|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 11:48:29   
sandra123
Lp user posted image ...evo mene s pregleda oz. CTG-ja....moja user posted image user posted image sta danes popolnoma znorela, razmetavala elektrode gor, dol, L in D......če mi ne verjamete, lahko Košuto vprašate, je bila z menoj in je videla akcijo mojih dveh razgrajačevuser posted image user posted image user posted image ...
No, bomo videli, če ima Košuta res kaj magične moči...sva sedeli ena nasproti druge, na zelo udobnih kavčih, kavica je bila kar dolgauser posted image ...Gajka, da vidim, če tvoja trditev drži user posted image user posted image user posted image user posted image ...tako, kot pri meni zgleda spodaj, bo po mojem Košuta prej v akciji kot jaz....user posted image user posted image user posted image user posted image

Matejchi
....ja, moji kg so sicer malo zrastli....zdaj je zraven še +1,5 kg, ampak kriza pa ni takšna, kot je bila,ko sem bila nos. s hčerko - takrat sem jih pridelala neverjetnih 28 kguser posted image , seveda mi jih je kar nekaj ostalo še od nos. s hčerko, ampak, sedaj sem bila dokaj pridna z dieto za sladkorne bolnike, tako, da se je tudi naraščanje teže ustavilouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 1.8.2008 11:52:11 >


_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 11:55:26   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: betty

zanima me ,ce vam je ginekolog predlagal odvzem brisa na streptokok B? sem brala v revijah, da je kr dobr, ce ves ali si okuzen ali ne? novorojencek ima potem lahko kr nekaj tezav. skratka - nocem zamoriti, ampak ti ginekologi (vsaj moj) se mi zdi prevec flegmaticen. bo ze...

B


živjo po 14 dneh... Joj, ste pa preveč napisale, da bi šla vse prebrat. Betty ta bris je meni G vzela 14 dni nazaj in sem ga mogla plačat. Rekla mi je da je pomemben in da ga naredi ona vedno na začetku in proti koncu nosečnosti. Bil je pa 14 €.

Čestitke vsem mamicam... smo že tam. Nekatere pa celo zaostajate... kaj nočejo ven???

Jaz bi imela eno vprašanje- bi mogoče katera vedla za kaki link, kjer bi dobila kakšno idejo o oblikovanju poročnega albuma? Bi ga rada naredila sama, nekaj idej sicer imam, ampak še kaj novega ne bi škodilo.
HVALA VAM ZA ODGOVOR.

Na pregledu sem imela pa samo ctg in mi je rekla da moj otroček nekam strašno hiti in naj pridem 4.8. v ponedeljek nazaj, da bo vidla za kaj se gre. Napotnico mi je pa že dala.
Joj, a še kateri spijo prsti na rokah?

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 11:59:43   
sandra123
Meni je bris za streptokok B naredila moja G čisto brezplačno, že kakšne 3 tedne nazajuser posted image ...

_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 12:02:19   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: karmar
Jaz bi imela eno vprašanje- bi mogoče katera vedla za kaki link, kjer bi dobila kakšno idejo o oblikovanju poročnega albuma? Bi ga rada naredila sama, nekaj idej sicer imam, ampak še kaj novega ne bi škodilo.
HVALA VAM ZA ODGOVOR.

Karmar...ko pride moj user posted image iz službe, ti posredujem ta link na ZS, okuser posted image ...jaz se s fotografijo ne ukvarjam kaj dosti, vem pa, da ima moj dragi vse živo shranjeno na rač. glede urejanja fotk in tudi za albumeuser posted image

_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 12:03:30   
tatly
ojla user posted image user posted image kako ste kaj?spet ta vrocina jojjjjjjjj.....tak pa je tukaj avgustuser posted image user posted image user posted image me je kar groza zeuser posted image user posted image
hmm zanima me zakaj ni dobro da po porodu gledas tv???upam da mi katera ve pomagat


(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 12:06:18   
astrea
Dober dan čvekiceuser posted image

a vas kaj daje mlaj??? mene v toliko, da bi spet vola pojedla. Malo mi mali sicer pritiska navzdol, zlasti po kakšni aktivnosti (beri pucanje - ja, gnezdenje je pri meni na viškuuser posted image , samo še pižamice morm zlikat. to bom pa jutri). Zdaj grem pod tuš, potem me pa user posted image  pelje na kosilo. 

karmar, meni stalno "zaspijo" prsti, pa sami mravljinci po nogah ponoči. Pa take klobasaste prste imam.... voda se mi pospešeno nabira... trebuh mi tudi otrdeva, zlasti ponoči, ko vstanem za wc je zelo trd.

sandra to je pa bla komedija, ko sta ti metala elektrode doluser posted image user posted image user posted image

zojamiša, le merkaj se!!!

