Jumpy
|
Dobro jutro! Sisy - ne vem, če sem že rekla - krasne slikce! Res, da zadnje čase vsaki rečem, ampak, pri vseh je res - Sarči je vedno bolj luštna! LadyB - Tin tud tko luškan... na drugi slikci. Na prvi mi je pa tooolk smešen. Glodavček, mali. Lina - - da se čimprej pozdraviš! Poopsika, ja, jest sem rekla, da se jim bomo maščevale. Ostalo sem pozabila, pa ne zamerit. Jp, Miha bo jutri praznoval. Je tudi že cel pobalin. Zdej se skoz z Gašperjem garbata. Če se mu Gašper samo približa, začne tulit, kot, da bi mu roko zlomil. Gašper pa v tem uživa in ga skozi izziva, pa vleče za noge, pa žgečka, un pa tuuuuli. In kljub temu skoz lazi za Gašperjem. In še to. Imamo 2 poganjalca in se Gašper igra s svojim, pa pride Miha in mu ga začne vleči izpod rite na vso moč. Pa ga prestavim k njegovemu poganjalcu, pa se ko bumerang vrne h Gašperju in zopet tuli. Zdaj je popularno, da po travi hodi tako, da se drži za poganjalca z eno ali obema rokama. Včeraj smo se mu smejali. Je videl mačka in na ves glas začel lajati: "Vov, vov, vov!" Tolk je bil smešen, pa bolj, ko sem mu razlagala, da je tu mijav, bolj me je čukasto gledal in lajal.
< Sporočilo je popravil Jumpy -- 8.7.2008 8:31:18 >
|