giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 monty:ja res baje sploh ni priporočljivo kopanje v bazenih ,saj je veliko bakterij notri,klor ne razgradi vse.Zato je mene toliko bolj bilo strah saj predno sem delala test sva bila na dopustu in sem se ves teden kopala v bazenu ,saj si sploh nisem misla ,da nama je ratalo.V so strečo in da si nosečka a jaz bi prej naredila test predno bi šla ali pa vsaj na krvno preiskavo ,da ne bo kaj narobe.Držim pesti in navijam zate. Monty, Sonček in vse, ki se bojite kopanja... Tale "baje", "sem slišala", "so rekli" to so same babje vraže al kako se že reče, dajte se prosim strokovno pozanimat, prosim, prosim, ker potem se takšne zgodbice širijo naprej. Na Pušenjakovi strani je milijon vprašanj v zvezi s kopanjem v bazenih in venomer ponavlja, da so bojazni čisto od več, ker je v nožnici tako ogromno število bakterij, da jih te iz bazena niti pod razno ne morejo "razredčit". Si je pa treba mokre kopalke preobleči, to je pa itak vedno priporočljivo!Tukajle je samo eden izmed njegovih odgovor, če greste v isklanik, pa jih boste našle še nešteto: http://med.over.net/forum5/read.php?19,4681305,4681305#msg-4681305 Če ne verjamete, vprašajte svojega ginekologa, preden ste tako prestrašene. Te skrbi in strah in kompliciranje na koncu ne naredi preveč koristi vašemu malemu bitjecu. Dajte živet čim bolj normalno in sproščeno življenje, saj nosečnost ni bolezen ali karkoli, kar bi vas moralo ovirati pri vsakdanjem življenju, sploh pa ne tako zelo zgodaj, ko večina žensk niti ne ve, da je nosečih. Srečno
|