Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
ali naj upam ali naj bom realna? 25.2.2005 14:19:09
muriel
zivijo!
kot ve najbolje veste je cas pred in po M najbolj zivcen. dobila naj bi jo v sredo, pa ni se nic. le v ponedeljek in torek malo rjavega izcedka. prsi imam ogromne (moj dragi je presrecen), vsake toliko casa me nenavadno in bolece zabolijo jajcniki (ne tako kot me ob M; ne cutim tiste napetosti).
danes me grozljivo boli glava in ker sem vsa ze zmesana, si ne upam vzeti nobene tablete.
ali naj upam ali naj bom realna? 25.2.2005 14:28:34
muriel
joj, hvala!!! vas je pa res veliko na forumu sedaj! sem tip, ki rad odlasa in ker se pocutim kar tako nekako v oblakih, se nocem sputiti na tla, ce ni res. ne vem, ce ne bom pocakala do jutri zjutraj. da ne bom prevec razocarana!ce ni, bom lahko celo soboto doma v postelji slabe volje.
ali naj upam ali naj bom realna? 25.2.2005 17:58:31
Meggi
Sem ravno razmišljala kdaj bo katera napisala da se zapiše na seznam :nosecka: Res, je kar pestro ko ne veš a res gre zares ali ne..
In jaz sem zvedla da je eni sodelavki (morda kar dvema) ŽE. In jaz ko sem bila tako sigurna da bo takoj po štartu- splanirala- Pa NIČ. In sedaj kaj to vse pomeni. Da bi na seznam :nosecka: prišle kar tri od 5 možnih. Še bo pestro v naši bajti.