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 12:08:28   
karmar
Joj Sandra, to bi blo pa super!!!! Sicer za urejanje slik imam photoshop in se tam nekaj trudim z dodajanjem okvirov, pa več slik na eni, brisanje mozoljčkov....user posted image . Za naredit album bi pa res bla vesela če bi mi kaj pomagala. HVALA TI.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 12:26:05   
anita goitan
Vse tiste katere greste na amnioskopijo v Kr, mi je ravnokar moja dr.Rantova odpisala, sem ji mal vpršanj zastavila kako kaj:

Pozdravljeni!   Ja, forumi naredijo tudi veliko zmede. Rutinsko opravljamo amnioskopijo res le v naši bolnišnici - to pa ne pomeni, da je ne opravljajo tudi drugje. Z amnioskopijo dobimo dodaten podatek o pre-/zrelosti otročka, kar nam omogoča čakanje na spontan začetek poroda oz. zaključek nosečnosti ob prezrelosti otroka. Tega podatka se ne da dobiti na drug način. Za pravilno oceno izvida pa so potrebne tudi izkušnje, za katere pa je pogoj veliko opravljenih amnioskopij. Tudi tu je verjetno razlog, zakaj jih drugod v Sloveniji opravijo tako malo ( in podcenjujejo ali celo omalovažujejo). S spontanim začetkom je porod lažji tako za porodnico kot otročka, čakanje na spontan začetek poroda pa je ob prezrelosti otročka tvegano zanj. Ker pa se zavedamo tudi slabih strani tega pregleda, obstajajo omejitve - prvo amnioskopijo opravimo na predviden termin poroda oz. po presoji ginekologa prej, izogibamo se številnim amnioskopijam,... Praviloma imajo nosečnice ob času amnioskopije že delno pripravljen maternični vrat, kar omogoča pregled. Pred uvajanjem amnioskopa pregledovalec tudi ginekološko oceni ustje( opisala sem vam potek) ter tako izbere ustrezno velikost amnioskopa (kovinskega tulca). Če je maternični vrat res čvrsto zaprt, se amnioskopija ne bo opravila, pregledovalec pa vas bo naročil na kontrolo. Res lahko amnioskopija pospeši začetek poroda, kar pa je le pozitivno. Če maternica še ni pripravljena za porod, ga tudi amnioskopija ne bo sprožila. Amnioskopijo izvaja izključno ginekolog-porodničar.


(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 12:26:18   
kaja02
pozdravljene!!1

še vedno doma, se dogaja nič, razen trdega trebuha, pa vroče mi je dans tako, da že od 9. ure kurim klimo,

mam vprašanje, moj pritisk je tam okoli 110/70, včasih še nižji, vendar imam srčni utrim vedno okoli 110 udarcev, danes celo 120. a je to normalno??
Sem klicala G pa se ne oglasi imajo dopust, tamala pa normalno brca in se premika!!!

user posted image user posted image - vsem za opravljene preglede

No Sandra in Košuta, katera od vaju je sedaj na vrsti???

