|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
4.7.2008 12:05:08   
tinkatonka
Hecno. Pri nas mislim, da ni nič padal? user posted image


Torej punce. Jaz odhajam na dopust jutri; ne vem kdaj se vračam; enkrat sredi tedna če bo vse po planu, tak da se vam takrat spet kaj javim. Ve pa uživajte in bodite pridne. user posted image

Čavči



_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
4.7.2008 13:57:07   
Bonnie_RR
Pri nas se je tud ene 10 minut nazaj ulilo in zdej se zrak tako fajn hladi...user posted image

Nik se še kar nekaj pogovarja tam sam s sabo, js pa razmišljam, da si bom šla eno pošteno solato pripravit.

Dopoldne sva šla na obisk k eni prijateljici s hčerko. Tamala 2 sta se igrala, kopala, uživala, potem je pa tamala kar naenkrat začela ful jokat, da jo trebušček boli. To je trajalo kar kakšno uro, nikakor je nisva mogli zamotit ali nekako potolažit, potem je še bruhala in so hitro odhiteli k zdravniku. Upam, da ni kaj hujšega, še vedno čakam, da mi sporoči, kako so uredili...user posted image

Tinkatonka... Želim vam lep dopust, pa maksimalno uživajte!user posted image

vlomi... Joj, meni se tud zdi, da je tega vse več...user posted image Pri nas (kjer sem prej živela) so tud ponoči po naselju kradli, ko so ljudje spali. Meni je že sama misel, da nekdo hodi po moji hiši medtem ko js spim, grozna!user posted image Mislim, da tako kot sazi, še kar nekaj časa ne bi mogla sproščeno hoditi po hiši...


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
4.7.2008 14:07:13   
Eviii
tinkatonka, uživaj na dopustu user posted image .

no, moja dva fanta sem pustila, da se uspavata sama. in mam malo cajta za rr.

dejan je v fazi, da hoče vse sam. jest sam, pit sam, se tuširat sam,... o odvajanju od pleničke pa lahko samo sanjam user posted image . zdej ga pa sploh nočem silit, ko se navajamo na novo okolje.

vožnja do gor je bla super. seveda je mogu dejan malo protestirat. na letalu je dal vedet hostesam, da njega pa že ne bojo prisilile, da se bo prvezal in bil pri miru. se je drl ko sraka. sem ga komi umirila. pa na vlaku proti domu je bil že vsega naveličan in se je drl, da hoče vn user posted image . jaomeni. je blo pestro, v glavnem.

drugače se nam tle dogaja, ja. vse je novo in vse je treba sprobat. seveda je treba noret z bratranci pa nonote utrujat od jutra do vičira. ne da jim mira. imamo pa to srečo, da je vreme ok in da smo lahko cele dneve zuni. in to valda dejanu paše.

kot je že sazi zapisala, smo se uspele 3x dobit in malo poklepetat (kolkor sta lev in dejan to dopuščala). in je blo super. sicer je dejan še vedno v fazi igranja bol sam s sabo, ampak že počasi pričenja spoznavat tudi družbo in da rabi prjatle okoli sebe.

no, zdej pa grem tudi jst še kej nardit. bodte pridne in se še kej oglasim user posted image .

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
4.7.2008 15:47:29   
Valentina76
Pozdrav še od nas!

Pri nas smo pravkar doživeli majhno ploho in prav paše. Je res neznosna ta vročina. Jošt in Jaša sta dobila vrtec in gresta tako s 1. septembrom. Hvala bogu da smo se rešili.... ta vrtec...! Upam, da ne bo panike ko bosta tam ostala. Menda bo mene bolj stiskalo kot njiju.

Jaz imam dopust do 20. avgusta in sedaj komaj čakam, da začne z dopustom še Grega in pičimo na morje. Mala dva se ful rada kopata pri babi v bazenu tak da upam da bo na morju tudi tako.

Lepe počitnice vsem.

Se beremo!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
4.7.2008 16:28:28   
jer.za.
Hojla!
Spet jaz, tokrat že z novega računalnikauser posted image user posted image user posted image . Dela k strela, norooooooooo. Bo še več čvekanjauser posted image user posted image
Valentina76: user posted image user posted image user posted image  za vrtec. Pa čimmanj stersno privajanje. Pa kaj se še oglasi, sploh sedaj ko si na dopustu, in imaš sigurno malo več časa.

Eviii: uživajte še naprej. Dejan naj pa kar nori, saj gotovo to ni nobenemu problem, ko pa se tako malo vidite.

