dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Jutro Dolenjka, naprej sori, ker sem včeraj kr zginla-net mi je poniknil Zjutraj sem vse resetirala, zdej pa upam, da dela, kot je treba. Naša noč super. Spali do 5h pa potem kar do 9.30 , sem mislila, da me je pobral in da sem v nebesih, ko sem na uro pogledala No pa me ni, sem kr še tukaj Midva bova pa vseen mal v senčko šibala, pol mamo pa 3.cepljenje, pa vse kar paše zraven. A na tem pregledu tud kri vzamejo, pa kaj še?? Pri nas so bolj na izi, pa kr kej spustijo, tako da mel vem, da jih pobaram, drugač ne bo nč ... Sem pa tuhtala še neki. Kao pri 6 mesecih ne rabijo več ponoči jest. A je ob 5h mišljeno ponoč al je to že jutranji obrok? Da vem če ga čem pol ko bo vsaj 7 m star odvajat, al naj revež papca takrat , če bo še vedno takrat jedel... Hudooo doooobrooo spanjeeeeeee Zaenkrat je ob 5h še mal svetlo a ne? No, to pol ni nočno hranjenje Čez 1 mesec, ko bo ob 5h še tema, bo pa to spet nočno hranjenje Šalo na stran, odvajanja se pa jaz kar malo bojim Meni se zdi da vzamejo kri in vodo moraš v vrečko nalovit Ne vem, boš ti danes povedala Kaj mi predlagate, da grem v BTC al rajš ne