Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

To je ta glavno!
: Ja, naša jih je imela ful. In kot vidite jih je imela še po čelu.
Tudi po hrbtu je bila kosmata, a so ji vse "ta nepotrebne" dlačice kmalu odpadle, laski pa niti eden. Samo gostili so se ji. Sicer pa imamo pri nas te bujne "porodne frizure" že v familiji. Sploh moja sestra in jaz.
!
za svoj RD
...
pa delala kot nora...moj kodrček je pokazal, da mu to ni bilo prav nič prijetno in me je še dva dni pošteno bolelo v spodnjem predelu trebuha...naxt time bom jaz izigravala kraljico na celi črti!!!...sedaj pa še mal lepih dogodivščin....dobila sem se s frendico, ki je nisem videla že 8 let...bilo je fantastično...z njeno družbo smo šli še na nogometno tekmo (sodim med fanatične ljubitelje nogometa
), kjer so se navijači stepli in smo morali bežati na drugo stran stadiona....
AVANTURA na kvadrat....in na koncu sem sem lahko sladkala tudi z original sacher tortico
v trebuščkih...moj koder še nič ne ropota
...pa bo še čas tudi za to, a ne!
stisne ampak grozote se dogajajo vse okoli nas...potem pa so danes tukaj še vsi ti mediji, ki so polni vseh zgodb..tudi takih s srečnim koncem, ok...samo lepe stvari moramo brati, bodoče mamice
, ker je še prezgodaj - sem šla v staro materinsko gledat, kdaj sem začutila Mašo (rodila 30. 4.), in je bilo to 10. 11., tako da bo zdajle kakšen teden prej.