petra *k
|
alo čvekice tatly, saj veš, ko maš cajt, se samo zglaste, jaz več al manj cele dneve samevam, tak da mi full paše, da pridete, pa še stello vidim jaz pa sem te včeraj bla pri g, mi je naredil ctg, pa uz na vse načine, pa še na merjenje obsega sem mogla iti. no popodne pa me moj zove iz službe, da so ga zvali iz ptujske bolnice, pa da je klical nazaj, pa so mu na šalteru rekli, da nevejo zakaj so ga klicali, da ga je ena sestra klicala iz ginekološkega oddelka. mene je že panika, kaj je te zaj narobe, al kaj bi radi. pa sma danes vjutro klicala gor in dobla toto sestro, je rekla,da je ginekolog naročil, da morem jutri priti opet na ctg pa merjenje obsega trebuha. lepo so najdva prestrašli- je bla glih tatly pri meni s stello pa njenim, tak da so me malo rešli z razmišljanjem o tem, kaj bi radi. no tak da grem jutri opet na ptuj. sicer pa mi ni težko saj boljše da smo ziher, ne??
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|