Da vam povem še štorijo , ko sem šla po avto: zjutraj mi je zagotovil, da bo avto ob 13.00 servisiran. Tja sem prišla malo pred drugo uro, in avto še ni bil urejen, je rekel da vsaj še eno urouser posted image . Sem rekla da v redu, da potem naj mi pa dajo en malo večji nadomestni avto, da lahko notri dam sedeže in lahko grem po mali. In ne boste verjele, avto je bil v desetih minutah dokončan, samo da ni terab še kakšnega avta ven dajatiuser posted image user posted image .

Jaz grem pa sedaj ven, pomagat možu travo grabit-tisto, na kateri bi mogel biti piknik, potem pa dobimo obiske.
Se tipkamo kaj zvečer, upam da bo katera tukaj.

(odgovor članu Valentina76)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
4.7.2008 21:59:35   
jer.za.
Nikjer nobeneuser posted image  Že vse v objemu svojih dragih, kajne? Saj je prav tako.
Meni je pa mož "ušel" na pivo, jaz pa seveda tukaj na RR. Jerca je šele slabe pol urce nazaj zaspala, in to seveda v Zalini postelji. Pa še obejti sta bili, in sta obe premočeni kot ne vem kaj. No, sedajle sem odprla okno na stežaj, da se malo prezrači, čeprav se pri nas pripravlja na eno nevihto. Upam, da ne bo hujšega, vendar je tako črno proti Kranju, da je groza.
Popoldan smo preživeli zunaj, Najprej smo pospravili travo, potem pa smo dobili obiske tako da smo bili zunaj skoraj do pol devetih.  Zala pravi da je imela na obisku fantauser posted image user posted image . To je nečak od moje kolegice, ki živi na Švedskem, enkrat letno pa pridejo sem. Že lani sta se Zala in A. zelo dobro razumela, in letos ko sta se po enem letu spet videla je prav čutiti neke take posebne iskrice med njimauser posted image user posted image user posted image . Tako da Eviii, kaj veš mogoče bova pa čez 20 let skupaj hodile na Švedskouser posted image user posted image user posted image , ti k svojim sorodnikom, jaz pa k svoji hčerkiuser posted image user posted image . No, malo hecca, ampak jih je pa res prav prijetno opazovati.
Sem se pa odločila, da dopoldan s puncama ne bomo nikamor šle, ampak bomo šle tukaj pri nas na en dolg sprehod, pa malo bomo okoli hiše pospravile. Če bo vse po sreči bo mož do kosila že nazaj, in bo popoldne samo našeuser posted image .

Jaz še malo RR preberem, potem pa grem rjuhe likatuser posted image user posted image .

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
5.7.2008 8:24:16   
jer.za.
Jutro!
Danes že vem, da bo en težek dan. Jerca je en velik sitko že odkar je vstala, nič ji ni prav, ves čas nekaj "cmergla", noče jest, polila je že cel jogurtuser posted image .
Evo, spet se nekaj dogaja, najbolje da jo kar šibnemo ven.

Lep dan

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
6.7.2008 23:00:50   
sazi
Čer,
da ne bo Jer.za imela samogovorov, se na hitro oglašam, da pohvalim našega malčka - je danes 1. lulal in zvečer še kakal na kahlico. Upam, da to ni bila samo ena muha in da ga bo stvar zanimala še naprej.
Drugače je pa za nami lep vikene, ampak o tem več jutri.
Rjuhe imamo sicer jogi in take frotiraste, ki niso nikoli zmečkane, ampak jih grem tudi jaz v kratkem likat.user posted image
Lahko noč in miren začetek tedna vam želim

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
7.7.2008 8:00:24   
jer.za.
Jutro!
Sazi, cenim to da vsaj malo pišeš, ker sem res imela že kar malo samogovorovuser posted image user posted image .
je danes 1. lulal in zvečer še kakal na kahlico.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Lev! Le tako naprej!