mam pa dans telefonjado, vsi kličejo če je že kaj, pa mojo mamo... sedaj sem pa napisala vsem sporočilo, da še ni nič in ga razposlala naokoli, vsaj težili ne bodouser posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 12:40:47   
sayuri
Zdajle so se vsi trije otročki malce umirili. Sem imela danes "norije" na sprehodu user posted image . NAjprej je umetnost oba user posted image user posted image  nahranit istočasno user posted image . In to mi je danes uspelo, tko da sem ponosno ugotovila, da gremo zjutraj pred vročino lahko ven. Predno sem še Filipa zrihtala, je bila ura 9. Mala dva sta takoj zaspala v košari. Pa smo šli - vseh pet na sprehod. Cilj je bila lekarna - treba je kupit mleko user posted image , potem pa bi se ustavili še na kavici. PA se mož najprej spomni, da mora še neki v Železnino pogledat. GA ni blo 20 minut ven user posted image . V tem času se je Zara zbudila in se pokakala user posted image . Sem šla hitro proti domu ( 300m stran) in jo letela gor previt. Vmes sem ugotovila, da Filip za mano s kolesom dirja user posted image . Sem ga mogla nazaj poslat, ker s tremi žabci pa res ne morem po vseh tistih pločnikih in stopnicah dirjat. Zara je medtem že pošteno protestirala user posted image . Končno jo zrihtam in pridirjam nazaj do trgovine. Se odpravimo do lekarne, kupimo mleko, ugotovimm, da se je še Lovro podelal. Spet črta proti domu user posted image . Filip je užival v prepovedano hitri vožnji po pločnikih user posted image . Me je komajda lovil. Ponavadi mu razlagam, kako mora iti počasi in zmirno mimo ljudi. Sedaj je pa mama čist dirjala z vozičkom, on in mož pa za mano user posted image  Kot nalašč smo srečevali same znance , ki so nas hoteli ustavit. Lovro je bil že na robu histeričnega joka. user posted image  JSt sm samo razmišljala o tem, da ne sme jokat (dimeljska kila). Končno smo bili doma, previjem še Lovra, potem pa oba lačna user posted image . Seveda ni blo za oba takoj....ZAra je pokazala svoje pevske zmožnosti..... Tko da - pred pol ure sta komajda oba previta in sita zaspala, jaz pa sem v usta dala prvi piškot danes user posted image  Evo, današnja pustolovščina. Zgleda, da je res neka čudna luna user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 12:48:58   
sayuri
sandra, super za CTG. Moja dva sta bila tud do konca skoz ful živahna user posted image . Sta se raztezala v vse mogoče smeri. KAj jutri greš potem zagotovo notri?

tatly če boš naravno rodila, te bojo od napenjanja mogoče bolele oči in zato ne boš mogla brat, gledat tv.... Vsaj mene so pekle kake 14 dni pri prvem porodu. Sedaj v drugo (CR) pa nič - logično, če se nisem nič matrala. user posted image

kaja02 jaz sem po moje rekorderka z nizkim pritiskom. So mi ga dva meseca merili 2x dnevno. NAjnižji je bil 68/49. Srčni utrip imam tudi strašno nizek - po CR je bil od 48 do 54 udarcev na minuto. Meni so zdravniki rekli, da nizek krvni tlak ne predstavlja nevarnosti. Hudo je, če imaš visokega. Je pa zoprno, če se ti vrti ob nizkem pritisku...

Erin, tale tvoja soseda je pa res ena tepka user posted image  In kaj zdaj tvoje dete štrajka? Avgust je tukaj, on pa kar nič al kaj?

KAj pa ostale, ki ste na začetku? Muklla, Pablo, ozziebo, nevaeva, nyna, dojenč, odette, kaja02? Vas nič tale mlaj ne daje? user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 13:09:19   
sandra123
Sayuri...ni še nujno, da ostanem jutri z vsem v P user posted image , mi je moj G v P rekel, da bova preverila stanje plodovnice, da bom morala opraviti CTG in da se bova potem dokončno pogovorila, kako in kajuser posted image ...No, v ponedeljek zjutraj ob 7-ih moram biti pa zagotovo z vsem v P - tako je rekel dr. ....Je že res, da sem podpisala, da zaenkrat odklanjam sprejem, ampak, če bo nuja, bom pa ostala notriuser posted image ...Me pa zanima, če mi bo jutri že povedal okvirni datum poroda....user posted image ...je dr. rekel, da bi me rad čimprej rešil...bomo jutri videli, kakšno kilažo imata user posted image user posted image , potem se bova pa dokončno dogovorila....3000gramskih user posted image user posted image je pa rekel, da ne misli več zavlačevati user posted image ...no ja....bomo videli...ti sporočim user posted image

Aja, a take zadeve me čakajouser posted image ...user posted image user posted image user posted image si kar predstavljam, kako si dirkala naokrog 2x s posračkanima malčkoma....po mojem je tvoj user posted image kar debelo pogledal, od kod ti kar naenkrat takšna aktivnost user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 1.8.2008 13:12:22 >


_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 13:17:38   
anaya
betty: jaz sem moji omenla test za streptokok B, pa je rekla da ni potrebe, ker če bi bli med nosečnostjo kakšni izcedki oz. da bi se na urinu pokazalo, če je kaj narobe.....tako da mi ga sploh ni hotla delat.

kaja02: jaz mam tut skoz nizki pritisk (okrok 110/65) pa utrip 90 al pa še čez. utrip je večji zato ker more srce prepumpat več krvi kot pa če nisi noseč.... nič ni narobe pri tem....

