neposredna povezava do sporočila: 2074
21.7.2008 21:45:07   
mama06
Čakava z dragim, da nam njegova sestrična sporoči veselo novico, da je povila sina. Je že v bolnici, ker ima previsok pritisk in ji bodo porod sprožili, samo popoldne še ni vedela kdaj, ker je čakala na izvide. Držite pesti, da ji ne bo prehudo.user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Čišča
grahek85

Koliko časa je trajala čišča?

do 2 tedna (27%)

2 do 4 tedne (26%)

4 do 6 tednov (36%)

več kot 6 tednov (11%)

Število vseh glasov: 352

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!