Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Objave: 5172 Član od: 27.2.2007 Kraj: Kamnik Status: odsoten ALARM! Začelo se je! Ravnokar sem prejela SMS od Jumpy! Danes je tretjič postala mamica! Dobili so mMihca, težkega 2510 g velikega 45 cm. Glede na SMS zgleda da je vse Ok!! Pa smo imeli na sumu da se bo začelo....
JUMPY! Čestitke tebi in tvoji družini! . Poljubček za Mihca. Da bosta hitro doma!!!!
Takole je bilo točno pred enim letom.
Takle čas sem bila v porodni, še brez moža in brez hudih popadkov. Z babičarjem Anžetom na klepetu.
< Sporočilo je popravil Jumpy -- 9.7.2008 6:31:30 >
Mihi, zelo sem vesela, da si del naše družine. Si miren, dobrovoljen, nezaupljiv do tujcev, velik raziskovalec, klepetav in pravi borec za svoje pravice. Rada te imam!
Vseeeeeeeeeeeee najboljše Miha , veliko lepih, igrivih , navihanih trenutkovz mamico, atijem, sestrco in bratcem ter čim več iskrenega otroškega smeha!!
Lenc@, vav, to je pa noro, da imata tako rajstni dan.
Tonja, kaj pravi dr. za zdravila in dojenje? Če je dojenje odsvetovano, tako nimaš kaj. Jaz sem morala čez noč nehati, pa je Miha v parih dneh to čisto brez problema akceptiral. Kakšen teden, dva sem ga po flaški futrala ponoči, nato pa sem ga še tega odvadila, pa se je tudi nočno zbujanje močno zmanjšalo. Me je bilo strah kako bo, šlo mi je na jok in bruhanje, a sva potem oba vse skupaj dobro zvozila.
Vseeeeeeeeeeeee najboljše Miha , veliko lepih, igrivih , navihanih trenutkovz mamico, atijem, sestrco in bratcem ter čim več iskrenega otroškega smeha!!
Čist sem sentimentalna. Naš marsovček ni več dojenček. In včeraj je prvič naredil tri majave, obotavljajoče samostojne korake. Kot bi vedel, da je čas, da odide v svet po dveh nogah. Saj vem, da je to vesel dogodek, a meni je kar malo hudo, ker vem, da je to naš zadnji (no, ja, verjetno) paglavček, ki bo zdaj, zdaj postal veeelik.
Jumpy, jst te čisto razumem , veš . Kolkr sem ponosna in vesela, da bo pihala 1. svečko, me bo vseeno malo stiskalo pri srcu... Naši črmli postajajo vsak dan bolj "mali" ljudje Ful si lepo napisala "Kot bi vedel, da je čas, da odide v svet po dveh nogah"...bom še solzico spustila .
Mi bomo praznovali, potem naslednji vikend, mislim, dAa je 3.8 . Velik piknik bo!
Sva se zdej odločila, da gremo drugo leto vsi 3 v Anglijo...sprememwmba načrtov, predvsem zarad tega, ker mi je blo tole vse skupaj z letenjem prehitro, pa letela bi točno na Tjašin rd...mah...Še vedno lahko gremo kadarkoli.
Glede letenja te čisto razumem. Tudi mene bi stisnilo, če bi bila na tvojem mestu. Človek se mora včasih na kakšno reč dlje pripravljati, a ne? No, ja, jaz mislim, da boš ti to zmogla brez problemov, saj praviš, da rada hodiš v Gardaland, letenje z letalom je potemtakem mačji kašelj.
Glede letenja te čisto razumem. Tudi mene bi stisnilo, če bi bila na tvojem mestu. Človek se mora včasih na kakšnoreč dlje pripravljati, a ne? No, ja, jaz mislim, da boš ti to zmogla brez problemov, saj praviš, da rada hodiš v Gardaland, letenje z letalom je potemtakem mačji kašelj.
In včeraj je prvič naredil tri majave, obotavljajoče samostojne korake. Kot bi vedel, da je čas, da odide v svet po dveh nogah. Saj vem, da je to vesel dogodek, a meni je kar malo hudo, ker vem, da je to naš zadnji (no, ja, verjetno) paglavček, ki bo zdaj, zdaj postal veeelik.
še obstaja varianta, ni še zaključena obrt
hvala lenča ...to mi ful pomeni, da me kdo razume glede tega!
Ko sem povedala kolegom, da ne greva so me vsi čukast gledali, češ kako sem trapasta, pa da naj grem, pa kaj sem tolk smotana ...pa jim ne morem dopovedat, da je pač tko. No sej važno, da moj dragi vse razume in ni bil niti malo užaljen al razočaran
< Sporočilo je popravil poopsika -- 9.7.2008 10:27:05 >
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?