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 13:29:42   
Anonimen


Pozdrav vsem na user posted image ŽE 4. delu avgustovk 08 user posted image !!! To sem debelo pogledala! Kvalitetne in neprekosljive čvekulje user posted image smo/ste, ni kaj!

Sayuriuser posted image kako simpatično, hudomušno in doživeto si opisala vaše dopoldne user posted image . Uh, si niti ne predstavljam sebe v tvoji situaciji. Ampak, takšno je pač "resnično življenje" in ko si postavljen enkrat pred dejstvo, se vse da, a ne?! Malo več dobre organizacije je verjetno potrebno in malo močnejše živčke, pa vse gre! Si res dobra, da ti vse tako dobro klapa!!!

Erin - sosedi pa le serviraj, kar ji gre!!!.....user posted image .....Si jo revico kar predstavljam, kako bo Erin huda nanjo, še sploh, ker je močna luna....user posted image .....

ZojaMiša - čuvaj se in počivaj user posted image   user posted image    user posted image . Kaj nisi ti včeraj dobila voziček? Hm, da nista to dve stvari pri avgustovkah, ki nakazujejo na dogajanje: dobiti voziček in sedeti nasproti košute.....(???)

Čipka - 
user posted image si niti nočem predstavljat, kakšna bolečina in pritisk sta to. Si pa močnejša in bogatejša za izkušnjo, katero mnoge izmed nas verjetno ne bomo doživela. Upam, da se danes že bolje počutiš?! user posted image

Barbarinha - lepo da si se javila! Sem vse kar si napisala z zanimanjem prebrala. Torej je tudi pri vas kar pestro! Le večkrat se nam javi!

karmar - kaj naj bi to pomenilo, da "tvoj otroček strašno hiti"? No, verjetno je kakšen pokazatelj, ki govori v prid porodu pred tvojim določenim PDP, pa vendar, kaj naj bi kazalo na to? Ker, pri meni je vse ravno obratno - "naš otroček nikamor ne hiti, sploh!", pa smo že čez rok.

anita goitan - lep in prijeten "izlet" na Primorsko želim!









(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 13:30:26   
Ninaaa
Dober dan avgustovke!

Sem še vedno tukaj čeprav se nič kaj dosti ne javljam, zato pa vneto berem vaše čvekarije user posted image
Moj PDP je 15.8., ravnokar selitev končujeva in sploh imam ogromno opravkov. Sem kar presenečena, kako hitro mine teh 9 mesecev, še posebej pa sem vesela, da nisem imela prav nobenih težav - še bomo otroke delali user posted image user posted image user posted image

Pohvale vsem, ki pridno dopolnjujete seznamčke, edina sprememba pri meni je, da sem v celi nosečnosti pridobila 6 kg (pri prejšnjem javljanju je bilo to 2kg+)

Čestitke vsem novopečenim mamicamuser posted image in čim bolj veselo pričakovanje tistim, ki boste to še postale!

anita goitan a imaš občutek, da tale masaža presredka kaj pomaga? Midva jo tudi že 4 tedne izvajava in se zraven reživa, ker je vse skupaj majčkeno trapasto, ampak kaj češ, sem pripravljena vse probat, da bi šlo čim lažje user posted image

_____________________________

Novembra bo naša Špela dobila bratca!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 14:09:22   
Anonimen

Drugače sem pa tudi jaz nazaj z današnjega pregleda. CTG je danes še bolj pasiven od prejšnjič in je linija za dogajanje in popadke skorajda ravna, brez enega samega hribčka. Vse v redu kaže, morda celo predobro, da se pikecu še dooolgooo ne bo mudilo na ta svet. Otroček je živahen in se srček zelo lepo sliši, plodovnice je dovolj in je lepa, posteljica je lepa, pretoki so čisto OK, vsi lab. izvidi še od prejšnjič so bp, pikec tehta cca 3400 - 3600g....

