ELMA
|
Čer...evo končno žandari spijo Elma se je tolk najedla , brokoli-kašice , in upam da bo spala, vsaj do 4 zjutraj .Dons nismo nič vinčka pile ..... IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Jaz bi tudi kam prišla ... Samo z mojim pacientom rajš ne. Sem ga že zadnjič morala doma pustit, ker je bil tečka, zdaj je pa vsaj dan slabše, ker že takoo neučakam, pa nima se kam dat, pa delat ne morem nič, pa ... mogoče bi mu pa patronažno zrihtala pa šla z mulci za 2 dni nekam, bo takoj nehu težit, k bo vidu kaj ima doma Ej, danes si je celo sam dal injekcijo, čeprav je rekle, da tega ne bo nikoli delal, ker sem prišla iz zoo-ja šele ob 1h - na kosilo seveda ... Saj meni ne teži - ampka je odveč samemu sebi. To pa smeta na piknikih! Eh, ga bomo že v red spravle. Sej smo same gajstne! Elma ima ravno prav namazan jezik, da mu ene 3 pove Ej dolenjka , jaz mam samo za svojega namazan jezik ,če me ne bo na pikniku ,sem sigurna da boš ti za vse poskrbela tko kot tuki , šefica je šefica , se veš da delavci nemorjo čez nadrejenega