|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
5.12.2008 12:11:43   
n€na
sem ja, sam moram še slikat in dat slike gor....sej vem da sem lenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
5.12.2008 13:35:58   
asso
Ej kako vreme je zunaj. Sem bila urco nazaj na malci in sem se počutla ko Mery Popins - še malo bi poletela z dežnikomuser posted image user posted image user posted image

Prav katastrofalen dan je danes. Smo še plačo dobili in Miklavž nam ni nič zraven prineseluser posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
5.12.2008 19:03:25   
n€na
čer,

to vreme je danes res  gnilo... in zaradi tega gnilega vremena  men danes možgani niso najbolje delali.

Kajti zgodilo se mi je........

Grem po Zalo v vrtec, jo zrihtam in greva domov....Ko pridem domov........in kaj opazim.........Zale v vrtcu sploh nisem obula v čevlje........domov je prišla v copatahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ker pa čeveljčke rabim, ker so topli sem se morala vsesti nazaj v avto in v vrtec po čevljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
5.12.2008 19:08:11   
n€na
tu pa je še nekaj slikic moje navihanke

takole jemo kosilo

user posted image

Takole zgledamo z dudo. Jo je našla in vlekla ko norauser posted image user posted image

user posted image

malo igranja z objektivom

user posted image

Sem že velika in jem na velikem stolu za mizouser posted image

user posted image

po končanem kosilu pa je počitek in crklanjeuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
5.12.2008 19:09:08   
n€na
zdej grem pa slikat stanovanje, sej nekaj opreme se že vidiuser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
5.12.2008 21:28:15   
majrim
evo mene...user posted image ...je kar mela ugotovila...meni so dnevi prekratki in enostavno mi ne zneseuser posted image ...se vidi,da ve vse klepetate iz sluzbe...meni tam ne znese,ker ni cajta..zdaj ta teden ko sem delala zjutraj,pa itak lahko samo sanjam...po vrtcu takoj v šetnjo in ob 18,30 pa smo itak že v kopalniciuser posted image  in ob 19 že spi  user posted image user posted image ...jaz pa tolko dela,da ne vem,kje bi se lotila...pa okrasit bo počasi treba kej stanovanje
dskubin...ti zapečem slike ????????
asso...si bla danes pri nas,a ne???...a se mi je full mudilo v vrtec...te bom drugič povabla na en kafeuser posted image
iiiiiiiiiiiinenaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,kake lepe slikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
5.12.2008 21:59:30   
n€na
ojla,

pa si le našla malo časa, a neuser posted image

Jaz sem pa sedaj zavijala darila, bo ponoči Miklavž hoduuser posted image Punce, da bote fajn nastavleuser posted image user posted image

...pa malo sem okrasila...se zali full dopade..smrekico bom pa postavljala malo kasneje.

Je pa fajn v službi malo čvekat, sam mene je dons skor šef zalotuuser posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
6.12.2008 10:15:49   
asso
Dan,

Majrim, lepo da si se javila.

IZVIRNO SPOROČILO: majrim
asso...si bla danes pri nas,a ne???...a se mi je full mudilo v vrtec...te bom drugič povabla na en kafeuser posted image

Ja, sem bila. Sej tudi jaz sem bila bol letečki. Najnujnejše stvari sem kupila in šibala domov. Ma itak v tem času mi ni glih všeč hodit po trgovinah, ker je vse povsod gužva...user posted image

Zdej imam malo mira, ker je moj šel s puncama v Koper. Je peljal mamo k zdravniku, ker ima otečen obraz, tako da imam mir za pucat...

Puncama je Miklavž prinesel, ampak ne kaj dosti daril. Vsaki en majhen puzzle in pri nas Miklavž itak nosi sladkarije in sadje... Če ne je preveč vsega...

Popoldne pa gremo malo v Marezige še v živo pogledat Miklavža.

Okrasila pa bom, ko bodo začeli prodajat prave jelke... upam, da naslednji vikend.

