julam
|
Ojla ! EnaNobena, jjasna , čestitke, da je vse kot treba!!! Tudi pri nas srček bije, vse OK, velikost 6mm, starost 6t2d. Imam pa drug teden še enkrat pregled, že tretji, da mi natančno zračuna (ker seveda jaz kokoš ne vem datuma ZM), da se potem naročim na NS - okrog 20.8. naj bi bila. Ja, pri nas tudi samo en srček bije . Mi smo tašči in tastu povedal že 14 dni nazaj, včeraj sem pa povedala še moji mami - sem mislila vse bolj romantično naredit, da bi bili mi2 z in moja starša, pa se nikakor ne spravimo skupaj. Pa sem ji kar povedala, ko sva bili sami. Zdaj pa ona drži pesti, da gre še pred marcem v penzijo, da bo lahko z mano in mojimi tremi sončki uživala. Joj, to bi bilo že prekičasto, če se to uresniči, ker si najbolj želim ob sebi mojo mati v prvih mesecih. OK OK, sem že osladna. Skratka, moj G mi je obljubil na naslednjem pregledu zdravniko opravičilo, če se moje slabosti ne nehajo, tako da bomo lahko skenslal Turčijo. Mi je pa že nekoliko boljše, samo kavica mi gre težko dol, potem pa ves dan prespim. Jutri se bom spet spravila delat, danes pa še na easy. Toliko od mene. Čestitke vsem novim + in vsem uspešnim pregledom! papa
|