|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
8.12.2008 12:10:23   
thaiss
sem pogledala, ma ni nič tazga.... bom že našla kje

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
8.12.2008 12:19:45   
thaiss
evo našla: http://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=605&c_id=17&cf_id=159

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
8.12.2008 12:42:54   
thaiss
oj majrim te vidimuser posted image  

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
8.12.2008 13:00:41   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

evo našla: http://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=605&c_id=17&cf_id=159

Ja, ja to je tauser posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
9.12.2008 7:32:51   
zrak
oo ta stolček bi res prišel prav..moram dodat na spisek za dedka mraza oz. božička..in še bi bil praktičen, ker ko gremo jest k noni - tašči moramo tisti velik prima papa vlečt gor..

Thaiss se lahko vštulim in če naročiš zase naročiš še za nas.. samo ne roza.. prosim javi mi...ker meni se ne da naročat po netu.. z vsemi temi pasi in gesli...
Hvala

Mela???

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
9.12.2008 8:13:22   
thaiss
Jutro

zrak- jaz tudi nisem taprava za naročanje, pa KK tudi nimam, tako da se tudi jaz h kateri drugi uštulimuser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
9.12.2008 8:32:14   
zrak
assoo.. na pomoč.. s..o...s.. ti si pridna za naročanje po netu....a se boš ponudla za naročit??user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
9.12.2008 8:40:00   
thaiss
majrim, zs

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
9.12.2008 8:46:31   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

assoo.. na pomoč.. s..o...s.. ti si pridna za naročanje po netu....a se boš ponudla za naročit??user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej, ko nisem prišla še do tega posta sem se mislila ponudit...

Glej, bom malo pogledala po netu, če se kje splača, v najslabšem primeru grem v torek v Udine in ti lahko tam pogledam. Samo povej.

Thaiss zdej ti lahko povem, da mi je tudi Chicco čeveljčke uspelo dobit... Sej bi že v začetku decembra ali še prej, ampak stric je bil na dopustu... so super, za super ceno.
Samo moram prekinit gledat na takšne strani, kjer so te prodaje, ker če ne bo primeni ne samo recesija, ampak prava krizauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
9.12.2008 8:58:55   
zrak
Asso hvala ti... ful prijazna..šolde ti dam v naprej..

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
9.12.2008 9:01:30   
melaverde
dobro jutroooo

ne morem verjet, se vam je odprlo user posted image
očitno mora bit govora o nakupih, trgovinag... user posted image user posted image

jaz sem tudi interesent za tisto stoličko!!! magari bi dobili super mega škonto, če naročimo 3 ???????????????

asso, ma je res tolko velika da lepo seidjo za mizo???? ki mi potrebujemo 2 povštra in pol nam pade Val... user posted image

včeraj smo šli spat brez dude, ne prašte...oggi le comiche.... Val je joče ampak podivja, sploh se ne zna umirit user posted image  pa glej to, glej to... do 21:30 je delal prevale, plesal in pel user posted image user posted image  valda jo je na koncu dobil ker je očka pop******

pa jelko tudi imamo....in ovčke po celi hiši, huraaa user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
9.12.2008 9:02:01   
melaverde

jaz ti jih bom tudi dostavila preden greš v Udine...

Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
9.12.2008 9:04:22   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

jaz ti jih bom tudi dostavila preden greš v Udine...

jaz tudiuser posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
9.12.2008 9:04:54   
majrim
da  vas še jaz malo pozdravim,preden grem v akcijouser posted image ...kosilo se že kuha,zdej pa je na vrsti šivanje - krajšanje hlač in popravilauser posted image ...imam mir in lahko vsaj kej naredimuser posted image ...ve pa samo o zapravljanju...o tem bom raje tihouser posted image
kje pa so vse ostale babnce??user posted image
žana...dej poročaj kejuser posted image user posted image user posted image user posted image
navt....kakšna je pri vas situaCIJA??
melaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....kje se zgubljaš??
...še nena je ratala nekam tihouser posted image ...
helena...kod klatiš ti??
dskubin...včeraj mi ni uspelo posnetuser posted image ,bom danes...a Diti hodi v vrtec??user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
9.12.2008 9:05:23   
zrak
ma bogi moj Val...še dudo so ti vzeliuser posted image

Asso se mi zdi, da si boš mogla od moža kombi sposodit..

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
9.12.2008 9:09:26   
zrak
majrim user posted image user posted image  đe si ti??

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
9.12.2008 9:09:47   
majrim
mi smo tudi delali jeklouser posted image user posted image user posted image user posted image ...takole je zgledalouser posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
9.12.2008 9:10:40   
majrim

majrim user posted image user posted image  đe si ti??

tuki,tuki....kuham,pa še kej zravenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
9.12.2008 9:14:47   
thaiss
uau Neža je delala jelkouser posted image   user posted image user posted image
Mi jo bomo en dan ta teden postavli!!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
9.12.2008 9:18:45   
n€na
jutro, na brzake, še črke od mene......

nakupovanje je res prava tema za nasuser posted image user posted image user posted image

asso jaz bi tudi imela tak stolček, če se lahko uštulim....ti tudi jaz dam šolde vnaprejuser posted image

šibam delat...pred novim letom je pa taka gužvauser posted image user posted image

kaj več napišem pol ko bom mal papirje porihtala............

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
9.12.2008 9:19:26   
majrim
ja,smo jo naredili,ker ne vem,kako bomo s časom....ena nedelja je rezervirana za dragega,ena pa še ne vem za kajuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
9.12.2008 9:21:43   
Sibil_
Tak stolček bi tudi jaz, prosim...pa tudi jaz ne roza, hehe.user posted image

Mi jelke še nismo naredili, nas čaka naslednji vikend, ma prej je še treba kaj pospravit in počistit.