Po eni strani sem zelo vesela, ker je vse tako OK, po drugi sem pa kar malo žalostna user posted image , ker mi je G dala vedeti, da obstaja velika verjetnost, da če se v naslednjih nekaj dneh nič "naravnega" ne zgodi (in seveda vse kaže na to), zagotovo konec tedna (oz. kadar bodo pač dr. v P določili) sledi CR . Pravi, da je ponavadi v CE praksa takšna, če se user posted image , ki je že imela CR v tednu dni po PDP ne pokažejo znaki poroda, se naredi CR. G mi je dala mesečno napotnico za nadaljne CTG-je in vse ostale preglede v P. Tako da grem v ponedeljek zjutraj v P na CTG in pregled. Vsaj malo sem pa vendarle upala na naraven porod in da se zgodba prve user posted image ne bo ponovila, pa se po vsej verjetnosti zopet bo?! Pa nič za to! Zagotovo se bo dalo preživeti!

Sandra, v ponedeljek dopoldan se po vsej verjetnosti celo srečava v P! Srečno in za lep datum se zmeni! So ravno tista števila v tednu, katero bi si ti želela, da dopolnete serijo sledečih si števil vaše familije.

< Sporočilo je popravil PABLO -- 1.8.2008 14:11:52 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 14:14:50   
LenaG
Gajka: oprosti za pomoto, pa sem najprej prav naslovila, me je pa zmedlo, da si ti objavila tabelo. No torej so mai podatki namenjeni Erin, če je še tukaj. Torej gre za 1.user posted image , ime ji bo Tisa, stara sem 31.let, pa mislim, da je to vsekar je še potrbno dodati.

Betty: moje izkušnje glede streptokoka B: Na začetku nosečnosti sem imela prebavne težave (vrnila sem se iz Maroka, kjer sem prebolela grižo in nato zanosila). Da sem prebolevala grižo takrat še nisem vedela, sem pa svoji G pač omenila (v 5. tednu nosečnosti), da imam še manjše težave s prebavo in da ne vem ali je to povezano z nosečnostjo ali ne. Pa mi je dala napotnico za infekcijski oddelek z besedami, da me verjetno tako ne bodo sprejeli. Pa so me in takrat ugotovili grižo ter našli tudi streptokoke B. Ker se v tem primeru priporoča tudi bris , da se vidi ali so streptokoki tudi v nožnici, so mi ga seveda naredili in jih na mojo žalost, tudi našli. Zdaj me čaka doza antibiotika ob porodu. Najverejtneje pa moja ginekologinaj sama od sebe ne bi naredila nobenega brisa saj, kolikor vem, jih vsak pregled stane in zato šparajo.

(odgovor članu Ninaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 14:18:45   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: PABLO
Sandra, v ponedeljek dopoldan se po vsej verjetnosti celo srečava v P! Srečno in za lep datum se zmeni! So ravno tista števila v tednu, katero bi si ti želela, da dopolnete serijo sledečih si števil vaše familije.

No, Pablo, potem me pa kontaktiraj, saj imaš telefonsko user posted image ...bova kakšno rekli po dolgem času user posted image


_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 14:34:09   
lana777
Oj,

sam na hitr, k sm v gužvi,

sm samo pogledla, kako je s tabo, ČIPKA, ker sm držala pesti in mislila nate ...
 
Pa vidim, da je blo grozn ... jst sm se že pred tvojo izkušnjo odločla, da ne grem,
ker sm poznala eno punco, pa sej sm to tud napisala ...
Skratka, upam, da se najini user posted image  brneta sami!

_____________________________

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 14:38:33   
LinaK
IZVIRNO SPOROČILO: betty
zanima me ,ce vam je ginekolog predlagal odvzem brisa na streptokok B? sem brala v revijah, da je kr dobr, ce ves ali si okuzen ali ne? novorojencek ima potem lahko kr nekaj tezav. skratka - nocem zamoriti, ampak ti ginekologi (vsaj moj) se mi zdi prevec flegmaticen. bo ze...


Jes sm danes vprašala svojega G in mi je bris brez težav vzel, samo potem je bilo preveč sluzi in bova zadevo ponovila čez en teden. Ni pa nič kompliciral?user posted image

Na pregledu je bilo vse ok! Naslednjega pa imam 8.8. in seveda tudi CTG, ki se je danes povzpel celo do 30!user posted image user posted image user posted image
Mislem, da bomo čakali kar na PDP, saj imam posvet z anesteziologom za EA šele 22.8. Res upam, da nas ne prehiti!user posted image

PA ŠE ISKRENE ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil LinaK -- 1.8.2008 14:39:59 >

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 14:41:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

mam pa dans telefonjado, vsi kličejo če je že kaj, pa mojo mamo... sedaj sem pa napisala vsem sporočilo, da še ni nič in ga razposlala naokoli, vsaj težili ne bodouser posted image



Ja, kaja02, držim pesti, da bodo tvoja sporočila zares učinkovala......

