|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
21.7.2008 21:47:20   
teka
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Čakava z dragim, da nam njegova sestrična sporoči veselo novico, da je povila sina. Je že v bolnici, ker ima previsok pritisk in ji bodo porod sprožili, samo popoldne še ni vedela kdaj, ker je čakala na izvide. Držite pesti, da ji ne bo prehudo.user posted image

stiskamo !!!
user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
21.7.2008 21:52:45   
mama06
user posted image

A pozna katera to. Je vredno nakupa?

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
21.7.2008 21:53:52   
mama06
user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
21.7.2008 21:55:41   
teka
hmm, ne poznam, ampak ne zgleda slabo...otrok lepo pripasan...kje pa to imajo?

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
21.7.2008 22:01:24   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: teka

hmm, ne poznam, ampak ne zgleda slabo...otrok lepo pripasan...kje pa to imajo?

V sončkovi spletni trgovini

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
21.7.2008 22:01:58   
Alina_alin
Čeeer, spet jaz.
Danes malo pozna, je bil na obisku prestavnik naše krajevne skupnosti, da je mojemu podelil priznanje za posebne dosežke. Se namreč ni udeležil podelitve, ker smo bili na morju.
HB je Tjaša glih za glih zaspala, ko sta prišla, da sem jima šla odpret. Ker sta zvonila in se nič ne sliši, ker zvonec od nevihte ne dela (moj dragi pa ga seveda še ni popravil - beri: popravljen bo za pol leta - če). Moj je pa "uspaval" v otroški sobi malčico. In seveda je bilo prekinjeno uspavanje, nato je malčica kar v dnevni zraven risanke zaspala. Cuker mali. Tega še ni nikoli. Medtem, ko smo mi v jedilnici čvekali.

Kopalke -  Mehurčica, pa kje si ti to uspela najt... Pa nisi mogla prej, da bi si jaz kupila preden smo šli na morje...user posted image Kak sem se že dopoldne režala temu.

Včeraj zvečer je Tjaša medtem, ko sem bila na rr, priplazila do laptopa in z roko po njem in jo umaknem - pa se je parkrat zgodba ponovila. Jaz bulim v monitor in vas berem, pri njej pa v ustih nekaj hrešči. Ups, jo primem, in v ustih je imela črko Q od tipkovnice, ki jo je s svojo osmerico hotela prežvečit. In med procesom jemanja črke Q iz ust mi je iz tipkovnice še sunila tipko TAB.
Eto, taka je  naša oktoberka. Očitno bo računalničarka. user posted image Povem mojemu, kaj naj, naj mi porihta, če se da in on meni - ja, kaj pa ne paziš na računalnik. Mislim, sem ga mislila glih poslat nekam (nisem smela, ker sem bila od njega odvisna, da mi popravi user posted image ). Jaz ko na vse 100krat bolj pazim ko on. Ampak kaj, na Tjašo pazim  samo 24 ur, na ta večjo pa user posted image skozi teden 6 ur... in pač hočem še malo v mojem prostem času na rr pobrskat...

Jaz sem se sedaj odločila, da več ne bom na rr zvečer (sanja svinja...), ker sedaj je postala nova razvada ob branju zvečer: ob branju meljem kekse. user posted image

Srečanje -  kaj zaj bo v Merkator Pobrežje - hm, to meni ful paše...

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
21.7.2008 22:06:07   
Alina_alin
Teka,  tudi jaz sem glih včeraj Tjašo prvič posadila v trikolesnik - kak ji je bilo všeč.

V soboto pa na kolo - sedež. Pri mojih starših imam svojo kolo in spredaj mali sedež na katerem bo Tjaša, zadi pa oni klasik večji za Špelo. Na sredini se uguram jaz in gre vlak HU HU. Pa lokomotiva bo tudi verjetno konkretno piskala. Samo meni se zdi Tjaša še premala za oboje: je še ful nestabilna - kljub temu da se sama posede, še mislim malo počakat s temi... Kaj ve že vse uporabljate ta igrala, kolesa, poganjalce itd...?

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
21.7.2008 22:26:59   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

V soboto pa na kolo - sedež. Pri mojih starših imam svojo kolo in spredaj mali sedež na katerem bo Tjaša, zadi pa oni klasik večji za Špelo. Na sredini se uguram jaz in gre vlak HU HU. Pa lokomotiva bo tudi verjetno konkretno piskala. Samo meni se zdi Tjaša še premala za oboje: je še ful nestabilna - kljub temu da se sama posede, še mislim malo počakat s temi... Kaj ve že vse uporabljate ta igrala, kolesa, poganjalce itd...?