No, mi se pa soočamo z vedno večjimi težavami pri Jerci. Umivanje las je postala prava grozljivka. Iz tedna v teden je slabše, hujše. Ko pride na vrsto umivanje, se dere, cepeta, nori po banji, oba z dragim ji komaj umijeva lase. Pa smo čisto lepo umivali lase, sedaj pa tole, in to brez vzroka. Če bi nas kdo slišal, nam pomojem socialno pošlje na dom, tako hudo je tistih pet minut. Pa sva se oba z njo pogovorila, naju zastopi da je treba lase umit, vendar ko od besed preidemo k dejanjem, je pa kriza. Ampak enkrat tedensko ji pa le moram umiti lase, ni takouser posted image  Ko smo pa kje na morju, kopanju ji pa ni problema, če se malo potopi pod vodo, če ima vse na očehuser posted image user posted image .
Potem pa ga "sračka" še pri sprehodih. Včeraj smo šli na sprehod, in že po 10m je bilo "mamica nesi, nesi,...". Pa ko veste da kar precej hodimo, in je res tudi že lepo hodila. No, tričert poti sva jo včeraj nesla. Tudi če sva jo pustila kje za nami, je lepo počepnila in je ni brigalo, kje smo miuser posted image . Ko pa pridemo domov, pa lahko nori po stanovanju še dve uriuser posted image
Sploh ne vem kaj je to, resnično upam da samo obdobje, ker drugače se bo meni zmešalo. Gre tudi tako daleč, da se v svoji trmi najprej polula v hlače, potem pa še bruha. Res se mi že rola od vsega. Imate kakšen nasvet, kaj naj še naredim da se stanje malo izboljša?

Toliko na hitro, grem si eno kavo skuhat, pa pridem potem še malo na RR pogledat.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
7.7.2008 11:23:27   
jer.za.
Kaj je zdej to čveke, ni res nikjer nobeneuser posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
7.7.2008 11:24:12   
sazi
Sazi, cenim to da vsaj malo pišeš, ker sem res imela že kar malo samogovorov .

bova imeli pa kak dialog

je danes 1. lulal in zvečer še kakal na kahlico.

no, danes ni hotel na kahlico - upam, da bo popoldne ali zvečer spet kaka taka želja padla

Umivanje las je postala prava grozljivka

nasveta pametnega nimam - pri nas je namreč že ves čas grozljivka. MAMI, ne šampooooonaaaaaa (ampak samo zato, ker ve, da ga je potem treba sprati), potem pa upiranje in kričanje, ko mu sprima glavo - seveda s pomočjo moža, čeprav mu jo tudi sama uspem, ampak z zelo veliko napora.

"mamica nesi, nesi,...".

No, pri nas je bilo tako več kot pol leta. Še zdaj kdaj proba, pa ga potem nekako prepričam, če pa je daljša pot, nam pa nošenje ne uide.

Valentina - lepo, da se oglašaš. Želim vam lep dopust in neproblematično uvajanje v vrtec.

Vikend - prav fajn je bil. V soboto smo bili v Bohinju in je Lev navdušeno čofotal v jezeru (očitno mu je morej preveliko, am pa je videl na drugo stran in je bilo v reduuser posted image . Kaj pa vem. Včeraj pa sva bila dopoldne pri eni družinici na obisku (mož je bil priden na hiši), kjer je veselo čofotal v bazenčku, popoldne pa pri mojih na pikniku za očetov rojstni dan.
skratka super lep in sproščujoč vikend (edino jaz malo slabo spim, pa še Lev me na trenutke zbudi in mi malo spanja manjka).

Uživajte v malo hladnješem dnevu - meni prav paše.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
7.7.2008 11:25:04   
sazi
Kaj je zdej to čveke, ni res nikjer nobene

očitno si 50 sekund pred mano kliknila objavi in nekam izginila, ker te zgoraj ni večuser posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
7.7.2008 11:35:17   
jer.za.
očitno si 50 sekund pred mano kliknila objavi in nekam izginila, ker te zgoraj ni več

Ja sm res. malo se "sprehajam" po RR sm pa tja, da mi čas hitreje mineva.
Opažam, da ni hujšega kot imeti nič dela v službiuser posted image  Čas se vleče in vleče, jaz pa moram biti tukajuser posted image user posted image . No, še pol urce, potem grem na kofe, ob dveh pa upam da že domov.
Sazi, očitno bova res imeli dialoge, Tinkatonka je na dopustu, Bonnie_ v službi, ostale pa ...??????

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
7.7.2008 11:38:05   
jer.za.
čofotal v jezeru

Koliko pa ima kaj stopin jezero? A je bilo ful ljudi?
Ne vem zakaj ampak nekako mi tele gužve sploh ne pašejo večuser posted image  Še za morje sem možu rekla, da se mi ne da za več kot en tedenuser posted image  Pa drugače obožujem morje, ampak sploh ne vem kaj se dogaja z mano. Očitno me teli hormoni noro mečejo.


