Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Zdaj pa razmišljam ali bi jutri ponovila kolesarjenje ali bi še naprej pasla lenobo 
. Ali ti mož manjka ali pa otrok
suzanaKK - 3 (2+1)
januarčice 08 - ime sončka
je sporočil, da pride šele zvečer, tako da sem si jaz od žalosti
odprla domačice in skuhala kavo in zdaj sem tu
, ampak sva se odločila, da jo po jutranjem bujenjeu (to je med 2.00 in 4.00) kar mahnemo na morje, da se ne bomo po gužvi vozili, ker mene kljub klimi cinanje blazno znervira... pa takooo sem se veselila, da vas končno spoznam
Še naprej obe z Nežo drživa pesti!
, no pa kdaj drugič. Mogoče vaju pa Neža preseneti in bo spala celo noč do 9. zjutraj in po tem lahko mirne duše pridete na piknik
na službeni večerji. Upam, da ne bo prevelike panike in joka. Manca je po celodnevnem čofotanju namreč precej utrujena, Matic pa zvečer tudi ni najbolj navdušen nad samostojnim zabavanjem. Najbolj "kritičen" je del, ko Manco spravim v posteljo in ji berem pravljico...no bo pa Matic sodeloval in bo pravljica danes krajša