Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
če je bila 1.1.2008 stara 16,5 let, ti pa si sedaj 17?
Esmeralda je, se mi zdi, kmalu spregledala.

škoda, da se nista zaščitila. Vsi smo bili stari 17 let, ....nevem kako so ostale, zase pa vem, da sem vedla da rabim zaščito, če nočem otroka met pri 18ih. Pa sem 4 leta
z kondomi, pol šele z KT,...ampak če je človek odgovoren ni panike in se nič ne more zgodit.
ej zdej ste iz preprostega vprasanja naredile celo debato...punca ni vprasala kaj si ve mislite o splavih pa o mladih mamicah ampak kaksne so moznosti da zanosi....seveda pa je na to kar tezko odgovoriti, lahko 100x brez zascite pa ne bo nic, lahko pa samo enkrat a ne
, punca pa ne rabi pridige, dokler se ji to ne zgodi veckrat....
brezveze se mi pa zdi da se druge mamice oz udelezenke pogovora potem tolk ukvarjajo z nepomembnimi stvarmi.....mislim pa da ni edina "neodgovorna" glede tega in pac ne moremo drugi nic spemenit.....glede na to pa se mi zdi da je na tej internetni strani premalo prostora za kreganje