zupancdam
|
Jutro aprilčice. Ste bile kar pridne čvekice čez vikend. Sem vas spremljala, sam se mi ni dalo pisati. Kaj hudiča vse se dogaja po svet(mislim članek, ki ga je sonček prilepila). Groza, groza! Res je kruto, no pa pozabimo na to. Sonček ni s tem nič slabega mislila, ko je ta članek prilepila, drugič pač ne bo kaj takega pokazala, ane sonček? Saj druge grozne stvari tudi beremo iz fibrca, pa čeprav tega nočemo. Preskočite to, pa bo! In kako ste kaj drugače? Moja prijatlca oktoberka mbd, še zdaj ni šla rodit, pa je imela rok 13.10. nič ne kaže, jutri ima spet ctg. Jaz sem bila 8 dni čez rok, pa so me obdržali notri, ker sem sama sitnarila in mi z gelom sprožili popadke, bog ve kako dolgo bi še čakala drugače. No, pa nekatere so tudi 19 dni čez rok rodile, samo to čakanje ubija. me imamo še nekaj časa, ane? Uživajte v tem sončnem dnevu, tiste doma in tudi tiste v službi, saj bo hitro minilo. L.P