Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Jaz sem imela 2 muci, ki sta imeli mlade med tem ko sem bila noseča -sem bila 2x porodna babica! Niti na misel mi ni prišlo da bi jih dala stran, pa sta bili obe zunaj. Itak si umivaš roke in vse. A zelenjave se tut ne sme jesti? Ker pri tem je večja možnost za okužbo, kot pri stiku z mački.
. Itak ni možno nadzorovat vseh mačk v okolici in preprečit, da ti pa ravno one ne bojo srale po vrtu, pa zlobno tokso prenašale, tako da če je naš mačkon več, ne more naredit dodatne škode, po božanju in pred jedjo, pa umivam roke še bolj intenzivno kot prej.
stran.
. Sta pa hišni mački, imata lep razgled čez balkon
, čivavico, ki je tudi notri. Živimo pa v hiši, je dosti prostora, živali imajo svojo sobo, tako da ni problem. Ne hodijo po kuhinji in sobi v kateri bo dojenček, na voljo pa imajo svojo sobo in pa velik hodnik.
To so zame totalno brezsrčni ljudje.