|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.1.2009 7:40:20
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Hojla v novem letu! Mi smo silvestrsko noč preživeli čist lepo - nič preveč žrtja pa sam dva deci šampanjčka in jaz sem bila drug dan super, ostali pa ... so kr neki vodo pili. Otročki so bili pridni, tak da upam, da bo celo leto tako. Spali so prvega do pol devetih zjutraj, s tem da je šel naš tavečji šele ob enih spat! Mala pa ob 10. Smo pa mi kr pri kolegih prespali in ostali še drug dan na sarmi, nakar smo šli domov na popoldansko spanje in potem k taščici v spodnji štuk na večerjo. Fino, po moje bo kr držalo, da bo približno celo leto tako. Se mi je pa danes sanjalo, da sem rodila in mi niso pokazali mojga dojenčka, ampak so ga kr odnesli, mene pa odpustili .Potem se pa iskala to dete... no ja, res grozno in upam, da ne bo res tako. Snorči, a takle zgleda tvoj vsakdan? Mislim cartanje pa to? Zdej pa gremo punca v nove zmaga s kilogrami. Sej po porodu se ti verjetno spet pridružim, čeprav ga že zdej po tavečjem izvajam in zaenkrat ni šlo še niti za kg gor! In upam, da tako ostane čim dlje. Bethany - sem že študirala na tvoj rd! Enga tretjega imaš skup z Barotom, a ne? Madona, če bi si jaz kaj drugega tudi tako zapomnila, kot rojstne dneve. Sicer pa vse naj naj in čimveč lepega z vajino Elino. Sploh nisem vedla, da je U tak čustvek! Kak fajnga atija ima Elina, da o mamici sploh ne govorimo. Aja- kar se Montija tiče, bi mogoče najprej poskusla, kaj bo z mlekcem (sej se še dojita, a ne?). Enim namreč paše in ni nič narobe, drugim pa mlekec usiha, a ne Janči? No vsaj men bi!
|