|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
2.11.2008 14:51:07   
trnuljčica
user posted image user posted image user posted image za Kekca

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
2.11.2008 17:25:22   
botrca
kekec user posted image user posted image user posted image in za skrbne starše user posted image user posted image user posted image . Ni problema, boš pa drugič prišla na srečanje.
Dobimo se lahko, če se strinjate tam pred pikapolonico oz. na vrhu tekočih stopnic. Zmenjeno? Kaj pa šifrauser posted image  Vozičekuser posted image user posted image user posted image . Ma itak bomo vse z vozički in otroškim vrtcem, ne.

Se vidimo jutri, komaj čakamuser posted image user posted image user posted image . Ajde adio.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
2.11.2008 18:34:25   
arabela*
Ja botrca,važi.Pred Pikapolonico.Mene ne boš zgrešila,bom imela obe frklji zravenuser posted image .

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
2.11.2008 18:35:47   
arabela*
K&M,kak je kekec,ubožec maliuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
2.11.2008 18:38:01   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Kaj pa šifrauser posted image   

mislim,da nebo nobena druga kar tako stala pred Pikapoko in čakalauser posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
2.11.2008 20:34:27   
AndrejaLana
Za Kekca user posted image user posted image user posted image

Se že  veseliva...Mi2 vas bova pred Pikapolonco, tako kot je botrca napisala. Upam samo, da moja user posted image  ne bo preveč tečkasta, ker ponavadi gre okrog 11 spat. Z malo sreče bo spala v vozičku... Se vidimo... Se prav veselim, da vas spoznam user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
2.11.2008 20:57:16   
botrca
Vrtnica79 in koala, kaj pa vidve? Sta kaj jezniuser posted image  Prideta jutri?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu AndrejaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
2.11.2008 21:21:10   
Pandica
botrca  in saraya   a mi lahko prosim pošljeta na ZS vajini tel.št. v primeru, da ju3 malo zamudim in nebo več nobene pred Pikapolonoco, da eno pokličem, da mi pove kje se nahajate user posted image  user posted image  user posted image
Hvala vama  user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
2.11.2008 21:21:39   
Pandica
K&M  user posted image   za Kekca

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
2.11.2008 21:34:30   
arabela*
Uf,nam pa je danes uspel načrt.Tamale dve do devetih spakirat v posteljo.Sicer z mukami in dretjem,ampak je šlo.Marisa še sicer drema na mojih rokah,ker ko jo v kinderpet položim,jo začne jo kupčki matrat.Pol pa jo polagam notri,pa spet ven,pa spet notri,da se mi zrola....user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
2.11.2008 21:37:25   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Uf,nam pa je danes uspel načrt.Tamale dve do devetih spakirat v posteljo.

user posted image user posted image user posted image

Samo, če je Marisa še pri tebi v naročju potem je načrt samo delno uspel, kajne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
2.11.2008 21:39:37   
arabela*
Ne,je skopana,sita,vse,zdaj jo samo še noter položim(že drugič)user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
2.11.2008 21:41:38   
frutka_
KM, pozdravite velikega bratca!user posted image user posted image user posted image
Jaz se srečanja ne morem udeležiti, ker dobim dopoldan obisk in bomo ga najbrž mahnili v park. Načvekajte se!user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
2.11.2008 22:41:24   
Janey
punce naju tut žal ne bo

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
2.11.2008 22:47:53   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

punce naju tut žal ne bo

zakaj pa touser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
2.11.2008 22:50:06   
arabela*
nič,grem v toplo  posteljo.

lahko noč vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
2.11.2008 23:51:57   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

nič,grem v toplo  posteljo.

lahko noč vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aha, danes pa si šla prej spat, ko se moraš ju3 tak zgodaj vstat zarad srečanja, ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
2.11.2008 23:54:49   
Pandica
user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
3.11.2008 8:45:20   
koala
Fajn čvekajte danes mariborčanke, midva bova pa danes z januarčicamio čvekala.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
3.11.2008 15:05:05   
kekec in mojca
Ste se načvekale?

Hvala vsem za pikepoke. Kekec je fasal virusno angino, k sreči pa nima neke hude vročine.

Zdaj je prišel ati domov, predajam varstvo, jaz pa grem malo v ležeči položaj. Tamali me je vrgel gor že pred pol sedmo - pa je danes dolgo spal!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
3.11.2008 17:13:06   
gold fish
babike pozdravljeneuser posted image ....

...sem rabla kar nekaj cajta, da sem vse prebrala....   mi je saraya o nekem srečanju na drugi temi napisala, pa sem prišla pofirbcat...(še sreča, da mali pikec spi, ta veliki pa mi je pobegnil ven)...... vedno zamudim, ko se dogovarjate, sicer mi pa itak še ne znese...

preden, da se midva porihtava..v avto in v mb...je že pol skoraj cajt za novo papicouser posted image ..... A ve to pol kar tam v Ql al v EP prakticirateuser posted image  .... Pa ta projekt, da imam user posted image  zadaj v avtu kontra obrnjenega, mi nič ni všeč....  kaj naj pol na hitri cesti naredim, če začne recimo user posted image  al .....user posted image

Kaj ni nobene, ki je kje v mojem koncu doma, ne pa pod P.gorcouser posted image ?

Bubi in saraya - malo me prej ruknita za srečanje....jaz to preberem pol, ko je že mimouser posted image ...

Nič.... šibam zdaj velikega pikeca poiskat...mora še nalogo naredit in se malo glasbo učituser posted image ...zdaj niso več zu, u, pa mu.... zdaj so prave ocene...je bolj resnouser posted image .....

Šibam....

Pozdravček,

user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
3.11.2008 17:19:39   
arabela*
user posted image ,sem vidla,da si komaj danes prebralauser posted image

Ej,pa saj lahko greš ti  po stari cesti do Mb.Ti povem,jaz sem danes prvič šla sama z malo z avtom,pa sem nazaj grede bila tak živčna,da sem Anejo pozabla pripasat v zic,pol pa začne še Marisa bruhat,jaz živčna.Kriza.Pa saj se da,po stranski cesti,da se ustaviš.Ker jaz še nisem zgruntala,ki se na mojem avtu airbag izklopi,drugače bi jo itak imela spredajuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
3.11.2008 17:21:03   
arabela*
botrca,hvala za user posted image ,naslednjič smo pa me na vrstiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
3.11.2008 18:03:31   
arabela*
kam pa ste danes vse poniknile?user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
3.11.2008 18:18:21   
majar.
hmm....
danes je bil pa tako lep dan, da bi ga bilo škoda doma poreživetuser posted image
medve s hano sva se potepali malo po centru pa še evroparka smo po atija skočile, pa si par oblekic privoščleuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...
Napiši svojo zgodbo o dojenju in osvoji su...
Dojenje je neprecenljiva izkušnja vsake mame. Zapiši svojo zgodbo, sodeluj v natečaju Aptaclub in se poteguj za čudovite...

romantika
hibela

Ali s partnerjem raje večerjata ob svečah ali luči ???

ob svečah ker varčujeva z električno energijo (9%)

ob svečah ker je to bolj romantično (29%)

ob luči ker je to bolj sexi (16%)

ob luči koga briga elektrika (47%)

Število vseh glasov: 296

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!