Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Mene je pa včeraj že nekaj špikalo tam doli. Upam, da ne bo prišla . Sem pa ves dan, ko sem se v avtu vozila vohala čudne vonjave. Zanimivo, da mi moj vedno govori, kako smrdi, ko greva mimo Vrhnike, včeraj pa on ni vohal, jaz pa fuuul. Prvič da sem kaj zavohala.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
Ojla. No, tudi moja se je končala, tako da zdaj zopet v akcijo. Se pa ta mesec ne mislim nič obremenjevat s tem če bo al ne, saj narava že ve kdaj je pravi čas, pa čeprav si noro želim biti . Punce akcija. Lp
tako j ko sva prispel v ptujske na dopust se mi je na hlaČkah pojavil rjav flek in sem že rekla dragemu no pa je M tukaj in sva šla kupit tampone da se bova drug dan že lahko šla kopat. in res sem jih uporabila potem pa vmes gledam in nič sem pa rekla da ga ne bom več imela če ni nič in sem se lahko ves teden normalno kopala brez tampona.pokazalo je
počutim se dobro ,samo lačna sem vsako uro in pojem za vsako nekaj malega do kosila. Zdaj vsaj vem zakaj veliko jem- V torek imam pregled in komaj čakam da vidim malo pikico ki raste v meni.3slikce že imam od prvega UZ,ki sem ga imela 26.8 ko sem malo krvavela ,a takrat je bil samo rumeni mehurček ,sedaj pa naj bi se že lepo videl plodek.komaj čakam
in ti sedaj se ti pa začne akcija plodnih dni,
hej bejbe! evo, jest tud malcek upam, da nam tokrat, u bistvu v prvem krogu, ker prejsnji mesec sva se z mojim bolj fajtala kot kej druzga, ... sam punce ce je men kej jasn kdaj naj bi bli tisti pravi dnevi Zadnjo M sem mela 8.8., kdaj bo pa zdej se mi ne sanja k mam tolk razlicno dolge cikluse... poleg tega sem zadnji teden mal delala O teste in so bili vedno negativni, tko, da res nimam pojma in se mi tud sanja ne a bi loh kej blo a ne... na 2 dni pa nisa . tko, da kar bo pa bo. no sej zaenkrat sem se cist skulirana, k smo sele na zacetku ... pa vseen drzmo pesti za vse nas pa lep vikend vsem in cimvec novih
Lep pozdravček vsem skupaj... Sem popolnoma nova tukaj gor. No ja, z mojim naraščajem zaenkrat še ne bo nič (ni niti v planu - razen, če se bo kar najavil... :) ) Bi pa tudi jaz navijala za vse ki v septembru ne pričakujete M. Držim pesti, da vam uspe!
hej bejbe! evo, jest tud malcek upam, da nam tokrat, u bistvu v prvem krogu, ker prejsnji mesec sva se z mojim bolj fajtala kot kej druzga, ... sam punce ce je men kej jasn kdaj naj bi bli tisti pravi dnevi Zadnjo M sem mela 8.8., kdaj bo pa zdej se mi ne sanja k mam tolk razlicno dolge cikluse... poleg tega sem zadnji teden mal delala O teste in so bili vedno negativni, tko, da res nimam pojma in se mi tud sanja ne a bi loh kej blo a ne... na 2 dni pa nisa . tko, da kar bo pa bo. no sej zaenkrat sem se cist skulirana, k smo sele na zacetku ... pa vseen drzmo pesti za vse nas pa lep vikend vsem in cimvec novih
katka11, na seznamček sem te vpisala pod xx.09 - ker ne veš točno kdaj imaš .
ostalim, pa ki ste se nam pridružile in z veliko optimizma naprej!!
uuuu madona nas je.... sej to je ful dobr, k zihr bo kr neki punc, ki jim bo uspelo . juhuuuuuu . skratka jest navijam za vse! ja, sva pa se zlo na zacetku, tko, da se res ne obremenjujem, zaenkrat in tud tko, kot nama pase. sam praste me cez 3 mesece, k bom pa ze vsa napsihirana, kolikor se poznam
Jaz imam tudi vse zmešano, sem štela kar najdaljši cikel do sedaj.....me je to hecalo že prejšnji mesec....
hi hi hi nas je več takih. jaz nisem nikol imela točne (razen takrat seveda, ko sem jemala KT). In tudi nikol je nisem imela na 35dni , sedaj mam vse zmešano . Zato mormo pa bolj pogosto da se bo prijelo .
Tudi moja M ima zadnje čase probleme. Vedno je bila točna, odkar pa ringaraja berem pa že prehiteva!!! Se mi zdi, da se ti lahko stran malo na psiho obesi. PUNCE SAJ VESTE - KAR BO PAČ BO!!! Samo nikar se ne vdajte!!!
tako j ko sva prispel v ptujske na dopust se mi je na hlaČkah pojavil rjav flek in sem že rekla dragemu no pa je M tukaj in sva šla kupit tampone da se bova drug dan že lahko šla kopat. in res sem jih uporabila potem pa vmes gledam in nič sem pa rekla da ga ne bom več imela če ni nič in sem se lahko ves teden normalno kopala brez tampona.pokazalo je
Punce, upam da so znakci, ki jih opažate res znak !
Jaz pa nisem pozorna na nobene znake, ker vem, da jih pri meni ni. Obakrat, ko sem zanosila ni bilo nobenih znakov, čisto isto kot bi prihajala . Pa obakrat me je že malo zvijalo v trebuhu in sem že vložke nosila, ker sem mislila, da se bo zdaj zdaj ulilo, samo da se ni
Ja ja, še ene 10 dni pa bo vse jasno, a bomo tabletke papali ali ne. Upam, da ne.