petra *k
|
dobro jutro!!! zaj pa si zaslužite ki ste tak pridno čvekale včreraj. tatly, nič se ne sekiraj, da si povedala, vam pa hvala za podporo. ja včeraj popoldan so samo delali ctg, pa so rekli, da je po ctg vse ok. mam pa v petek opet ctg pa uz, da vidijo, če je ta pretok, zaradi katerega bi mogla notri ostati, vredu. je pa G rekel, da me bo mel na intenzivnem opazovanju. zaj nevem, če bom mogla že zaj na vsake 2 dni tam težiti, al kak.samo po mojem te to ni nič tak hudega, če lahko čakajo do petka?? no bomo vidli. v glavnem, fajn so me včeraj zmatrali: od 9 do 12.30 sem bla cel čas okoli doktorov, mela 3 uz, 3 ctg. pa popoldan še te samo 1 ctg. pa direkt sma šla na trgatev potem, so še čevapčiče pekli, midva pa doma brez kruha in sma mogla iti še nekaj jest. saj sma prišla malo po 21h domov, samo se mi te ni dalo rač prižigat. se pozna, da sem včeraj malo več jedla, sem bla že danes na vagi, pa kaže 1kg več kot sem mela do zaj. bodoča mami, javi, kak si rešla na pregledu. pa hvala da si vprašala. sem bla včeraj tak zmešana,da sem pozabla iti v lekarno še jaz vprašat. ker vprašanje, če jih v ormožu majo.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|