Pandica
|
Hello Da se še jaz potačlam danes Pred 15 minutami sem nesla mojo princesko v njeno sobico spat zdaj pa bom videla kako dolgo bo tiho. Ker itak, da je spet spala pri meni. No, zdaj je v svoji sobi po več kot mesecu dni in me res zanima kako bo danes tole izpadlo K&M full lepe slikice Zakaj pa nisi dodoala še kakšnih iz morja, ko ste zdaj bili? Iyra tut voji princeski sta pravi lepotički, ti pa si mi tak asica na kvadrat, da folgaš z dvema, vsaka ti čast Saraya ja kaj pa se moraš ti zbudit 4 ure pred srečanjem? Saj pa ne boš šla na poroko, da se boš tak rihtala al kaj Te se morama mi2 z botrco tak vstat ob 6h, ko sma doma v takem svetu ne botrca? Aja, slikice pa so na internetu, jih poiščeš kaj pač želiš in potem samo zalimaš v post, simpl ko pasulj Srečanje tut jaz lahko v pon. mi je pa vseeno kje, itak morem v vsakem primeru z avtom prit. Je pa res, da mi je EP veliko bolj domač kot Qualandija, ampak, če se bomo tam zmenle vas bom tut že nekje našla, a ne? Vrtnica kaj tebe pa je kaka čarovnica odvlekla, da se nič več ne javiš?