*Junona*
|
Pozdravljene! Da še jaz z vami delim svojo izkušnjo z brazilsko depilacijo: Prvič sem šla letos junija, bolelo me je tako, da so mi kapljice švica tekle po čelu, v glavnem zelo me je bolelo. Odkar pomnim, sem se brila in dlačice so bile zelo goste in močne. Korenine so bile tako močne, da so imele bunkice na koncu in iz tistih luknjic, kjer je bla prej dlaka sem krvavela med depilacijo. Saj veste, kaj mislim. Rekla sem si, da nikoli več, ampak.... dnevi so minevali, dlačice pa kar niso in niso hotele na plano . Po treh tednih so prišle, vendar so bile redke, šibke, tanke. Čisto nasprotje! In odločila sem se, da bom redno hodila. Nato sem šla spet prejšnji teden in presenečenje: sploh me ni bolelo, edino malo je zacukalo, ko je potegnila, ampak to ni omembe vredno. Celo pohvalila me je, da sem zelo pridna in da ne more verjeti, da takole držim. Punce, splača se, res je fajn. Bila sem v Celju, cena je 19EUR. Slišala pa sem tudi, da se lahko hodi tudi v nosečnosti, le da je fajn, če je ženska to že prej opravljala, to pa zaradi bolečin. papa