...še nič od tega ne uporabljamouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2083
21.7.2008 22:36:02   
VANILI
ooo , mamčice, lepo da ste danes tako pridkane!
ja, od spodaj moram naše zastave kar jaz zastopat. KJE STE PUNCE!!!!! margareta, Kasija in druge???

teka, taglavni ste, kolesarjiuser posted image user posted image  in ja, večko bom mela za delat, bolj bom pridna in organizirana. Vsaj do zdaj je bilo tko. Če mam pa samo eno star zanaredit, pa se mi še te ne da.

mama06, daaaaaj, postezi, pa kak fajn komad za zraven...
http://www.youtube.com/watch?v=EGRaoe6vODU
user posted image

in sporoči srečno novico!! držim pesti!!!

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
21.7.2008 22:40:57   
VANILI
igrala: naš mali je tehnički: zanima ga, kako delujejo razni stroji - ful ponori od navdušenja, ko ati kaj začne vrtat, ali ko kompresor zažene ali kosilnico ... pa všeč mu je Živin štirkolesnik na baterije, poganjalec pa ima kar voj hranilni stol, ga poriva pred sabouser posted image , no danes sem mu stol spustila čist do tal, potem se pa posvetila rezanju blitve in naslednjo sekundo me skor kap: je stal na sedalu in segal po kuhinjskem pultu !!  drugač pa samo gugalnica, pa zdaj imamo mrežo namesto ograje na notranjih stopnicah, pa če ga kdo drži, pleza po njej.
matr a se niso ti naši bebiji šele včeraj rodili??!! Zdaj pa jih gledam... kako so že veliki, kako napredujejo!! Noro impresivno!!!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
21.7.2008 22:46:03   
Alina_alin
Vanili -  tudi jaz se vsak dan znova sprašujem: pa kak je že zrastla... Pa kar ne morem in ne morem verjet, da jih im že 8,5 m. Pa jaz se še kar počutim, kot da jih ima 4 m. 

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
21.7.2008 22:52:28   
Alina_alin
1. in 2. otrok in nakupi: sem mojega vpr za mnenje, ali bomo kupili še en poganjalec -avto. In itak: ne. Pa jaz argumentiram, da malčica še sedaj dnevno uporablja svojega in bo potem bitka, ko Tjaša zraste. Zdaj mi povejte mamice z 2 ali več otroci: a pri vas drugorojenci ne dobijo nič svojega od igrač? ali kupujete tudi za njih iste oz. podobne  stvari?Ker za mojega je itak vse preveč in odveč. Že za prvorojenko. Ko pa se izkaže, kako mala uživa, pa se strinja z nakupom. user posted image Moški, ja saj vem. Pa še moj kompleks, da sem zmerom igrače, obleke itd (ki jih je bilo itak seveda zelooo malo) herbala od mojih dveh bratov, pa nočem da Tjaša nič ne dobi novega...

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 2087
21.7.2008 22:52:54   
VANILI
alina_alin, zadjnjič je Teo ležal na meni, je spančkal, pa sem ga gledala v skravžlano lavico in sploh nisem mogla verjet, da ga imam!! tako hitro gre vse! Pri Živi se je bolj vleklo - pa ne v slabem smislu, sva ful uživali, pri Teotu pa kar letijo meseci!!

vugice - sem jih zmazala zihr kilo. Adijo hujšanje. Pa me moti, ko me moj šlata za špeh, ker si grem tok na živce taka, kot sem.
letos bi rada bila muslimanka in to una orto, ko se ji še glava ne vidi.

Neposredna povezava do sporočila: 2088
21.7.2008 22:53:07   
Alina_alin
Vidim, da imam monologe. PA PA