Nena, lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image

Zdej pa res najboljše, da grem ker če ne ne bo nič narejeno...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
7.12.2008 19:33:55   
dskubin

Prosim, prosim.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
7.12.2008 21:36:23   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Prosim, prosim.

v torek najdeš CD v omarici user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
8.12.2008 7:37:33   
zrak
dobro jutro vsemm... kako ste preživeli..
mi lepo.. včeraj nam je odpadu en obisk, ker je moj ful prehlajen in bolje da ne nosimo bacilov naokoli...tako semm izkoristila popoldan in delala čestitke.. ker nisem imela več pacience s prstnimi barvami in enei mi ni hotel poslušat, sem mu pustila naj ustvarja po "prešernu" .. to so prišli taki zmazki ven.. da jooojjj, ampak ni važno .. se vidi, da je njegovo delo... iz enostavnih snežnik s prsti , so celi plazovi..

v soboto pa smo bili na Miklavžu.. ful se ga je bal.. in se me stiskall..ko klop.. ma jaz sem uživala

Majrim javi se še kaj..

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
8.12.2008 7:57:29   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

IZVIRNO SPOROČILO: zrak

malo ste pozne... imaš tam kjer je Enei naredu fešto (rojstvo - domač ambient), imaš Mario ki je tudi tam blizu, imaš mohoreč kubed, imaš jakomin kubed, ki je tudi lepo, imaš oljka ankaran, imaš marina izola, imaš sonja izola, imaš ... cel kup samo nikjer poceni.. te besede ni več..

ma v Kortah hvalijo ful zadružni dom, kao poceni in ful dobro...

ampak ti si tudi ena, kaj vidiš o**** pri Marjotu ?????????????? user posted image  user posted image  user posted image
kaj tam bodo sedele vse v škornjih, pod nogami pa kakuše.... user posted image user posted image

Pri Marjotu - Kortina je zelo lepo... , če pa misliš ta spodni Marjo - de Lux tam je pa svinjak.. saj pravim zelo domač ambient, še malo pa si greš lahko tudi sam skuhat.. pa poceni..

V Kortah je tudi dobro, ampak res ni poceni.. so velike porcije (ena se najejo dva) , ampak je drago..

Pa Baredi ??

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
8.12.2008 7:58:01   
asso
Jutro,

ma ste vse neresne. Najbolje, da kar temo zapremo...

Zrak si dobila paketek zameuser posted image  Kaj popoldne boste doma. Bi prišla mimo iskat in ti nekaj prinestuser posted image

Ta vikend pa smo imeli takšno pegolo... vse nam gre narobe. Računalnik doma je itak v tiltu in dragi je mislu kupit novega, nakar nam za vikend crkne pomivalni stroj in zdej treba definitivno novega, potem pa še meni nov telefonuser posted image user posted image  Če to ni jela.

Ja, na Miklavžu je bilo lepo. Mi smo potem podaljšali na kratke v bar Pr Tafllu ali neki tazga... in se s kolegi malo načvekali.

Grem na čaj...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
8.12.2008 8:03:35   
zrak
asso .. ja sem dobila in gledala začudeno kaj je to na moji mizi.. sem mislila, da je prišu Miklavžuser posted image .. in pol mi je U reku da je zateuser posted image .. za danes popoldan ti pišem na mail..

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
8.12.2008 8:13:32   
n€na
jutro,

sam da vas pozdravim, bom malo več kasno kaj napisala, mi hodijo stalno mimouser posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
8.12.2008 9:37:33   
thaiss
Jutro,

ste me kej pogrešale??? Prejšnji teden sem imela kar pestro, torek P in okulista z Matio, četrtek in petek cel dan seminar v Portorožu, petek zvečer novoletna fešta in vikend je itak mignil tik tak
Miklavž je bil zelo radodaren, očitno je bil Matia full pridenuser posted image

zrak- midva z Matio sva se tudi lotla novoletnih čestitk. Ustvarjanje s prstnimi barvami pa je zgledalo takole: user posted image

< Sporočilo je popravil thaiss -- 8.12.2008 9:39:24 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
8.12.2008 9:52:09   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Jutro,

ste me kej pogrešale??? 