(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
7.7.2008 11:46:11   
Bonnie_RR
Hoj!

Nam je včeraj med nevihto ful vsekalo in skurlo modem. Je čist hin - to pomeni, da nimamo televizije, telefona in interneta.
Skratka, zdejle se oglašam od mojih, v prihodnje bom pa verjetno bolj na tesnem s časom, naslednji teden gremo še na morje... Bom videla, če se mi bo uspelo še kaj javit pred odhodom...

Javljam pa se samo na hitro, ker se počasi z mojo mami, sestro in Nikom spravljamo proti LJ - gremo v ZOO, na obisk, pa še v BTC. Če bo vreme zdržalo...

Lep dan!


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
7.7.2008 11:48:51   
jer.za.
Bonnie_: očitno sem jaz narobe razumela da začneš danes delatuser posted image  Se ti opravičujem.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
7.7.2008 11:50:08   
jer.za.
skurlo modem

Ojoj. No jaz če sem le doma, če začne malo grmeti vse skupaj izklopim. Upam, da čimprej porihtate, pa da ves ne bo preveč finančno udarilo tole.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
7.7.2008 11:57:24   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: jer.za.

Bonnie_: očitno sem jaz narobe razumela da začneš danes delatuser posted image  Se ti opravičujem.


Sem ravno hotela it dol, pa sem videla, da si gor...

Ja, danes se vse detajlno dogovorim, v teh dneh pa potem tud že začnem. Je zdej ful dopustov, pa potrebujejo štempelj iz LJ - to pa traja...

Js pa že komaj čakam!user posted image Čeprav sem vseeno tud malo živčna...user posted image

Modem... To je samo vrezalo, se rdeče zabliskalo in se ni več prižgal...user posted image Upam, da ga hitro zamenjajo... Se počutim kot v kameni dobi...user posted image

Zdej pa res šibam...

Lep dan vsem!


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
8.7.2008 9:32:45   
jer.za.
Na hitro nekaj napišem, da nas lahko vrnem nazaj na prvo stran!
Jaz sem ravno konec s sestankom, po eni strani sem zadovoljna, po drugi pa ne saj je sedaj dokončno, da mi pogodbe ne bodo mogli več podaljšati. Poteče mi 31.12.2008. Z možem sva že govorila, da bom najbrž ene tri mesece doma, brezposelna, da opravim še zadnja dva izpita in napišem diplomo, saj glede na to da bosta mali v vrtcu bom imela dopoldan res čas samo za učenje in pisanje diplome. Potem bom opravila pripravništvo, in se nekje zaposlila.
Sem pa tudi nasplošno danes zelo slabe volje, saj smo imeli včeraj zvečer kar velik konflikt z svakinjo-o kateri sem že pisala. In sicer zaradi tistega zamujanja. Je izjavila, da moja sestra pazi otroka njenemu možu, ne njej. No na tej črti je meni čisto zatajila svojega otroka, ne vem kako lahko izjavi kaj takšnegauser posted image user posted image user posted image .  Me je klicala po telefonu, obtoževala, prišla k nam, zbijala, vpila(tako da ji je potem že moj mož rekel da se nima kaj v njegoviši hiši kaj dreti in zbijati) in potem na odpeljala malega, ki je jokaluser posted image user posted image user posted image . Joj punce, meni se ta mali tako smili, da ne morem povedat. Pa svak(možev brat) tudi.
Drugače pa pri nas nič kaj novega. Jerca je bila včeraj kar pridna, danes gre pa k frizerju.
Se še kaj tipkamo kasneje, če bo še katera kaj tukaj.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
9.7.2008 12:07:59   
sazi
Se še kaj tipkamo kasneje, če bo še katera kaj tukaj.

No, jaz sem danes tu.

Predvčerajšnjim zvečer je imel Lev nekaj čez 38 vročine. Sem mislila, da bo zbolel, pa ni. Sem dopoldne (včeraj) ravno razmišljala ali naj ga peljem k varuški ali ne, pa me je poklicala, če je kakšna možnost, da ga imam včeraj doma (ker so ji predčasno nenapovedano prišli menjat okna), no, pa je šel z mano v službo, kjer sta bila včeraj tudi moja starša in je bil zelo priden in v pomoč. Je bil ves navdušen, ko je iz printerja nosil papirje naokrog in podobno.
Tako d ani zbolel in je zdrav in danes tudi pri varuški.

