Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Sicer sem jo videla ta četrtek, ko sem imela pregled in je bila tolk lepa pikica... Pa buši ej že tolk lep. Sploh ne morem verjet, da se že tolk vidi. Čisto drugače kakor v prvo. Ravno danes smo šli na sprehod in se z enim nekaj pogovarjamo o vrtcih in otrocih,... pa je neki tko nanesla beseda, pa pol mož pove, da bomo imeli še enega. Pa ena reče, sej se mi je zdelo, pa nisem hotla vprašat, ker bi bilo pol grdo, če bi se slučajno samo zredila.
čeprav sem prišla pozno ponoči z morja... Kaj boste kaj počele ni danes?
in
mora še srajico kupit..
, samo prej sploh nisem pomislila na to... Pa ti? Kakšna bo obleka?
,je kr prehitro minil. Prvi teden mi je blo itak fullllllllllllllllllllllllllllllll slabooooooooooooooo in sem spala 20 ur na dan, osteale ure sem pa jedla.. itak...pol se je vse lepo umirilo in sem se pocutila bolje dokler mi niso mozolji prekrili cel obraz ( jutri iscem kozmeticarko) ,potem smo bli en dan v Grciji ,kjer je blo vec kot 40 stopinj in kr naenkrat me je zmanjkalo, k sreci je bil moj zraven,tak da me je ujel zadnji trenutek. Seveda potem panika z njegove strani, voda in sladkor ,no pa pol je blo ok. Zveecer sva sla k zdravnici in so mi pregledali pritisk in kri in je blo vse ok. Ni mi nardila UZ ampak sva prvis slisala bitje srcka ,ki je lepo bil. Moj je bil zelo presenecen in vesel in seveda tudi jaz.