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 2089
21.7.2008 22:56:49   
Alina_alin
Vanili,  a si tukajuser posted image
Kaj pa so to vugice? Jaz sem spet pojedla skrbno kekseuser posted image user posted image . Ko pa uašelesti v rokah prazen paket, pa sem jezna sama nase. Prej pa meljem meljem, pa sploh ne skapiram, da bo glih zmanjkalo. Zdaj bom prišla do ugotovitve, da ste zato krive ve, ko vas je zanimivo brat in se zato hkrati ne uspem kontrolirat, koliko jem. Od jutri naprej ni več keksov. Jutri me vprašajte kaj delam... Pol pa se cel dan pazim, zvečer pade cuker, eto.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 2090
21.7.2008 22:59:12   
VANILI
alina_alin, mi mamo tudi 2 poganjalca, ker je Živin čist zmahan.  Veliko igrač ima njenih - knjigice, kartonke, pa vse une ki jih je mela ona, ko je bila bebica. Seveda pa mu kupim tudi njemu, ampak se mi zdi da res manj kot sem Živi. Sem pa jeseni ful butasto naredila: sem hotla Živi sive gojzarje kupit, da bo jih bo še Teo mel, pa me je pol moj opozoril, naj ne delam tega (pa res ne vem, kaj mi je bilo!!!) in naj ji upim takšne, kot so ji šeč. Pa si je zbrala rozauser posted image .

sicer pa sem ugotovila, da imata oba preveč igrač. Najraje se itak igrata z improviziranimi "igračami".

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
21.7.2008 23:02:18   
VANILI
alina_alin, ja jaz to delam že od aprila odkar sem prišla na RRuser posted image . vugice pa so hruške, nimam pojma, kako se jim drugač reče, tako jim rečejo moji međimurciuser posted image . take male sladke hruškice. v vasi, kjer živita moja babica in dedek, je samo par takih dreves. v otroštvu smo skos viseli gor in jih papcali. Nostalgija, aaahhhh

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
21.7.2008 23:02:52   
VANILI
alina_alin, kerre kekse pa ješ? Jaz bi tudi zdaj kaj konkretnega

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
21.7.2008 23:03:59   
VANILI
kasija, ušla, brez da bi se pofočkala, ena kazenska točka!!!user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
21.7.2008 23:04:44   
VANILI
spet imam monologe. grem se stisnit k Živi, ki gr epol spat. pa vas še preberem, pa napište kaj, no

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
21.7.2008 23:20:40   
sanwebdra
No, da se še jaz javim ... sem bila dopoldne prijetno presenečena, ko so se pojavile kopalke in komentarji na zaslonu ... user posted image

Zdaj pa k najpomembnejšemuuser posted image , srečanje ... jaz tudi jutri, dajte se ženske napisat, da se potem zmenimo za plac ... kaj Merkatori na Pobrežju je fix? Mehurčica, ali ti nimaš prevoza???

Dajmo SEZNAM dopolnit:
srečanje Štajerk, torek 22.7.2008, ob ?, v ?
- sanwebdra
- alina_alin
- mehurčica
- teka
- Noa1
- ?

Julija ima tretji zob, četrti pa se počasi prebija, izgleda da bo res vampirka zgoraj s svojimi trojkami in zajček spodaj!!!  Seveda sem ji danes dala svečko za ponoči, ker že 4 dni ponoči ne spimo oz. imamo male nočne komedije, pa danes je bila ekstra jokcava, Upam, da bo bolje! Jo mora pa fajn bolet ... sicer pa, ko se jaz spomnim svojih modrostnih zob ... ubogica!

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
21.7.2008 23:32:22   
VANILI
sanwebdra,da bi le juliji čimprej se zobek prebil skozi! no teo je pa, odkar ima enkico še zgoraj, začel škrtati z zobki, joj kok to mene skomina!!

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
21.7.2008 23:41:53   
sanwebdra
http://www.youtube.com/watch?v=FCaiBCErrL4

Tako pa je napredovala naša čebela ... se opravičujem za slabšo kvaliteto, je dragi ponastavljal nastavitve brez moje vednosti in voila, posledice so tu ... sicer pa glavno da se vidi vsaj malo user posted image ... bom jutri več posnela.

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
21.7.2008 23:43:53   
sanwebdra
Lahko noč drage moje in lepe sanje vsem ...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2099
21.7.2008 23:54:00   
VANILI
sanwebdra. joj kok je luškana julija! res jo mahne po sobi 1 2 3! pa vidim, da ma tudi probleme s predolgimi hlačnicamiuser posted image . našmu čist dol zlezejo, da si hodi po njih, pol pa se mu še z riti slečejo

ok, grem pa še jaz nekaj počet. npr. perilo dat prat.

lahko noč vsem, lepe sanje!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

pitje otrok
Lelly28 RR

Kaj največkrat pije vaš otrok, ko je žejen?

voda (77%)

sladkan čaj (0%)

nesladkan čaj (17%)

kupljen sok (0%)

domač sok iz sadja in/ali zelenjave (6%)

Število vseh glasov: 35

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!