Imam pa zadnje noči jaz problem. Zaspim lepo, ko pa se zbudim, ni več variante, da zaspim nazaj. Tako sem se danes zbudila okoli štirih (je imel Lev nočne samogovore) in potem nisem zaspala nazaj - sem čisto uničena). Lev pa kar lepo spi.

Jer.za - tole z vašo svakinjo je pa res kriza. Žal nimam nobenega nasveta, se pa tudi meni fantek smili. Upam, da najdete kako rešitevuser posted image . Pa škoda zaradi službe. Želim, da ti v tistem prostem času res uspe končati vse za faks in si najti službo.

Koliko pa ima kaj stopin jezero? A je bilo ful ljudi?

Ne vem, koliko stopinj ima (blejsko j. ima 23 stopinj, Bohinjski verjetno kakšno manj), ampak je čisto dovolj toplo za kopanje. Ljudi je kar dosti, ni pa neka strašna gužva- no, kaj pa vem, mi smo na plažo prišli šele ob 17. uri. Tudi na Bledu se je kar nekaj ljudi kopalo. Če ti ni do morja, pa pojdite v Bohinj. Mi tudi še nameravamo. Sredi julija gremo za en vikend, ker pridejo do konca kuhinjo zmontrirat, pa še nekaj pohištva dostaviti, avgusta pa gremo mogoče za dalj časa.

Jerca je bila včeraj kar pridna, danes gre pa k frizerju.

Midva sva bila pa oba včeraj.

No, se še beremo kaj.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
9.7.2008 12:51:57   
jer.za.
O Sazi, kako sem te veselauser posted image . Vsaj ena tukaj, ki malo čveka.
Ja, tele enodnevne vročine smo tudi mi že doživeli. Pride pa gre, kaj naj bi bil vzrok temu pa pojma nimamuser posted image
Pri nas je pa Zalo nekaj pičilo na obraz, in ima celo oko zatečeno, pa še pol ličnice. Pa pojma nimamo kdaj in kaj naj bi to bilo. Če do jutri ne bo bolje, se bova šli malo k pediatrinji pokazat.
O našem frizerju včeraj pa ne bi komentirala. Jerca sploh ni pustila, da bi jo ustrigli. Smo jo potem komaj vsaj spredaj malo postrigli, zadaj pa ni pustilauser posted image user posted image  Se že sedaj bojim, kako bomo v nedeljo umivali lase.
Svakinja....ja, včeraj me je potem spet popoldan klicala, mi jokala v telefon, ....grozaaaaaaaa, ma bolje da se sploh ne obremenjujem več z njo, ker sem potem samo še bolj slabe volje.
Grem, imam en telefon...

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
9.7.2008 12:55:30   
jer.za.
prostem času res uspe končati vse za faks

Ja jaz skoram mislim da mora uspeti. Doma bom z namenom študiranja, gotovo že ves december ker bom morala še dopust in ure pokoristit, v 4-ih mesecih pa mislim da mi bo uspelo.


(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
9.7.2008 13:28:29   
tinkatonka
Hejla!

Mi smo že od včeraj doma, kaj več pa napišem, ko mi Anej zaspi. je čist dopustniški. Ni minute časa za počitek. Se oglasim kasneje

LP Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
9.7.2008 13:28:56   
sazi
O Sazi, kako sem te vesela

No, to je a lepo prebrati.

Lev tudi ni navdušen nad striženjem, ampak je kar šlo. Mora pa obvezno sedeti pri meni v naročju in ne mara tistega pregrinjala, tako da sav na koncu oba polna njegovih las - pa zelo ostri se mi zdijo ti laski in vse ful pika potem.

Mah, diploma in podobno... Jaz sem jo pacala 1 leto, pa nisem imela nobenih drugih obveznostiuser posted image  - imam probleme z zaključevanjem (no, pa saj se mi pri sedanjih nalogah tudi pozna). Za izpite mi ni problem študirat, naloge pisat pa user posted image  -  pa še 5 me jih čaka.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
9.7.2008 13:40:31   
sazi
Se oglasim kasneje

Sem šele sedaj opazila, da si pisala istočasno kot jaz. verjamem, da ste se imeli lepo, čakam pa na "poročanje" user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Malčkov tek letos praznuje skupaj z Modrim...
photo
Udeležba na Malčkovem teku bo za vse mlade športnike brezplačna, kar omogočajo številni zvesti partnerji dogodka. Zaradi...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?