Omare - kakšne omare imate doma?Mi imamo eno steno višine 2,50 m in dolžine nekje 4 m, pa gruntam kaj bi dala, al vgradno omaro ki gre po vsej površini al bi naročila standard omare in čim višje.Kaj imate kakšne izkušnje?Malo mi je smotano pri vgradni ker imaš steno zadaj, ampak je pa praktična ker je velika in zapolne res cel prostor.Nasveti, izkušnje, kakšna priporočila mogoče?user posted image

Kdaj imate namen dat otroke v veliko posteljo?JAz razmišljam da bi Lukasa že kar dala v veliko, pa da bi jih dla skupaj v sobo, zaenkrat še spi pri nas Lukas.Kaj menite?

Šibam delat,LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
9.12.2008 9:25:36   
majrim
kako pri vas sibil???user posted image ...jaz imam Nežo v svoji sobi že od 2. meseca dalje...in dokler bo lahko,bo v tamali pojstli..veliko je treba kupituser posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
9.12.2008 9:29:54   
asso
Jaz se bom user posted image user posted image user posted image  cel roman sem napisala in me je vrglo venuser posted image user posted image user posted image

Začnem od začetka: pa itak dokler bom vse spisala boste spet en roman spisale, ker danes ste se malo opogumle oz. zbudile iz zimskega spanjauser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

jaz sem tudi interesent za tisto stoličko!!! magari bi dobili super mega škonto, če naročimo 3 ???????????????

asso, ma je res tolko velika da lepo seidjo za mizo???? ki mi potrebujemo 2 povštra in pol nam pade Val... user posted image  

Ta stolička je vsaj meni super. Tarin že precej časa sedi gor, tam od leta in pol sigurno, če ne prej. Pred njo pa jo je imela Nastia tako, da pride prav sigurno tam do 3 let oz. še več (Nastia je prisilno šla doluser posted image user posted image , ker je mogla predat). Je pa tako, da na eni strani je malo višja, na drugi malo nižja in na stol se priveže s dvema pasovoma - eden na hrbtišču, drugi na sedišču tako, da je full stabilen. Pa tudi otroka lahko gor privežešuser posted image user posted image user posted image  Če najdem kakšno sliko jo pripopam.

Je pa tako. Po netu sem našla kar ugodno varianto 28€, ampak pošiljajo le v Italijo tako, da bom najprej v Udinah pogledala kakšne so cene. Če je malo razlike (do 3€) bom vzela dol, če je več pa bom naročila, ker tako moram strica zagnjavit, ki me ima že polne ba** (v zadnjih dveh mesecih je dobil ene 5 paketov zame in še eden je na poti in povrh vsega mi to vse prinese domov oz. k mami).

Asso se mi zdi, da si boš mogla od moža kombi sposodit..

Ni za se bat, ni tako veliko. Pa tudi svojih stvari bom imela bolj malo, ker je recesija... Pa še o nakupu avta razmišljamuser posted image user posted image  Sicer ne vem, ali naj bi počakala januarja, če bo mogoče kaj ceneje, ali bo na koncu še dražjeuser posted image user posted image  Na koncu bo verjetno najboljša odločitev ne kupit ničuser posted image user posted image

Majrim lepo, da si najdla cajt se javituser posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image  Neža za jelkico. Mi čakamo, da začnejo tapravo prodajat.

Nena, kje si pa ti danesuser posted image

Helena, kje si se zgubila. A si na zimskem spanjuuser posted image user posted image

Zrak, a mogoče veš kdaj bo kaj moj telefonuser posted image  Sicer glede na to, da ga večkrat pozabim doma (mimogrede tudi danes) ne vem, če ga glih tako nujno rabimuser posted image user posted image user posted image

Grem malcat. Sem si pripravila danes domač kruh, maslo in marmelado.... njami

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
9.12.2008 9:32:54   
Sibil_
JA, mi pa smo imeli Lukasa pri nas zaradi bolezni (je imel pri 3 tednih RSV virus), pa tudi potem avtomatsko odpade branje pravljic za Patrika v njegovi postelji, ker gre Lukas pač prej spat.No, ma zdaj ju bomo selili, samo ne vem a čem selit posteljo od Lukasa (140X70) al naj kar kupim že veliko.No, saj itak moram še sobico pokombinirat, pa kako omaro dodat itd.

Majrim mi smo ok (tok,tok), komaj čakam praznike ker imam ful dopusta-23.decembra delam zadnji dan in grem nazaj delat 12.1.2009.Joj kako bo pasalo....sem pa gledala da bi šli kam na sneg in je že vse polno, no od enih čakam še odgovor.Ful bi rada šla kam v gore, pa nekam kjer imajo une sanke ki jih vlečejo konji in se voziš med snegom itd.Jao, sem že tam z mislimi....user posted image

Greste vi kam na sneg - no razen Mela, ki baje se bo kopala februarja (itak pa je najboljša kombinacija terme v hribih, dopoldan smučaš popoldan se pa namakaš)...user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...
Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.

Trebušnjaki.
пеперутка16

Ena moja znanka je bila noseča 3 mesece in je delala trebušnjake, pa je vedela, da je noseča. Ali ste delali trebušnjake, ko ste bili noseči, ali zdaj, ko ste noseči?

Da. (0%)

Da, dokler nisem vedela, da sem noseča. (0%)

Ne. (27%)

Ni mi prišlo na misel. (73%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!