Jaz na srečo nimam teh težav in se smejim, ker jih pa user posted image ima user posted image . Jaz imam kar srečo in me nihče ne gnjavi s temi vprašanji, je pa user posted image bolj na udaru, pradvsem v službi. Saj nekaj sem že včeraj pisala o tem. Danes dopoldan sem ga klicala za eno bolj ali manj nepomembno stvar, pa se mi ni javil, ker ga ni bilo v pisarni in tudi nisem pustila zvoniti več kot 3x. Telefona pa tudi ni vzel s seboj. In je en sodelavec pogledal kdo kliče pa ga je šel iskat  in je za njim nesel telefon, kaj pa če je kaj nujnega....... Sedaj so vsi v pripravljenosti user posted image  user posted image  user posted image ....

No, po današnjem pregledu pa sem mu rekla, da lahko naznani, da si lahko vzamemo še nekaj dni dopusta in se gremo na Krk vsaj fig najest (če so sploh že zrele user posted image ), bomo videli, kako resno bodo vzeli......


IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

No, Pablo, potem me pa kontaktiraj, saj imaš telefonsko ...bova kakšno rekli po dolgem času



Sandra - velja!





< Sporočilo je popravil PABLO -- 1.8.2008 14:43:22 >

(odgovor članu kaja02)
  Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 14:56:58   
*zvezdica*
Anita ful hvala za tale odgovor dr. Rantove. Zdej sem pa kar mal bolj pomirjena!

_____________________________

Marcel in Zarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 15:18:18   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: gajka
cebrca - točno vem, kaj misliš s tem, da mame skoraj živčnega fašejo, ko te prve dni zagledajo za računalnikom. Je moja isto odreagirala. user posted image  Pa mi še danes ni jasno, v čem je fora. user posted image  Zdaj je čisto tiho tudi, če me zagleda, da surfam in dojim hkrati. user posted image  Pa vik in krik je zganjala, ko me je videla boso tekat po stanovanju (zavoljo ljubega miru zdaj tekam okrog v nogavicah), pa bog ne daj, da sem imela v P slučajno nepokrite noge, pa sredi te vročine bi mogla biti doma oblečena skoraj kot polh... user posted image

UH podoživljam situacijo! Ko sem šla iz porodnišnice pri 32°C zunaj (v dolgih hlačah in v mikici zaprti okoli vratu), me je skoraj nadrla zakaj nimam dolgih rokavov user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz sem pa že skoraj hiperventilirala od vročine! Pa ko sem rekla, če bi lahko kozarec vode, jo je skoraj kap in je rekla da lahko pijem samo vroč čaj user posted image user posted image user posted image user posted image . Tako da je bil odhod domov skoraj živčna vojna in so se ljudje okoli mene malo pomirili, šele ko sem jaz skoraj znorela, kaj se grejo!


_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 15:48:26   
mishel
Še jaz vas pozdravljam na 4. delu user posted image user posted image user posted image .

Najprej čestitke vsem novim mamicam, vas je že kar nekaj user posted image .

Tudi mi smo vredu, mleka imam dovolj, požerušček je na tri ure, ponoči pa ponavadi spi od 23. ure do 3. ali 4., potem se naje in spi še kake štiri ure, čez dan pa zopet na tri ure. Teža je mislim da okoli 3400 g user posted image . Točno bom lahko poročala 20. avgusta, ko imamo posvetovalnico (malo pozno zaradi dopustov).

Pa še ena slikica, da vidite kakšen je zdaj

user posted image


_____________________________

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
1.8.2008 15:50:47   
andrejaboris
HOj!

Cebrca in Gajka!Eno vprašanje: Zakaj pa naj bi ble v vročini fejst oblečene? Da dehidriramo? In zakaj ne bi smele pit vode? Res me zanima, ker 1. slišim!

Sayuri ti si prava faca! user posted image user posted image SEm se nasmejala tvojim prigodam! Zgleda pa da ti to opraviš z eno roko! Super!

ZojaMIša počivaj in se nam kaj javi! MIslim na tebe!!!


_____________________________

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej


(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Druga nosečnost in rojstvo: dejstva in nas...
Se opogumljate, da bi se ponovno podali na pot? Za vas imamo nekaj koristnih nasvetov.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?