Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Sunny, saj veš da bomo zelo vesele če prideš. Ga pa seboj pripelji, se bo z otroci od Triš igral Revež cel teden ne bo prišel k sebi. Al ona ma ful pridne otroke, bo vsaj vidu kak zgleda če jih imaš več in ko so malo večji lahk pa še jaz svojega gavnerja pripeljem, pol boš mela pa ziher mir pred njim kak mesec, ker potem se pa res ne bo kmalu pobral Imava že tako preveč mir pred njim, da tole glih ne bi bilo dobrodošlo. Po moje se mu zmeša, pa naj so še tako pridni. IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Ku, ku, jaz sem tu"!!!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK Poslušaj, a ti si Nejo že k zobozdravniku peljala? Jap, pri nas v Nm je to praksa. Če bo Neja kaj po meni sva šli še prepozno. IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: dašabina IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Zanima me, a je še katera, da samo doji, ali sem osamljen primer. Pri nas namreč še popolnoma nič ne dodajamo Tud pri nas se samo dojimo, začnem počasi probavat drug teden... No, jaz sem se odločila, da ne bom še dodajala, vsaj do konca meseca ziher ne, pa mislim, da bom potegnila še da pridemo iz morja nazaj, torej tam nekje okoli 4.8, ko bo stara 6 mesecev in 5 dni. Saj ni panike. Ima že 8 kg Tvoja Ajda je itak najmlajša in sploh ni panike, ker ji ne dodajaš...pa še mleka imaš čisto dovolj. Jaz bi tudi, če bi bilo tako. dašabina vidim, da si nas res pogrešala.