|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: vozički Hartan
3.2.2009 13:28:06   
Zora20
Hi,

hvala za informacijouser posted image

(odgovor članu vanomis)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: vozički Hartan
4.2.2009 7:16:12   
Dali*
No...mi imamo za našega malčka, ki ga bomo spoznali čez 5 tednov že pripravljen voziček model Topline S plus. Meni gre komot v golfa. Vem pa da ima kolegica Racerja in ga lepo pospravi v Toyoto yaris star model.

Veliko prijetnega vozičkanja s Hartanom vam želim...naš še čaka na krst...


(odgovor članu vanomis)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: vozički Hartan
7.2.2009 15:14:49   
ajkab
Pozdravljene!

Tudi midva pričakujeva čez 5 tednov in sva včeraj dobila Hartanov Topline S plus, ki pa sva ga na srečo naročila iz nemčije! Hvala bogu da me je prodajalka v Mozirju razočarala, glede na to da sem bila odločena za ta model, sem jo vseeno vprašala po popustu ( v prednovoletenem času je imela večina trgovin popuste božične, miklavževe...), od takrat od nje ne duha ne sluha, čeprav sem imela naročilo samo še za potrditi ( če bi mi lepo odpisala da ne dajejo popusta bi vožiček 100% kupila tam). Glede na to da pa cene niso ravno majhne sem se odločila da probam z naročilom v nemčiji. Čeprav sem to počela prvič in se na nemščino ne spoznam najbolje sem uspešno naročila voziček plačala preko spleta in ga dobila za 130 evrov ceneje skupaj s prevozom ( ni veliko je pa še vedno ceneje). Sicer me je skrbelo kako bo z dobavo če bom dobila  vse kot sem naročila,  čeprav je to velika otroška pletna trgovina. Tako sem sedaj dobila vožiček,  kateri mi je res všeč in sem si ga želela od samega začetka in vse je ok. 
Tako da se vam splača prej pogledat še kje drugje saj se na lahek način da prišparati, pri isti stvari!

Lep pozdrav vsem

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: vozički Hartan
8.3.2009 20:00:58   
ZmajTolovaj
Kje pa si ga naročila?

_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu ajkab)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: vozički Hartan
9.3.2009 21:42:44   
Tedi77
http://www.babyonlineshop.de/
Tole je link spletne trgovine, kjer smo mi kupili Hartan Racer S. Vse pohvale, vozičku in trgovini. Dobavljen je bil v roku (ki je resda 7-8 tednov, ampak to ti vnaprej povejo), profitirali smo 100 EUR (zdaj bi še več, ker vidim, da so se medtem pocenili).
Voziček je super. Res pa, da je težak in velik. Jaz se kar namučim, da ga pospravim v prtljažnik C4, moram odstranit 3 kolesa. To je pa tudi njegova edina pomanjkljivost, v ostalem pa popolnoma ustreza mojim pričakovanjem.

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: vozički Hartan
9.3.2009 22:10:54   
ZmajTolovaj
Aha, sej to sem pa že neki gledala. Hvala!
Veš kaj me zanima, a gre pri tem vozičku naslonjalo čisto pokonci? Se pravi da lahko otrok sedi čisto zravnano (kot 90')? 

_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Tedi77)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: vozički Hartan
23.3.2009 23:15:55   
Olivija*
Še ena zadovoljna uporabnica Hartana Topline S se javljam! Brez problema ga dam v nissan micro ne glede na to, ali je na njem trda košara ali športni del.

Pohvaliti moram tudi Barbaro iz Mozirja. Ko sem odlomila pritrdilni čepek za bremzo, mi je poslala dva nova po pošti popolnoma zastonj in zelo hitro. Vesela sem, da sem ga kupila v Mozirju, saj imam zdaj tudi vse "poprodajne" storitve vključene. Gledali pa smo prej dolgo časa hartane v Avstriji, a so bili znižani samo razstavni artikli, ki so verjetno že precej dali skozi. V Mozirju popustov sicer res ni, ampak kot sem že rekla njihova garancija pokriva vse (tudi če po nerodi sam kaj odlomiš).

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: vozički Hartan
1.5.2009 12:53:01   
studentka
pOZDRAVLJENI,

SAJ NE SPADA RAVNO SEM, A VSEENO...PRODAMO NAMREČ ŠE NE 11 MESECEV STAR HARTAN RACER S. PRODAMO GA NAMREČ ZATO, KER SE NAŠA LUMPA NE VOZI RADA V VOZIČKU IN SE VEČINO ČASA PRENOSI V KENGURUJU. DRUGAČE PA SMO S HARTANOM VEČ KOT ZADOVOLJNI. RES JE MOGOČE TEŽJI OD KAKŠNEGA PEG PEREGA A JE ZATO LEPŠE VODLJIV IN PRIMERNEJŠI ZA MAKEDAM, GOZDNE POTI IPD. (IMAM OBA TAKO, DA LAHKO PRIMERJAM:)). ZRAVEN VOZIČKA JE TUDI MEHKA TORBA, KI SE POZIMI PREDELA V VREČO ZA NOGICE IN PA SENČNIK.

VOZIČEK JE BIL VOŽEN PRIBLIŽNO 4 MESECE (DOKLER SMO ŠE LEPO SPALI) IN ŠE TO V POLETNIH MESECIH...GLEDE ZLOŽLJIVOSTI PA...MI SMO GA KOMOT SPRAVILI V PEUGEOTA 2006 IN IBIZO :)). SE PA DA TUDI CEL RAZSTAVIT ( S PAR GUMBKI:)). ČE KATERO ZANIMA SLIKICE NA: http://www.moj-album.com/uredi/mamikatja/15534329/user posted image

VEČ INFORMACIJ PA LAHKO DOBITE NA: katja.sagadin@gmail.com

(odgovor članu vanomis)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: vozički Hartan
11.5.2009 12:29:35   
žab*ca
Jaz bom pa kar tu na tem mestu vprašala uporabnice SketerjaS,kako privežete otroka s pasovi.Namreč moj skoraj 6-mesečnik ko ga dam pokonci sedet skoz leze dol in mu potem pasovi pridejo čisto nad glavo.Pa je moj fant kar velik.Upam da me razumete,v glavnem tisti del med nogami ga še ne drži gor(pri kolegici sem videla,da ima Peg pergo pas tudi med nogami,tu pa ni.
Fajn bi bilo,če bi se tudi tukaj kot pri lupinici MC,dali pasovi prestaviti.
In na splošno kako ste kaj zadovoljne z njim.

(odgovor članu Zora20)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: vozički Hartan
13.5.2009 13:18:47   
Picabo
Tudi midva sva za našega dojenčka, ki ga pričakujemo septembra kupila Hartana... Kot je reklo že nekaj punc pred menoj... izgleda neuničljiv, zelo je ohranjen (naš je odvozil že 2 punčki). Ker sva se zanimala tudi za Jane, je slednji v primerjavi s Hartanom hitro zmajan in se ne zdi več 100%.

So pa res zelo dragi, zato sva midva poiskala ugodnejšo varianto, rabljenega. Torej pogumno, da se jih dobiti tudi tako in zelo lepe in ohranjene.

_____________________________

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: vozički Hartan
12.6.2009 21:07:07   
studentka
Naš voziček še kar išče srečnega lastnika...slikce na:http://mamikatja.moj-album.com/album/15534329/. Skoraj nič vožen, star leto dni...z mehko torbo, dežno prevleko, senčnikom...cena kompleta: 280 eur (nov okrog 570 eur).


(odgovor članu Picabo)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?