Kaj je pa tebe prineslo tu goruser posted image user posted image user posted image  mogoče Miklavž z zamudouser posted image user posted image

Lepa slikicauser posted image user posted image user posted image

Ja, ja to s prstnimi barvami je za otroke pravo uživanje, za nas pauser posted image user posted image user posted image
Mi se tudi moramo lotit delanja čestitk...

Evo, za tiste, ki jih zanima še naslednje offerte:
Metro, upam, da vam bo odprlo. In še en Metro.

Evo pa še Iper.

Careffour dobite po mailu.

Sicer v večini teh offert ni igračuser posted image

Aja, v Udine pa grem 16.12. Upam, da mi kaj spet ne prekriža pot...

< Sporočilo je popravil asso -- 8.12.2008 9:53:14 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
8.12.2008 10:07:34   
zrak
ja Thaiss zelo lepo... Ampak Matia ful lepo drži rokice, da se ne bi umazal... Enei -- pa bolj kot je zapacano bolj uživa.. pri nas je bila tudi majca v stilu čestitk.--

je pa lepo ker gredo barve lepo dol.. 15 minut in je bilo vse čisto..

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
8.12.2008 10:08:23   
zrak
thaiss na čem sedi Matia, ki je tako lepo visok za mizo??

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
8.12.2008 10:34:47   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: asso
Kaj je pa tebe prineslo tu goruser posted image user posted image user posted image  mogoče Miklavž z zamudouser posted image user posted image

befanauser posted image  

hvala za offerte, ti oddam naročilo ta tedenuser posted image , pa še Careffour čakam!!

zrak- Matia sedi na trip-trap stolčku

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
8.12.2008 10:36:42   
asso
Ti kar jaz odgovorim, ker če boš čakala njouser posted image user posted image user posted image user posted image

No, ne vem kaj ima ona, ampak full praktičen je takšen stolček, ki se da na stol. Čaki, če najdem kakšno sliko...

Evo, neki podobnega temu (malo bolj enostavno)

user posted image

Oz tako:

Seveda brez pladenjčka.
Če ne še http://www.prenatal.it/sfoglia_catalogo1/cataloghi.asp?catCode=cat1438317&ScreenSize=1024§768 str. 7
Pri nas je prišlo full v poštev. Tako, da lahko lepo sedi pri mizi. Najprej je imela Nastia, zdej ima že slabo leto Tarin.
Če prideš danes mimo si lahko pogledaš in tudi sprobaš user posted image

< Sporočilo je popravil asso -- 8.12.2008 10:41:47 >

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
8.12.2008 10:37:36   
asso

pa še Careffour čakam!!

Čakaj, čakaj...user posted image user posted image user posted image  Evo, pošljem zdej. Če ti ne bo prefiltriralo.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
8.12.2008 10:39:23   
asso
Joj, kakšna slika.
Evo točno takšno imam jaz.

user posted image

Spet bo verjetno slika katastrofalna, ampak ne vem (ne morem) zmanjšat. Je pa praktično tudi za na pot.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
8.12.2008 11:43:59   
thaiss
asso sem dobila, hvala!

kje se da dobit to zložljivo stoličko?

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
8.12.2008 11:52:31   
asso

asso sem dobila, hvala!

kje se da dobit to zložljivo stoličko?

Ta je od OKBaby in sem jo kupila v Prenatalu. Zdej v Prenatalu imajo podbne – svoje (poglej zgornji post in prelistaj katalog Prenatala…) tako, da teh ne vem če imajo še. Cena je bila misim, da 39€ (ista tudi te Prenatal), ampak je res full, full praktična in zato mi ni žal tega denarja.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.

Da. (0%)

Ne. (80%)

Kakor kdaj. (20%)

Ko se prehladim. (0%)

Število vseh glasov: 5

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!